< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Şubat 2025; 15:39:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7031. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
riviera dan hallice,komili ya da kristal tercih edilmeli.
-
Merhaba sanall marketten parolapara üzerinden ödeme yapınca cashback yatıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu soruya ilave parolapara ile öderken moneypay cüzdana ekle seçeneğiyle ödeyince iade geliyor mu bilgisi olan var mı acaba ?
-
yatar fakat fazla poşet veya gramajlı herhangi ürünlerde iade olunca cashback gidiyor. sağlıklı değil
-
2 al 1 iade kampanyalarında ertesi günü stoklar yenilenebiliyor mu? Ayvalık erken hasat'ı merak ediyordum, bölgemde bitmiş alamadım. Olmazsa mağaza gezicem.
Money kodlar birleşiyor diyen de var birleşmıyor diyen de. Net bir bilgi olsa ben de bir şeyler alacağım ama hala alamadım. Keşke bir yerden net bilgi gelse
@tonymontana44Birleşmiyor
@solingen Sevkiyat yoksa gelmez bulduğunuzu alın zaten uygun ürünler geçen sezonun devamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Şubat 2025; 16:38:56 > -
Sen ben o yapmasa nerden bileceğiz tami yapıp söylemeyeden olur ben attım 3 kod birleşti benim
Ama sonr
Adan eklediklerimde hareket yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezerve..
hocam bu gün markette baktım skt çok yakın. Hatta bir tanenin tarihi geçmişti. Kasiyere söyledim. Alacaksan fazla ona göre değerlendir. Tadı nasıl bilmiyorum
-
-
Şöyle bir sorum olcak bugun 1050 tllik yağ ve slışveriş alımı yaptım, po 750/75 teknosa 1000/100 ekledim, hem yağlardan 2 al 1 money hediye hem de diğer 1000 e 100 ile 750 ye 75 gelirmi hepsi
Madamcoco prestige uygulaması olması lazım
Devlet, zincir marketlerdeki 50 bin ürününün fiyatlarını karşılaştıran siteyi açtı
SF a gerek kalmadı. Dağılabiliriz .
edit: dh tan gitmek yasaklı.adres cubuguna yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 11 Şubat 2025; 19:48:28 > -
Sayfaya erişiminiz engellenmiştir diyor tıklayınca. Adresi doğrudan yazınca açılıyor. Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Şubat 2025; 18:20:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SAnırım Donanımhaber link yönlendirmesinden kaynaklı çıkıyor o uyarı.
Adres satırında https://marketfiyati.org.tr/ dan sonrasını silerseniz sorun çözülür.
-
Açtığı gibi kapatmış mı :)
Dh engellemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 11 Şubat 2025; 18:23:59 >
Taris ege hazineleri nasıl aceba bölgemde var, kullanan varsa yorum yapabilir mi...
Bu ayki gelal kodu ne arkadaşlar? 150 tl olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X