Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilhan_88 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
142.262
Cevap
3.100
Favori
18.197.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70777078707970807081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek sepetmi ? Hangi ürünler detaylı bilgi verseniz herkes yararlanır. Zahmet olmazsa....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

2 adet aynı çeşit magnum mini ekleyin hocam bu sabit olacak. Sonra 2 tane normal magnum ekleyin aynı çeşit veya başka bir çeşitte deneyebilirsiniz bu sabit değil değişiklik gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 15 Şubat 2025; 19:24:23 >
  • porazo P kullanıcısına yanıt

Onu demiyorum hocam. Arkadaş 2 Magnum Mini 6 li ve 2 Adet Carte Dore 850 ml 200 TL demiş. Onu sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Şubat 2025; 19:31:8 >
  • porazo P kullanıcısına yanıt

Magnum sayısı 3 de olabilir... Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Ben normal teslimat olarak seçip kodu uygulamaya çalıştığımda hata verip kupon kodu sadece hızlı teslimatlı siparişlerde geçerlidir diyor. Siz nasıl verebiliyorsunuz anlayamadım.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Bu hemen değil di mi?

Ben de hemenden böyle yararlandım getirme ücreti vermemek için. 199.50TL

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 15 Şubat 2025; 19:33:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Kampanya kapsamında 15 Şubat 2025 tarihinde 08.30 ile 22.00 saatleri arasında Migros Hemen üzerinden vereceğiniz 3 siparişinizden teslimat ücreti alınmaz.

Üstadım bugüne özel ücretsiz teslimat var zaten :)

• Bende düşmedi o

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Hayır değil. Benim örnek Migros Sanal Market (Gold üye - Teslimat ücreti yok) için. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• gitti 1 magnum tüh :)

Sanal market üzerinden 2 adet farklı tıkla gel al alışverişi yaptım. 6'lı magnumların 2 adet alımda fiyatı 200 TL sabit yanına da 200 TL'ye kadar ürün ekleyebiliyorsunuz. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Şubat 2025; 19:40:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    bende aynı, sadece hızlı teslimat geçerli diyor.

Ustam sepet 1 ve 2 diye üstte belirttim fakat yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Bu herkeste olmuyor sanırım

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Ben de onu demek istemiştim sanalda getirme ücreti vardı orada yoktu diye :)) Teşekkürler yinede

• Aynen. Sağlık olsun Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Ürün ekle çıkar yaptınız mı? Uygulama son fiyatı gösterirken sıkıntı çıkarıyor çoğunlukla

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Evet üstad farklı kombinasyonlar ve ekle çıkarlar yapmama rağmen magnum tekli 2 adet eklediğimde oluyor ama cartedor için çıkmıyor o fiyat Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• takdag90 kullanıcısına yanıt

2 adet aynı çeşit mini yanına + 200ü geçmeyen dondurmalarda oluyor, 200 üstüyse olmaz.

• Magnum minilerde sanki gizli bir 1+1 var. 2 tane aynısından+150 tllik diğer dondurma ekleyip 199 ödedim

• 
Sayfa: önceki 70777078707970807081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.