Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6987. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 32 Masaüstü10 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
139.743
Cevap
3.075
Favori
17.998.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69846985698669876988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaş inanmıyorsa yapacak bişey yok hocam siz linki bırakın tartışmaya girmeyin,

geçen senede böyle bi haber vardı ortalama fiyat belirlendiğine dair aynı durumdan işte ben millet icin bi tane iyi haber olmadıgını devletinde iyileştirmeye dair birşey yaptıgını düsünmüyorum.

gıda testi icin yapılan testlerin fiyatına %200 oranlarında zam yapıldıgı haberi vardı ,girip artık haberlere bile bakmıyorum haber başlığında görünürse okuyup geçiyorum.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]marketing türkiye
    Rekabet Kurumu Zincir Marketlerin WhatsApp Konuşmalarını Yayınladı! | Marketing Türkiye
    https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/rekabet-kurumu-whatsapp-konusmalari/
  • Zincir marketlerin whatsapp grubu kurup fiyatları rekabet ortamı oluşturmadan ortak fiyat belirlemeleri olası bir ihtimaldir ve bu vatandaşın tabi ki aleyhinedir. Yalnız bu haberlerin 'pahalılığın sebebi/sorumlusu zincir marketlerdir' olayına çekilmesi ve bu yönde algı yapılması bazı çevrelerin işine gelecektir. Buna dikkat etmek lazım. Zincir market fiyatına bakarsın, yerel market fiyatıyla karşılaştırırsın aynı ise zincir marketi kullanmazsın, bu da bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 3 Şubat 2025; 15:14:31 >
  • mkeles84 kullanıcısına yanıt

Bu ülkede rekabet yok o yüzden fiyat düşümleri olmuyor.

Ama fiyat artarken hepsi aynı anda fiyat artırıp kuruşu kuruşuna aynı fiyata satıyorlar.

ör: Süt, yoğurt, yumurta, bütün zincir marketlerde kuruşu kuruşuna aynı fiyat.

• 10/16 şubat arasında el ve vücut kremlerindw 1 alana 1 bedeva kampanyası olacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Evet sanalmarket siparişlerinde kullanabilirsiniz.

• Hediye150 kodu bitmiş başka kod var mı mağazadan teslim için ?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bu 2 Al 1'i Money iadeler kaç saat içinde yatıyor hocam ? İlk defa bu kadar uzun sürdü :(

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Çalışmıyor. Yok mu sanalmarket kuponu şuan?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Evet. Sipariş tarihi önemlidir. Kaç adet sipariş verdiniz ? Teslimat ne zaman ?

• Money Gold ile yapılabilen 2. Kendi Kampanyanı Kendin Yarat ve Favori Ürün kampanyaları 9 Ocak – 20 Şubat tarihleri arasında durdurulmuştur. Bu nedenle uygulamada görünmüyor olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt

Donanımhabere göre çıkarım yapmıyoruz, konumlandıkları kitle belli. Lokasyonları ve m2leri de belli.

Yanı donanımhaberde pazarlama dersi vermemiz gerek yok , konuyu sakız gibi uzatmaya da gerek yok.

Benim yaşadığım istanbul ilçesinde düne kadar migros yoktu, şuan açılanlar da sitelerde.

Baştakiler a'dan z'ye ülkedeki her şeyi bozmuşlar, burada kar oranı diplerde olan , kimsenin bulaşmak istemediği perakende sektöründeki yoğurt fiyatını konuşuyoruz. Şimdi de biri çıkar marketler çok kar ediyor der. Allahtan borsaya açıklar da ne kadar kazandıklarını görebiliyoruz.

Özetle ülkedeki sorun belli ve net. Bu sorunda marketlerin payı düşüktür.

Konunun rayından çıkmasında payım olduğu için indirim vb. takip eden arkadaşlardan özür dilerim, kusura bakmayın.

• bence boşuna tartışıyorsunuz. ekonomi bitik, alım gücü ölü. ülke ekonomisini, bir daha kolay kolay kendine gelemyecek kadar batırdılar. marketler dei yüksek enflasyonlu ortamda, rekabete aykırı fiyat politikaları güdüyorlar. aynı çeşit malın, her markette aynı fiyat olması kadar saçma bir şey olamaz. sanki hepsini aynı kişi yönetiyormuş gibi.
    yani herkes haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 17:58:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lu teslim paketi gelmiş. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sade100

10 lu teslim paketi gelmiş. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Kullanım süresi ne kadar acaba ?

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Keşke sosyal medyada büyük çaplı bir hareket olsa. Üstte bir arkadaşımız zincir marketler ile yerel marketleri karşılaştırın yazmış. Yerel marketler de zincirlere uymuş fiyatlar aynı veya daha pahalı bile olabiliyor. Ürünlere sürekli zam geliyor. Marketler şeffaflık açısından kendilerine geliş fiyatlarını da açıklamalı. Bir videoda görmüştüm. Bir Avrupa ülkesinde etiketlerin üstünde ürünlerin hangi ülkelere ait olduğunu gösteren bayrak varmış. Yerli ürünleri teşvik etmek için harika bir uygulama bence.

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Keşke ama ben, bana gelen cevaplardan dolayı bu halktan umutsuzum. Hakkını aramayı dahi bilmiyor milletimiz, arayana da kötü gözle bakıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Evet. Sipariş tarihi önemlidir. Kaç adet sipariş verdiniz ? Teslimat ne zaman ?

TBG lerden yararlanmada sorun yaşamamıştım. 2 al 1 i money olarak iade yi göreceğiz. 31 inde aldım kampanya olduğu gün. Son güne kadar erteleyeceğim.

• mitescere kullanıcısına yanıt

money gold hocam. aylık 100 tl olmuş ücreti

• tatung1234 T kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben de iptal ettim. Ben size abonelik iptalini yapacağınız yeri söyledim.

• Migros Hemen'den ilk defa a.veriş yapacaklar için 400 liralık a.verişe 200 liralık indirim sağlayan kod: ''NOLUYOYA200''

Alt limite göre verilen indirim oranı çok iyi!

• 
Sayfa: önceki 69846985698669876988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.