3-5 güne güncellenir,geçen de böyle olmuştu |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7010. sayfa)
-
-
Bir ara migrosta tüm kuzu satılıyordu ama bulamadım linki bilen varsa yeşillendirirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
destici misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.migros.com.tr/butun-kuzu-kg-p-16e5d11
Yani hocam septte 1300 tl et olsa geri kalanı başka bir ürün olsa 1500 tlye 150 et money yatar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onun yerine fısıtk ağacı alsak bir tane,?
bir arkadaş desticiden bahsedince bu aklıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 8 Şubat 2025; 12:36:17 > -
yatmaz
Yani sepette en az 1500 tl et olacak tşk ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 8 Şubat 2025; 11:25:13 >
Olmuyor ki
moneypay'e günlük/aylık adet bazında dijital alışveriş kodu ekleme limitlerini bilen var mı
-
Bende aylık 10 dan fazlasını kabul etmedi
Kodların türüne göre değişiyor. Kimisi 5 tanesine izin veriyor kimi kodda 10 tane.
sadece bunu denedim
-
Dostlar bir ürünün Stokta olan şubesini görme imkanı var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: msb_bjkDostlar bir ürünün Stokta olan şubesini görme imkanı var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi?
Mağazadan gidip rica edersiniz PC den tüm mağazaların stokları görebilirsiniz.
arkadaşlar money pro kartımda bakiye çeki var ben bu bakiye ile netten sanal marketten alışveriş yapsam bana iade money gelir mi ttprime,adımpara,po kodlarını aktif etsem bilen varmı teşekkürler
-
gelir
-
sanalda teslimat adresini mağazadan teslim alacağım seçerek tek tek bakabilirsin
-
Dün bir tane mağazada indirim gözüküyordu bugün gider alırım dediydim . Fiyatı güncellemişler normal fiyatına gelmiş nasip değilmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğu zaman bu tutmuyor. Her mağazanin GelAl hizmeti yok. En sağlıklısı sistemden kontrol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X