< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7078. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kişiye özel galiba👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya Detayları
Kampanya 15 Şubat 2025 tarihinde 18:00 - 21:59 saatleri arasında geçerlidir.
Kampanya "CUMARTESI100" koduyla 500 TL ve üzeri siparişlerde 100 TL indirim sağlar.
Her kullanıcı 1 defa yararlanabilir.
Her telefon numarası 1 defa yararlanabilir.
Her cihaz 1 defa yararlanabilir.
10.000 kullanım ile sınırlıdır.
Ayçiçek/zeytin yağı, Nutella ürünleri, Toz ve Küp şekerler, Dökme Çay, Taze kırmızı et ürünleri, Enerji içeceği ürünleri hariç olarak hesaplanacaktır, bu ürünler kampanyaya dahil değildir.
Ben yarın akşam 19:00 saatine teslim girdim, kullanırdı INDIRIM200
Karttan fazla çekiliyor bazen
sipariş tamamlanınca düzelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Şubat 2025; 18:27:28 >
-
Sepet 1
2 adet magnum 6'lı
2 adet maraş usulü bardak
570 ml milka dondurma
Tutar 200 TL
Sepet 2:
2 adet magnum 6'lı
Carte dor 850 ml
200 TL
Paylaşanlara teşekkürler
Ek: Sanal market üzerinden tıkla gel al ile aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Şubat 2025; 18:45:5 >
HAyırdır inşallah!.. haftasonu haftasonu hiç hesapta yokken indirim üstüne indirim, kampanya üstüne kampanya yapıyor Migros. Nakit ödemesi gelen esnafın para bulmak için raftaki ürünleri nakite çevirme çabasına benzettim.
Pazartesi günü yüklü ödemesi yada şirket içi satış miktarı denetlemesi falan mı var ki?
-
hocam nasıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi ürünler hocam ?
-
Carte dor İsviçre çikolatası olan kalanlar yazdığı gibi
Sanal market üzerinden aldım bu ara (mesaja ekledim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Şubat 2025; 18:44:20 >
ben de evdekileri kaydettim ücretsiz teslimat varmış diye ama daha önceymiş herhalde şimdi yok kaldırmışlar, dediğiniz gibi kampanya dediği ürünler de evlere şenlik, normal kampanyalardan emekliye nasıl bir avantaj sağladıklarını anlayamadım
-
Fırsat üstte paylaşılmıştı ben sadece en iyi opsiyon hangisi diye az kafa yordum
Şartlarda değişiklik olmuş. Randevulu Teslimat seçeneğini de eklemişler.
Kampanya Şartlarında "Diğer Kampanyalarla Birleştirilemez" yazıyor. Sepete 50₺ lik bir şey ekleyince Madam Coco 1000/200 kampanyasına geçerli olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsup -- 15 Şubat 2025; 18:47:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Money gelir onda sorun olmaz.
anadolu grubunun rusya'daki şirketine putin en son kayyum atamıştı, gelir gider dengesinde bu kampanyaların onunla ilgili bir şeyi var mı bilemiyorum. ancak tek gerçek şey, vatandaş için bu berbat ekonomide iyi bir şeyler oluyorsa gelsin dahası, ne güzel.
-
Migros dalga geçiyor temin indirim düşerden 200 şimdi düşmüyor
"Hızlı Teslimat yöntemi veya Randevulu Teslim ile 15 Şubat 2025 23:59'a kadar teslim edilecek siparişlerde geçerlidir." olarak değiştirmişti şimdi Randevulu kaldırmış keyfi bilir sipariş vermeyiz :)
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak uzmanlara :) kırmızı et 1500 tl alışveriş e 150 tl faydalanmak için 1510 tl bir Alışveriş oluşturdum. Altına düşmesi halinde money yatmıyor değil mi?
Sırf o riske girmemek için sipariş vermedim, yani money yatmaz 1500 olmazsa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X