Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 0zlozz , barosgoal , Azstek , Azstek , ilonsahiden Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 37 Misafir (4 Mobil) - 35 Masaüstü7 Mobil
5 sn
144.712
Cevap
3.124
Favori
18.359.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72297230723172327233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada denemediğim sos yoktur veya bir iki tanedir, bunuda bir heves denemiştim ama vasat bir daha almam, zeytinyağı falan hikaye zaten ne zaman böyle sağlıklı olduğuna dair ekstra bir reklam görsem o ürün genelde hep dandik çıktı hiçbir şeye inanamıyoruz bu ülkede.

En sade olanları almaya çalışın, acılı, hardallı, şunlu bunlu olanlar ekstra bir yapay oluyor haberiniz olsun.

@KacaKTV Reis fena değildir, işini görür. Hasata'yı denemedim ilk fırsatta bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2025; 2:26:9 >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• :))

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Reis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye kimse indirimlerin sebebini aşırı fırsatçılığıa dayandırmıyor acaba da yok nakite çevirme yok millet alamıyora bağlıyor. Migros neredeyse tüm ürünleri olması gerekenin iki katına satıyor Carrefour falan hiç bahsetmiyorum. Öyle şişti ki fiyatlar insanlar buralardan almayı kesmiş olabilir evet ama grosslar insan kaynıyor. Bir Nuga geçen grossta 110 liraya gördüm migros 195, paradontax diş macunu aynı model migros 250 gross market hatta Hepsiburadada 100 lira, bunun gibi yüzlerce ürün sayabilirim. Migrostan kampanyası olmayan hiçbir ürünü almam hatta 1/3e denk gelmiyorsa kart kampanyası falan birleştirince yine almam çünkü hakkı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 2 Mart 2025; 9:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Reis ve Hasata iyi.

• Hiç zeytin kampanyası göremiyorum. Eskiden olur muydu?

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

tam olarak istediğiniz ne anlamadım, sigara gibi heryerde herşey aynı mı olsun, özellikle b şehirlerde adım başı market var az buçuk eli ayağı tutan için sorun yok bakar ucuzu alınır.

Grosslar da birkaç ürün hariç ucuz değil bu arada.

Eskiden kampanya bilen yoktu şimdi bilinç arttı, haliyle fırsatçı olmak bence zor bu sektörde, hadi zincirler aralarında anlaştı afedersiniz geçiriyolar, yerel tonla markrt var tkk var ve hiç de ucuz değiller. Bizde fatura hep marketçiye 3 harflilere migrosa kesiliyor bi kapatsalar da görsek ne oluyor

• Bizim insanımız iflah olmaz gerçekten yazıklar olsun bunların Müslümanlıklarına. Dün ramazanın ilk günü diye mi yaptılar bilmiyorum ama Allah’ından bulsunlar . Pazara gittim, geçen haftaya göre fiyatlarını 2 kat arttırmışlar . Patatesi 25 ten aşağıya soğanı 35ten aşağıya satan görmedim . Hiçbirşey almadan çıktım . BİM e uğradım dönüşte , patates 11 TL SOĞAN 15 TL Dİ .kocaman YAZIKLAR OLSUN BİZE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Zeytinyağı fiyatları düşerken zeytin fiyatları artıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geyveli3434 kullanıcısına yanıt

Koca bir nesli ateist yaptı bu toplum bu yönetim.

• daniskası D kullanıcısına yanıt

zorlu ceosunu aldılar bunlarıda şikayet etmezler umarım !!!!

• Merhabalar, madamecoco kampanyasi icin yaptigim alisveris stoklar yuzunden eksik teslim edildi ve tutar 987 tl ye dustugu icin yararlanamadim. Talep actim tarafima bilgi verilmeden bu durum yasandigi icin magduriyetimin karsilanacagi soylendi. Ancak simdi aradilar ve 1000e 200un gorsel detayini istiyorlar. Ekran goruntusu olarak ekteki almistim ama detayi yok. Elinde olan varmi acaba madame coconun marka isbirligi vs yazan bir goruntu? Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Şok ta zeytinler 2.si % 50 indirimli 2 li alımda tanesi 1 kg 89,25 TL ye geliyor.(en uygun fiyatlı olduğu için bunu yazdım. Kampanya ne zaman bitiyor bilmiyorum) (Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 2 Mart 2025; 12:34:30 >

• Madame coco yeni kampanyayi ayin kacinda duyuruyor? En kotu onu bekleyecegim :(

• myqueen kullanıcısına yanıt

Buyrun üstadım, umarım işinize yarar. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Sanalmarket için bazı hesaplara 1000/150 indirim vermiş. Mart sonuna kadar geçerli.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Deme ya ucuz diye ben de almıştım.

Normalde Tuba Kuruyemiş in fıstık ezmesini tüketirim. Onun üzerine görmedim daha.

• Migros yemek uygulamasında Köfteci Yusuf 1 kg kıyma 390 a geliyor.Ben aldım kasaptan alınan kıyma ile en ufak fark yok yağ oranı çok düşük taze çekilmiş şekilde geldi.

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Madem öyle neden Migros konusuna girip yazıyorsunuz.Banlayin geçin.

Bu konuda takılan hemen herkes her bir ürünü karşılaştırıp öyle alacak bilinçtedir

• 
Sayfa: önceki 72297230723172327233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.