Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7083. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 45 Misafir (9 Mobil) - 49 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
142.081
Cevap
3.098
Favori
18.180.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70817082708370847085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mağaza müdürüne bizzat söylerim kendisini bakanlığa şikayet edeceğimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önceki mesajları şimdi okudum. Saçma bir konuya bulaştık. 😄Neyse hocam takılalım kafamıza göre.

• Sizi kandırırsam ödül veriyorlardı. Tüh ödülü kaybettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 16 Şubat 2025; 3:1:10 >
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

Arkadaşı kandırmayın lütfen. Böyle ban yemek falan olmaz...  

Bir arkadaş ekran görüntüsü atmıştı, siparişi tak diye anında iptal oluyordu. Eşi adına aynı adrese sipariş verdiğinde dahi iptal oluyordu. Belki hesaptan çıkış yapsa sizin gibi oda giremezdi tekrar. Bundan dolayı olabilir. Ben burada gördüklerimi paylaştım.

Arkadaş kendisini kandırdığımı, müdüre de seni bakanlığa şikayet edeceğim deyince sorunun çözüleceğini sanıyor. Ben iyi niyetimle yardımcı olmaya çalıştım. Beni ilgilendiren bir husus yok. Siz çözüme ulaşırsanız paylaşırsınız burada diye umuyorum. Mağaza müdürünü yakalarsam sizin mevzuyu da bir sorayım belki yol gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 16 Şubat 2025; 3:10:11 >
  • bence inan. bir arkadasin 2 hesabini engellediler. magaza sikayet ediyor. bu kisi toptan aliyor diye. tamamen magazanin insiyatifinde. merkez hic karışmıyor. arkadaş toptancı falan olmadigini ispatlamak için memur kimligini cekti gönderdi ki onemli bir görev yapiyor. ona rağmen açılmadi sanallar. magazada hesabi kullaniyor ama sanal hala kapalı. suçu da ayni anda hem kendi hem de eşinin numarasi ile ayni ürünleri sipariş vermek. kayinpederine yardim olsun diye onun da ihtiyaclarini alıyorlardı. bu yüzden kapatildi yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zlozz 0 kullanıcısına yanıt
    Bazı insanlar vardır, umumiyetle gençler, sadece yaşayarak öğrenir... ne anlatırsan anlat inanmaz, anlamaz... bunlar tecrübeye önem vermez, senin yapamadığını, kendisinin yapabileceğini düşünür...

• Bende trendyol dan ban yemiştim zamanında 11 sene oldu şimdi baktım hala kapalı hesap

• 0zlozz 0 kullanıcısına yanıt

Bir evde birden fazla kişi yaşıyor. En azından her telefon numarası bir farklı kişi demek. Herkes bir sipariş geçebilmeli. Migros’ta abartmış iyice

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Superfresh'in hiç bir ürününü beğenmiyor, almıyorum.

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Geçen işbirliği kampanyası vardı işyerinde söyledim bir kişi yüklemiş 1 saat sonra bir başkası yüklemiş ama ban yeyip kodu alamamış ben kullanmamıştım kendi kodumu ona verdim yani farklı telefona kurulum olsa bile aynı işyerindeki efi

den bile ban yiyebiliyor sunuz başka uygulamalarda da var bu özellik aynı wifi ise aynı kişi olarak algılıyor sanırım

• Benim yedek hat 1.5 senedir banlı. gerekçe 4 kg kırmızı et almış olmam Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Önümüzdeki haftanın 2 öde 1 iade kampanyaları hakkında bilgi var mı ?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Neler var

• Neden herkes yönetici olamaz yazılanlar bunun kanıtı olmuş. Son 2 senedir Migros getirdi o sistemi genel merkez tarafından ban atılıyor. İlgili yönetici genel merkeze ağlıyor tabiri caizse mail ile onlar da sanal banı atıyor.

4-5 tane üründen kimin toptancı olacağına karar vermeyi meşru kılan bir sistem getirmiş Migros bana göre saçma sapan. Ama durum bu şekilde.

Bu vesile ile 33'cü otobüsçüyü de analım buradan. Kendisine Atakent Migros'ta görüşme talebi yapmıştım 2 kere icabet etmemişti hey gidi ananasçı :D Şimdilerde Nestle Damak inovasyon ekibinde imiş sanırım en son baklavalı damak fikrini o sunmuş :D

• Ne yazik ki magazada ki bir tane cahilin verdigi bilgiyle ban atiyorlar ve tekrar acamayiz diyorlar ogretmenim ispatlayabilirim ticari amac olarak ne yapayim dedim artik kapanmis acamayiz malesef diyip gectiler. Nasil bir sistemse kendimiz hata da yapmisiz diyor ama duzeltilemiyor

• Arkadaşlar konu ne bilmiyorum ama fırsat ekleyeceğim. Migros'tan 4 tane blendax alırsanız 460 tl ödüyorsunuz. 2 al biri iadeden 230 tl geri alıyorsunuz. Fişi qumpara blendax kampanyasına eklerseniz oradan da 75 tl opet yakıt geliyor. Ödemeyi Paycel faturaya yansıtla yaparsanız %20 hakkını kullanmadıysanız 92 tl gelir. %20 hakkını kullanıp Migros'a özel Paycell %15 faturaya yansıt hakkınız duruyorsa 69tl+100tl dijital kod kazanırsnız.

• Burada yazan arkadaşlar kusura bakmayın. Ben biliyorum bu işleri. Fırsat varken alayım dedim. Bugün akşam alacağım ürünleri. Bakalım müdür ne diyecek.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

teşekkürler migros 1000 tl

5 ayrı sipariş

mağaza teslim aldım kimse bişey demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 16 Şubat 2025; 11:28:38 >
  • Rechargeable R kullanıcısına yanıt

Migros’un bunu düzeltmesi lazım. Çünkü kampanya koşullarında her telefon numarası bir sipariş verebilir diye belirtiyor.

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Bugün ben de alacağım. Umarım kara listeye girmem

• 
Sayfa: önceki 70817082708370847085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.