Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7198. sayfa)

5 sn
143.998
Cevap
3.112
Favori
18.304.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71967197719871997200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apikoğlu sarı etiket aldım skt'si 18 nisan. bi de 2 kg seçmiştim 1700gr gelmiş. sepeti hediye150'den sonra 2000 üstü yapmıştım 100 lira bonus da gelsin diye. iade gelince bonus yalan oldu.

• Bahçıvan probiyotik peynir 75’e düşmüş. İki alana bir iadeye dahil gibi. Tadı nasıl bu peynirin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi yağı da olsa plastik şişeye konulması ve satılması zeytinyağına saygısızlıktır.
    Zeytinyağını koyu renkli cam şişelerde veya tenekede satan markaları tercih etmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 26 Şubat 2025; 20:59:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Teslim fişindeki gramajla, tek tek ambalajın üzerindeki gramajı toplarmısın, aynımı yoksa teslim fişindeki gramaj fazlamı.

• ender E kullanıcısına yanıt
    hepsine baktim, butun siseler neredeyse agzina kadar tortuluydu. herkes oyle gorunce vazgecmis sanirim, kutulardan bir tane bile almamislar.

megersek donmus hakiki bal gibiymis :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakılıç S kullanıcısına yanıt

Teslim fişinde 0.944 Kg yazıyor.

Paket üzerindekiler: 0,450+0,466= 0,916 ediyor.

Ben tartınca 0,962 çıktı.  

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Net gramaj üzerinden satılması lazım ama Migros bunu yapmıyor.Migros üzerindeki ekstra ambalajla tartıyor ve haliyle ambalajın kilosunada 699 TL vermiş oluyoruz.Daha önce mağazadan bu şekilde fabrika ambalajlı şekilde Apikoğlu parmak sucuk almıştım.Aradaki gramaj farkına vararak tekrar net gramaj üzerinden etiket bastırdım.Bunu Migros hep yapıyor Sanaldan sipariş verince müdahale edemiyoruz.Ama mağazadan alırken müdahale etmek lazım.(MİGROS 2 ADET SUCUKTA 28 GRAM FAZLA FİYAT ALMIŞ OLDU.)Bu şarküterideki elemanın bilinçsiz şekilde yaptığı bir hata olarak karşımıza çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 26 Şubat 2025; 21:43:12 >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    evrim agaci’nda izlemistim hocam. ne kadar dogrudur bilemem ama, plastik siselenmis urunler cok cok sicaga (60 dereceydi sanirim) ve gunese maruz kalmadikca, saglik acisindan korkulacak bir riski yok diye.

ama tabi bu en sagliklisi cam tercihini degistirmiyor. cam sanirim sadece kristal ve taris’te var, digerlerinde rastlamadim.

bu arada peynirler de eskiden tenekedeydi, onlar da tamamen plastige gectiler maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Bahçıvan probiyotik peynir 75’e düşmüş. İki alana bir iadeye dahil gibi. Tadı nasıl bu peynirin?

2 Al 1 İade yazısı yok ama kampanya ürünlerin içinde görünüyor. Şansini denemek isteyenler varsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Daha önce aldım kötü değil. Gideni var.

• SquidGame kullanıcısına yanıt

Maliyet hocam. Fiyata yansıtmasi lazım.

• Arkadaşlar yarın teslimli peynir alsam 2 ye 1 iade yatar mı

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

yatar

• Yatar

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

Yatar

Personele de Migros'a da hakkım helali hoş olsun. Benden yana bir sorun yok.

Kendi adıma konuşursam, fiyat hatalı ürünler/kampanyalar vs ile bu tarz eksiklerin acısını çıkartıyorum diye düşünüyorum...  

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

İki alana bir iadeye dahil değil gibi. Bir onda yok ibare.

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

aradım , gelin alın , paramıda getirin dedim :)

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Kampanya bannerına tıklayınca sayfada görünüyor, denesem mi bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski et balık kurumu satış yerinde sucuğu yaşken tartıp etiketi yaş haldeki tartı fiyatı ile ödetiyorlardı o aklıma geldi. Kaç kez uyardım şikayet ettim. Belediye en son gelip ceza yazmış. Şu an en son durum ne bilmiyorum. Kangalda 70-80 gr. fark ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 26 Şubat 2025; 22:30:56 >
  • 
Sayfa: önceki 71967197719871997200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.