Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7230. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 44 Misafir (11 Mobil) - 40 Masaüstü14 Mobil
5 sn
144.713
Cevap
3.124
Favori
18.359.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72287229723072317232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar çok pahalı kimse almıyor enflasyon var adamlar satıp nakite geçecekler ya da o parayla yeni mal alacaklar o nedenle kampanya yapıyorlar bu kadar daha bu kampanyalar başlamadan yazmıştım defalarca tüketimler düştü kimse bırşey almıyor deli gibi alan ben bile almıyorum artık kampanya olsa bile

• hm1506 H kullanıcısına yanıt

Hocam ipragazi tanimladi mi ben iki farkli hesaptan ipragaz kodu aldim ikisini de kaydedilmedi hatali dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

Sana 2 aydır 31 mart vadeli haraç mezat mal satıyor işte. stok eritip Cash e dönüyor mal sözleşmesi yapıyor. Aldığın risk de enflasyon oluyor. Koç holding in net karı 2023 te 108 milyar dan 2024 te 1.3 milyara düştü (%98) burdan anla piyasayı . Migros enflasyon patlaması bekliyor sanırım. Haksız da sayılmaz kur riski, dünyadaki siyasi durum

• Arkadaşlar 500 money için alınan kod hangisi hemen alınacak olan? dondurmalar için kullanayayim diyorum yada ketcap mayonez ile 1000tl olursa coco geldi mi tikla ile birleştirsek olur sanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lordofrock84 L kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım görünmüyor bende Migros kodu. Kampanyalar iş ortaklıkları bölümünde vardı

• Arkadaşlar güzel bir patlamış mısır markası söylermisiniz. Tat organik mısır diye satılıyordu aldım patlattım hem küçücük hemde sert oldu beğenmedim. Şöyle güzel bir ürün varımdır çıtır ve büyük

• fearless_X kullanıcısına yanıt

üstelik atıştırmalık fiyatları da temel gıda fiyatlarına gelip geçmiş durumda. Haliyle insanlar atıştırmalığa gömmek yerine temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Zaten atıştırmalıklarda full kimyasal yiyormuşuz hissiyatı var

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Yukarıda arkadaş ekmek alamıyoruz diyordu ya. Doğru, 3-5 binleri bisküvi almaya harcayan bir sürü aday var.

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Doğal diye bir marka var. Fiyatı da uygun. Ben Ankara Akyurt marketten alıyorum. Burada iki katı fiyatına.

tuna gıda ürünleri pazarlama sanayi ve ticaret ltd. şti.
    1 KG DOĞAL CİN MISIR (16)
    https://tunagurme.com/bakliyat/prd-1-kg-dogal-cin-misir

• sioux kullanıcısına yanıt

kesinlikle

• Forumdaşlar, geçenlerde Halley vb ürünlerde 2’e 1iade ve Halley ürünlerine özel 3al 2öde kampanyası vardı. Ben 6 adet normal 6 adet karadutlu mağaza teslimli almak için sipariş verdim. Teslim almak istediğimde siparişlerim istediğim adetli olarak önüme konuldu, fakat Sanalmarket çalışanı arkadaş normal Halley’i 6 adet yerine 1 adet olarak işlemiş, ürünler var neden 1 adet falan filan kavga gürültü derken velhasıl 6 adet karadutlu alıp çıktım. Sonrasında 1 adet iptal edilmeyip teslim edilen ürünlerde tutar olarak işlenmiş. Ertesi gün tekrar gidince sistemden iptal edeceğiz dediler ama 1 hafta oldu iade tutar yansımadı henüz. Nasıl bir yol izlemem gerekir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

Hasatanin yerli Kahramanmaraş mısırı Az önce denedik Çok güzel oldu.

• https://www.migros.com.tr/calve-hafif-bi-mayonez-zeytinyagi-eklenmis-zengin-lezzet-355-g-p-89b741

Bunu deneyimleyen var mi? Mayonez için Calve, Ketcap için Heinz mi aldınız ne önerirsiniz?
    Fiyati ayni marka ayni olan ketcaptan acili, acısız olarak alırsak da iadesi gelir mi?

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt

hocam bende mağazadan plastik 500gr olandan aldım 105tl gıbı bır fıyatı vardı. forumda övgüğ alan bir mayonez olduğunu görünce deneyşmlemek istedim işin açıkçası sadece tek dikkatimi çeken katkısız yazan ürünün son kullanma tarihi 31.01.2026 olması bu kadar uzun dayanabiliyor mu katkısız yazan bir ürün?

• dadas-25 D kullanıcısına yanıt

ooo onlar varsa ekonomi her şey güllük gülistan o zaman(!)

ramazan pidesi olmuş 20 lira üzerinde, eve ülkede kaç kişi doyasıya pide sokabiliyor ramazan ayında artık da bir avuç bisküvi kek alanların üzerinden hala bu sefalet durumunu örtmeye çalışıyoruz?

• cimbomly kullanıcısına yanıt

Her hesapta aylık 1 kez kullanabilirsin.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Aynı soru benimde kafamda dönüyor? bu iş nasıl oluyor diye?

• Normalde evde yapılan mayonezler 1 hafta dayanıyor, sonra bozuluyor. Pınar bu işi katkısız başarmışsa helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gecen ay girdigim kodlardan biri disinda digerleri 5 gundur yatmadi. Sizde de ayni durum var mi

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Her alışverişte artık sadece bir koddan money geliyor. En yüksek hangisiyse o yatıyor. Diğerleri yatmaz yani, beklemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 72287229723072317232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.