Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7144. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 37 Misafir (5 Mobil) - 43 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
142.911
Cevap
3.110
Favori
18.246.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
384 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71427143714471457146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3-4 gün önce arkadaş listeyi paylaşmıştı,bu sefer sadece beyaz peynirlerde 1+1 olacakmış. Bakalım belki yarın migros belki insafa gelir,tüm peynirleri dahil eder.

Şimdilik paylaşılanlara göre sadece belli peynirlerde olacak

• sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam Bizde bir gazla aldığımız 10 adet 74 gramlık mini boy karadutlusu çöp çıkınca büyüklerden 8 adet karadutlu 4 adet muzlusunu sonraki verdiğimiz siparişte iptal ettik en iyisi bedava verseler yemeyeceksin bunları o 9 adet kalan miniboyları da iade ederdik fakat sipariş 1.000₺ altına düşerse coco 200 de iptal olur o yüzden onları iade edemeyeceğiz mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 24 Şubat 2025; 11:52:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

Hocam işleme QR ile başlayınca QR ile ödemek zorunda değilsiniz veya Money Cüzdana bağlı kartla ödemek zorunda değilsiniz. İşlem sonunda ödemeyi kartla, money puanla vs yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabima po ve madame coco kodu ekledim ayni zamanda 419 tl lik peynir kampanyasi olusturdum 38 money ödüllü.

Alışverişi cumartesi yaptım pazar teslim aldım tutar 1200tl

Peynir icin money yatmış ancak Po yada Coco icin yatan money yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

19'undan beri bir çok kişiye yatmadı.Hepimiz bekliyoruz.Zaten sadece cocodan 200 yatar,PO yatmayacak.

Artık tek alışveriş tek kod şeklinde oluyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tekinin yatacagindan haberim var bazi kişilere düşük olan yatmis, bende deneme amacli sipariş geçtim gibi birsey aslında bakalım hangisi yatacak diye.

19undan beri kimseye yatmaidigindan haberim yoktu, bekleyelim bakalım

• 1000/200 prime kodu cumadan beri yatmadı beklemedeyiz

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Moneyle ödemeler ayni nakit ödeme muamelesi görüyor ve her türlü işlemde tekrar money kazanımı gerçekleşiyor.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Şu guzelim sepeti iptal etti vicdansız migros ((

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt
    Halleyler çöp ülker ürünleri çöp bizim siparişi biz onlar iptal etmeden kendimiz ettik sağlığınız açısından en iyisi olmuş..

•  Migros’ta Seçili Nestle Ürünlerinde 400/100₺ İndirim,  Migros’ta Seçili Starbucks Ürünlerinde 400/100₺ İndirim

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

https://www.migros.com.tr

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Halleyler için forumun gazına geldik haberim bile yoktu onlardan ama geri kalanlar için üzüldüm özellikle reffero Rocher ler icin

• Deneyen varmı ? Kalitesi ve tadı nasıldır ? Alınırmı ?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Verde zeytinyağı nasıldır

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt
    Faydalı bir şey de değil ki bunlar çoluğa çocuğa dağıtsak iyi mi kötü mü yapmış oluruz belli değil Zaten bu ülker ürünlerinin yurt dışına gönderdikleri ürünler daha kaliteliyken iç piyasaya kalitesi daha düşük ürünlerini dağıttığı çıkmıştı sanırım aynı Algidaların Avrupa’da belli bir kalite altına düşemezken burda saldım çayıra mevlam kayıra takılmaları gibi

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Ben tatmadım fakat çok kötü bedava verseler alınmaz diyenler vardı diye hatırlıyorum buralarda sanki..

• Şikayet var sitesinde Pınar,Maret ve Polonez marka sucuklar için şikayetler var. Üçünden birini almak mantıklı mı siz hangisini tercih edersiniz.

• magnnm kullanıcısına yanıt
    Yahu hocam sen inandın mı, 1 kuruşunu bile başkasına yedirmez. Ya alamamıştır kötülemek için ya da hoşuna gitmemiştir ama kimseye yedirmez böyle kişiler. Oturur kendi yer, dert etme…

• mitescere kullanıcısına yanıt

Salla hocam Market Sucuklarınıı, güvenilir kasap varsa oradan kasap sucuğu alın. Fabrika işi olanlar sucuk değil.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Çok da güvenmiyorum hocam:) Bir kere alıp deneyebilirim tabi biraz araştırayım teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 71427143714471457146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.