Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7065. sayfa)

5 sn
141.495
Cevap
3.089
Favori
18.131.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70637064706570667067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 alana 1 money soru cevap rehberi yapıyorum. Sık sorulan soruları kendimce ekliyorum sizler de aklınıza gelenleri özelden atarsanız ekleyeyim. Her sayfada aynı sorular soruluyor en azından ilk mesajın başına ekleriz insanlar da aynı şeyleri sormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 14 Şubat 2025; 17:27:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moneylerin yüzde 50 daha yüksek değerle kullanımı ne zamana kadar devam ediyor ona göre elimizi çabuk tutalım.

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt

Bugün mağazalar kapanana kadar.....

• Extralarge kullanıcısına yanıt

hayır ekstra bir şeye gerek yok. normalde money kullanarak alışveriş yapıyormuşsunuz gibi devam edecek işlemlere.

• Özel poşetlerde 2.cisi 1 TL

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    600

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor ama money yatmıyor. Hesabınızdaki moneyler %50 ile daha değerli alışveriş yapıyorsunuz.

• %50 olayı ne zamana kadar saat felan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

Moneyi kullanacağını ayrıca kasiyere söylemen gerekiyor. Moneypary da ki Pro v.s. moneyden bağımsız kullanılıyor. O nedenle Kasiyerin kullandığı moneyler %50 olarak kullanılabilr.

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt

Bugün Mağaza Kapanana Kadar....

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fikir ama bir çok kişinin ilk mesajı da okuyacaklarını zannetmiyorum... ilk mesajın ilk cümlesini okusalardı, başlıkta en az 100 mesaj eksik olurdu...
    Yine de denemeye değer...

• QR ile Money puanları aynı anda kullanmaya çalışırsanız hata alabilirsiniz, birde arkanızda kuyruk varsa sıkıntı olur dolu yerlerde denemeyin derim.

Money puanı indirimsiz gözüküyor ama hesabı kapatınca %50 indirim yansıyor 2M migros'ta denenmiştir, bilginize.

Fakat gerçekten kasiyerler sıkıntılı, sanki onun cebinden para alıyoruz bu ne tavırlar böyle anlamadım, birde çoğunun dünyadan haberi yok bunları bir eğitimden geçirmiyorlar mı dümdüz kasanın başına koyarsan olmaz o kadar acil iş arasında nerede öğrenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2025; 18:18:28 >
  • Yüzde 50 money de limit var mı , 1200 moneyim var 1800 TL lik alışverişte kullanabilir miyim

• 1. Alışverişten yatan moneyleri kullanmak için 2. Ye gittim kullanılabilir money toplam money den daha az görünüyordu sanırım günlük sınır var

• Drlaw38 D kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsiniz sıkıntı yok.

• Alışverişi yaptım; kasiyerin ekstra bir şey yapmasına gerek yok. Yalnız money ödeme ekranında %50 fazla gözükmüyor diye panik olmayın; moneyler otomatik olarak %50 daha fazla düşüyor. Sepet tutarınız karşılıyorsa sıkıntı yaşamazsınız.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt

3 kere kullandım yatan moneylerin hepsini sorunsuz geçti kasada

• sigara alimlarinda money kullaniliyor mu

• redali kullanıcısına yanıt

Adet değil tutar...

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    QR ile kullandım sıkıntı olmadı. Daha çok kasiyerler sıkıntı.

• 
Sayfa: önceki 70637064706570667067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.