Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7084. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 48 Misafir (8 Mobil) - 52 Masaüstü11 Mobil
5 sn
142.094
Cevap
3.098
Favori
18.182.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70827083708470857086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hay maşallah, diyabet olmassınız umarım.

• Ben paletle şampuan alıp arabaya yükleyende gördüm, bilmem kaç arabayi kutu kutu gofret çikolata le doldurup elinde deste deste Money kartla kasada bekleyenleride.

Adamina göre hizmet bu olsa gerek...,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

Aman hocam diyabet, obezite deme bazıları kızıyor......

• Extralarge kullanıcısına yanıt

bugün yattı tamamdır Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt

afiyet olsun hocam iyi yararlanmışsın Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    dedi ve hamburgerinden bi ısırık aldı ...

kim, hangimiz yüzde yüz sağlıklı besleniyoruz ki ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Manda Yoğurdi, Kestane Bali olmadan asla......

• Money puanların son kullanım tarihi nasıl oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Money uygulamasından görebilirsiniz. Şuandakiler 31 Mart 2025

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Üründe dana kıyma var, ayrıca kurutulmuş dana eti DE var, öyle yazıyor (herhangi bir hazır mantı evime almam ama okuduğunuzu da çarpıtmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 16 Şubat 2025; 13:14:32 >
  • M-D-Luffy kullanıcısına yanıt

Merhaba sayın hocam, öncelikle afiyet olsun Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  ama bir Donanım haber ölücüsüne bu şekilde fotoğraf çekmek hiç yakışmıyorrrrrr yahuuuu... Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Alınan ürünlerle DH yazmayınca onca emeğin pek de bir ehemmiyeti kalmıyor ki. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

imzasız dilekçe gibim bişey olmuş bu. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

(Tamamen şaka amaçlı yazdım, dilerim yanlış anlama olmaz. Sevgiler saygılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 16 Şubat 2025; 13:19:49 >

• Mağazanın kara listeye alması ile ilgili mesajlaşmalar olmuş tam olarak bu değil ama benzer birşey 4-5 ay önce yaşadım. Çikolatalarda 1 alana 1 bedava kampanyasında aynı üründen 6 adet sınırı vardı ben de teslimat zamanı aynı olacak şekilde 2 tane aynı çikolatayı içeren sipariş verdim. Siparişleri teslim alırken sanal sorumlusu arkadaşla sohbet ederken, 6 adet sınırının anlamsız olduğunu sonuçta birden fazla sipariş verebildiğimi söyleyince sanal sorumlusu normalde bu şekildeki siparişleri iptal ediyoruz ama sizi tanıdığımız için etmedik demişti. Velhasıl sık kullandığınız mağaza ile iyi ilişkiler içinde olun :) tabi aldığınız hizmetin kalitesi doğrultusunda. Benim sık kullandığım mağaza gerçekten iyi hizmet veriyor ben de sipariş değerlendirmelerini hiç atlamam mesela ama stok sorunu yüzünden başka mağazadan sipariş verip siparişi zamanında hazırlamadıkları için şikayet ettiğim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow22 -- 16 Şubat 2025; 13:16:45 >
  • Magnum stoklamış adamlar ya. şaka gibi. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    N magnum eski magnum n ccola eski cola ... yavaş yavaş n yediysek n ictiysek tadı yavan kalacak.

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    Stokladık ama kara listeye girme korkusu yaşıyoruz

• Ben de sadece geçen sene bir mağaza teslimatlı 12 adet almama izin verdiği için 12 adet sipariş geçtim. İkinci siparişi verdiğim anda bir dakika içinde iptal edildi diye geçti. Mağazaya durumu sorduğumda sistem otomatik olarak iptal ediyor bizlik bir durum yok dedi. Bununla ilgili bir yasal sınırlama var mıydı mesela dondurmada? Üstadın dediği gibi palet palet götürenler oluyor hiçbir şey olmuyor Migros bizim on tane dondurmanın peşine mi düşecek :) Amazon’da kara liste olayını duymuştum ama Migros’ta ilk defa duyuyorum.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba bir sorun olucak mesela sampuanlarda 2 al 1 tanesi kadar miney hediye kampanyasinda sanal marketten alinan sampuannın teslimat tarihi haftaya olsa yinede sampuanin biri kadar money yuklenirmi?

• ramses-59 kullanıcısına yanıt

Evet. Sipariş tarihin önemli olan bu......

• Migrostaki kara liste tamamen mağazaya bağlı benim bölgemde sorun yok bu konuda kimse karışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtyg -- 16 Şubat 2025; 14:9:57 >
  • ramses-59 kullanıcısına yanıt

Bunu deneyip maksimum erteleme yapan bir arkadaş oluyor diye mesaj atmıştı buraya. Ürünler teslim edildikten sonra moneyleri kampanya dahilinde yatmıştı. Bu mesaj bolluğunda mesajı bulma şansım olmadığından link veremiyorum. Belki kendisi görüp cevap verir tekrar.

• 
Sayfa: önceki 70827083708470857086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.