< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7066. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
QR ile money puan kullanmak derken? Ödeme mi yokda telefon numarası yerine qr ile giriş mi.
QR ile giriş yaptıktan sonra yuzde 50 ekstra money kullanımı sorun oluyor mu. Tecrübe eden oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz olmaz büyük ihtimalle çünkü bütün ödemeyi money ile yaparsanız en alttaki toplam tutar 0.01 TL olarak gözüküyor buyurun fiş.
Bir alana bir Money ile ilgili kendim deneyimledigim bir konuyu söyleyeyim siz yazınca aklıma geldi normalde de yazacaktım. 31 ocak'ta yumurta aldım 2 adet 14 gün boyunca erteledim. En son dün teslim aldım. Bugün moneyler yattı. Yani sanal marketten ileri tarihte sipariş verip erteleyebildiğimiz kadar erteleyip teslim aldığımız zaman moneyler yatıyor.
Biraz önce yaptım. %3 QR iade kampanyası için QR ile başladım işleme. Daha sonra money kullanırken SMS istemedi aynı money kimliğim ile ödeme yapar gibi ödedim 1.5 kat olarak.
Money QR ödemesi deyince kasada size kod gösteriyor onu Money uygulamasında QR işlemlerinden okutuyorsunuz işlem oradan devam ediyor. Sonra para çekmek için kartına yönlendiriyor her şeyi onayladım fakat işlem iptal oldu sonra mecbur kartla ödedik ya anlık hataydı ya da kasiyerin hatası. Sonra puansız başka şeyler aldım sorun olmadı.
@fagala Olur. evet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2025; 18:35:18 > -
İki sorunuzun da cevabı evet.
Hocam kasada %50 money görünmedi. Normal moneyle ödeme oldu. Nasıl olacak bu is ? Migros MM
benim sanal alışveriş geldi kazandığım moneyler ne zaman yatar ?%50 ye yetişmez sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bana yaklaşık 2-3 saatte geldi kontrol edersin ucu ucuna kapanışa yetişir belki, alacağını hazır et sen gelirse uçarsın. :)
Bugün sipariş teslim edildikten sonra ipApp ile PO kodlarını girdim acaba sonradan puan gelir mi? Birde Madame Coco Maksimum kupon diyor alabilen var mı şuan?
@harbi24 Money uygulaması > Sağ üst İnsan simgesi > Şifre ile kampanya tanımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2025; 18:48:11 > -
neyse bir dahakine yetişmez ise artık. Tt,üni money,çikolata bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+ aynı durum bende de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 14 Şubat 2025; 18:36:5 > -
Kasada %50 fazla olarak görünmüyor. Kasiyer gördüğünü kullanıyor, %50 fazla harcama fişte TUTAR İND (MONEY olarak ödemeden düşüyor. 904 money vardı, fişte bu şekilde düştü. 704,90 zeytin yağından gelmişti, 200 money kod ile 1000 ₺ üstü harcamaya gelmişti.
-
800 tl money var 200 tl de cebimden koysam bin tl üzeri alışverişe 150 tl money yatar mı?
kodları nereye giriyoruz acaba, bulamadım bir türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşbirliği kodlarını alışverişten sonra girsek kabul oluyor mu acaba
Olur sıkıntı olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün sihir fişte Kasada gerçek money görünüyordu. Dedim %50 ne olacak ? Valla bilmiyorum abi görünen bu dedi. Dedim bas gitsin yapacak birşey yok dedim. Sonra fişe bakinca %50 üzerinden hesaplayip odeme almış.
Teşekkürler
Teşekkür ederim hocam
Teşekkürler hocam eyvallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X