Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7143. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (3 Mobil) - 32 Masaüstü6 Mobil2 iOS
5 sn
142.927
Cevap
3.110
Favori
18.248.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
384 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71417142714371447145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

666 money , 444 olmayacak mı

• oguzweb O kullanıcısına yanıt
    %50 fazla puan gelecek hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deger1i kullanıcısına yanıt

entry , nick foto uyumu

• Deger1i kullanıcısına yanıt

2006,2007 gibi şok migrosla birdi kasayla bira alırdım ,metrodanda şarap viski alırdık, 36 yaşındaydım hey gidi günler mutlu oldugumuz günlerdi...

• kaptan69 kullanıcısına yanıt

Vay be tam nostalji. tborgların 6lısı arjantin bardak hediyeli kampanyası filan olurdu şokta.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Bu küçük 74g karadutlu halleylerin tadları rezalet büyükleriyle tadları aynı mı eğer öyleyse büyükleri de iptal edecem küçükleri hiç beğenmedim büyük 8 tane de kara dutlusunu almıştık.

Bu küçükleri de iade edecektim de coco kodum yanmasın diye onları edemiyorum.

Yok küçüklerin rezalet bir tadı var büyüklerde ona yakındır iptal ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 24 Şubat 2025; 11:18:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Madame Coco kodu nasıl alıyoruz ? İlla alış veriş yapmakmı lazım ? Ücretsiz en yüksek kodu nereden nasıl alabiliriz ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Telefona Madame Coco PRESTIGE uygulamasını indirip kayıt olun. Anasayfada ya da kampanyalar bölümünde. Alışverişe gerek yok.

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

emin miyiz? sitesinde falan bir kampanya duyurusu yok. daha önce siteye de koyarlardı. ona gore gideceğim de

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Moneyle ödemeye kazanım gelmiyor sanırım. 1000 TL Cüzdan yada kartla ödenmesi lazım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Şubat 2025; 10:35:57 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil oluyor bu kombo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Money kullansanız bile karttan en az 1000tl ödenmesi gerekir diye hatırlıyorum. Örneğin 1500 lük alışverişi 500 money 1000 kart öderseniz 200 money gelir madame cocodan. Ama ben hep 100-200 pay bırakıyorum sanal alışveriş ise genelde eksik ürün oluyor 1000tl altına düşmesin diye.

• Bu verde zeytinyağı a güvenip alan oldu mu 2015-2016 larda üst üste tarım bakanlığı hileli ürün diye raporlar yayınladı bu marka için malum son durum ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Soldakilere 60 lira veririm komple 😎😁😎😁😎

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Yazık oldu eskiler hep daha iyiydi 😔😔

• sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Hocam güzel mi 74 gramların rezalet bir tadı vardı 236 gramlık büyüklerden de 8 tane karadutlu almıştık ama küçük boyu rezalet çıkınca bedavaya aldığımız büyük karadutları da iptal ettik biz

Bu arada 500 TL dijital kod kullanmıştık geri iadesinde bir sıkıntı olmaz zannedersem

Bu arada soldakiler yani 6 adet karadutlu zaten kampanyayla 120 liraya kadar düşüyordu tanesi 20₺ ama sen onunda yarısını veriyorsun 60₺ güzel ticaret ama 74 grmların tadı çöptü eğer 236 gramlık büyük boyları da öyleyse 5 kuruş verilmez karadutlusuna da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 24 Şubat 2025; 11:45:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

%50 fazla gelmesinin açıklaması nedir ?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Üstad daha önce kasar peynirleri dahil olmustu. Bu sefere özel mi bu durum?

• meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

işleme sadece moneykart veya tel no yerine monaypay qr okutarak başlanacak.Ödeme paycell qr ile de olabilir.Ödemenin de moneypay üzerinden yapılma şartı yok

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Ağa donanım haber sıcak firsatlardayiz 😁😁😁😎😎😎

• 
Sayfa: önceki 71417142714371447145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.