apikoğlu sarı etiket aldım skt'si 18 nisan. bi de 2 kg seçmiştim 1700gr gelmiş. sepeti hediye150'den sonra 2000 üstü yapmıştım 100 lira bonus da gelsin diye. iade gelince bonus yalan oldu. |
Bildirim
apikoğlu sarı etiket aldım skt'si 18 nisan. bi de 2 kg seçmiştim 1700gr gelmiş. sepeti hediye150'den sonra 2000 üstü yapmıştım 100 lira bonus da gelsin diye. iade gelince bonus yalan oldu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 26 Şubat 2025; 20:59:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teslim fişinde 0.944 Kg yazıyor. Paket üzerindekiler: 0,450+0,466= 0,916 ediyor. Ben tartınca 0,962 çıktı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 26 Şubat 2025; 21:43:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 Al 1 İade yazısı yok ama kampanya ürünlerin içinde görünüyor. Şansini denemek isteyenler varsa :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha önce aldım kötü değil. Gideni var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maliyet hocam. Fiyata yansıtmasi lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yatar |
Yatar |
Yatar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Personele de Migros'a da hakkım helali hoş olsun. Benden yana bir sorun yok. Kendi adıma konuşursam, fiyat hatalı ürünler/kampanyalar vs ile bu tarz eksiklerin acısını çıkartıyorum diye düşünüyorum... |
İki alana bir iadeye dahil değil gibi. Bir onda yok ibare. |
aradım , gelin alın , paramıda getirin dedim :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 26 Şubat 2025; 22:30:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |