Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7233. sayfa)

5 sn
144.820
Cevap
3.126
Favori
18.366.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72317232723372347235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirme için teşekkürler. O zaman kullanılan money puanlar tam bana göre aunulan kampanyadan düşüyor yanılmıyorsam? Tiklagel kampanyası kampanya şartını etkilemiyor diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

hayir hocam; tiklagel düşünce senin odedigin tbg icin yeterli, o nedenle tbg gelir. aninda dusen indirimler hedeften sayilmaz. mesela bu sepete 1000/100 money gelmez. onun icin sepeti 1100 yapip 1000 odemen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zlozz -- 2 Mart 2025; 16:27:53 >
  • araftayim A kullanıcısına yanıt

yanlis biliyor, su an isbirligi moneyler gec yatiyor; seninki de yatar muhtemelen. miney kullanma ile ilgisi yok

• 0zlozz 0 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim tekrar görüşüp kayit açtırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    geçen haftalarda epey don falan olmuş. marketlerde de fiyatlar ileri doğru şahlanabilir kısa zamanda. arz azalırsa, fiyat otomatik artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Züber fıstık ezmesi kullanan var mı? Tadı tuzlu mu? Ben daha önce farklı markalarda hep tatlı olanlara denk geldim. Bir kere Tuzlu olan aldık onu da sevmedim.Bu züber ürünleri tuzlu mu?

İki çeşidi var sanırım orijinal yazan ve %100 yazan var farkı ne ki.

Bir de kakaolu varmış. Bu tatlı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Mart 2025; 16:46:47 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

aşırı pahalı onun yerine internetten heynut ya da deva çiftliği alın

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    Tadı nasıl peki.

Parçacıklı severseniz deva çiftliği %100 fıstıktan oluşuyor

Tatlı isteğini gidersin isterseniz heynut alabilirsiniz. Hindistan cevizlisi falan güzel

%100 doğal, vegan, üretici markadan fıstık ezmesi | heynut
    fistik-ezmeleri
    https://www.heynut.com.tr/collections/fistik-ezmesi

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    Heynut deneyeceğim teşekkürler.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• alymis A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam benimde po yatmamisti talep actim 28inde yatirdilar.

Hayır tuzlu değil hem katkı maddesi de yok

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Hangisini önerirsiniz üç tane çeşidi var

üstadım yağın içinde yüzüyor tavsiye etmem iki adet almıştım geçenki indirimde birini bitiremedim diğeri açılmadı bile :) alternatif değerlendirin derim

• Arkadaşlar uzun zamandır hesabımda gold'a özel %50 indirim ürün gelmiyor. Acaba kaldırdı mı migros?

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Migrostan aldınız ve Züber değil mi? Çok şaşırdım. Her yerde çok met ediyorlar. Migrosa özel bir durum mu acaba.

Hocam karşılaştırma yapmanız için 2024'teki kampanyadan kalan Fropie ile geçenki indirimdeki Züber arasındaki farkı siz kıyaslayın hangisi orijinal fıstık ezmesi sizce :)) Bir de yağ oranına bakalım ben tat olarak belirtmiştim ama kıyas yapmak aklıma gelmemişti siz söyleyince tekrar baktım ve kararım değişmedi :)))

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 2 Mart 2025; 18:33:55 >

• hbarisk kullanıcısına yanıt

Hocam tat olarak kıvam olarak bir şey demem mümkün değil. Sadece böyle bir ürünü daha var bunda da %100 diyor. Yani olay %100 ise böyle bir ürün de var. Ha tat kıvam olayı farklı. Ben de alıp kendim deneyeceğim artık.

Hocam Züber ürünleri genelde hakettiğinin 2-3 katı fiyatta. O yüzden beklenti yüksek oluyor ama karşılanamıyor. İnternette çok ciddi marketing çalışması yürütüyorlar, methedilmesi ondan.

Örnek vermek gerekirse, Nut Master %100 Fıstık Ezmesi 1 kiloluk 135TL A101'de şu an. Züber %100 Fıstık Ezmesi 315 gr indirimli haliyle 200'den başlıyor. Her iki ürün de sadece yer fıstığı içeriyor. Yer fıstığının kilosu 130-140TL civarında. Züber bunu kavanoza çekip 5-6 katı fiyata satıyor.

Nut masterın fıstıkları belki daha alt kalitedir bilemiyorum, kavanozu da cam değil plastik mesela bunun gibi farklar var ama fiyat bu kadar fark edemez.

Züber yerine Fitnut ve Fropie tercih ediyorum, gayet kaliteli ürünler.

Züberin mantığı 100 liralık ürüne 300-350 yazıp fiyat algısını yüksekte tutmak, ara sıra fiyat 200'lere düşecek şekilde indirim yapıp instagram influencerları üzerinden çok indirimli kaçırmayın şeklinde reklam yaparak hızlıca millete 3'er 5'er kavanoz satış yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 2 Mart 2025; 18:50:58 >

• 
Sayfa: önceki 72317232723372347235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.