Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7234. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 42 Misafir (13 Mobil) - 40 Masaüstü18 Mobil1 iOS
5 sn
144.894
Cevap
3.126
Favori
18.370.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72327233723472357236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazarlama olayına katılırım hocam ama muster nut %100 fıstık ezmesi 1 kg 135 TL olması yani çok ucuz değil mi. Dediğiniz markaların tatları nasıl ben tuzlu yer fıstığı sevmedim bunlar tatlı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hbarisk kullanıcısına yanıt
    Yağ kendi yağı ve gayet faydalı o yağ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Çok ucuz. O yüzden diğer ürünlerle kıyaslanamaz elbette.

Her markanın farklı çeşitleri var. Bazısı tatlandırıcı, bazısı hurma, bazısı bal, bazısı da şeker koyuyor. %100 olanlar tatlı olmaz, nötr olur tadı. Sizin şekerlilerden bakmanız lazım o halde.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Üstadım faydalı olma konusu doğrudur o konuda bilgim yok ama karıştırdığımda çok cıvık bir kıvamı var ve daha önceki yediğim %100 yer fıstığı ezmelerine göre bu durum kötü benim için %100 yer fıstığı ezmesinde %7 bal ne alaka diyorum o zaman %100 olmuyor değil mi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Tam pekmez siparis ediyordum mesajınızı gördüm. Teşekkür ederim haber verdiğiniz için

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Aynen %100 yer fıstığı bana hitap etmiyor illa bal yada hurma olanı varsa onlara bakayım. Teşekkürler.

• İşbirlikleri kampanyasından artık 1-2 tane 200 tl tanımlasak yeter hesaplara gerisi boş çünkü aylık 2 bin üstü alışveriş yapmayan için pek mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    İade edebilirsiniz veya değiştirebilirsiniz

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    O konu için ben de bir şey diyemiyorum, %100 yer fıstığı yazıp bal da koyuyorlar. Ben bir defasında yanlışlıkla ballı olanı aldım sade sanarak. Ama yağın az veya fazla olması kullandıkları yer fıstığının kalitesine göre değişiyor. Yağlı olması kalori dışında önemli değil, daha iyi bile sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Orijinal yazan ballı ama öyle sürme çikolatalar gibi ağır bir tatlı değil, hafif bir tatlılığı var. Gerçi bal oranını %7'den %10'a çıkarmışlar.

%100 yazan ürünü sadece yer fıstığından oluştuğu için ne tatlı ne tuzlu. Fıstık tadı geliyor yalnızca.

Bir de Peanutzilla diye bir ürünü var. %36 oranında yer fıstığı var sadece. İçeriği temiz, sürme çikolata tarzında çok tatlı bir ürün arıyorsanız bunu öneririm.

Fıstık ezmesinin üzerinde biriken fıstığın kendi yağı, karıştırınca kıvamı güzel oluyor.

Züber'in fiyatları çok yüksek ve değişken. Misal Peanutzilla şu an 350₺, Şubat başında kampanya ile iki tanesini 300'e almıştım Migros'tan. Fiyatları iyi takip edip kıyaslamak lazım.

Yüzde yüz yerfıstığını mutfak robotuna boşaltın, bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı ve istediğiniz tadı alıncaya kadar bal ve pekmez ekleyin.

Hazır şekerli olanlardan çok daha lezzetli oluyor. İsterseniz içine kuru mevye veya başka kuruyemiş katabilirsiniz zevkinize göre.

• ilk alışveriş olmamasına rağmen 1500’lük digital kod alıp iyzicodan 500 iade gelen var mı bu gece 12 son acil haber verebilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Şok 2 sefer sipariş geçtim 2 sindede adamlar parasını ödediğim ürünü vermedi etmediğim şikayet kalmadı dönen bile yok Migros dan 30 sefer ürün aldım 1-2 bozuk ürün geldi hemen yardımcı oldular ucuz etin yahnisi olmaz

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

https://www.migros.com.tr/pasabahce-snowbox-yesil-kapakli-saklama-kabi-420-cc-p-1f7b45b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 2 Mart 2025; 20:33:44 >
  • Bir süredir başlık altında kahvaltılık tatlı ürünlerin kıyaslandığını görüyorum, bu ürün Şok'ta satışa sunuldu şu an Migros'ta yok ama gelirse denemenizi tavsiye ederim, pasta kreması tadı var, sanırım yurt dışındaki orijinalleri çok beğeniliyor...

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• tubytube kullanıcısına yanıt

Zamanında başka marka aldım. Hiç beğenmedim

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim ürün damak tadımıza uygun, ekşimtrak değil ben de sevmiyorum o türden olanları

• Ankara Cepa Avm Migrosta 20-25 tane Polonez Baton Sucuk vardı (699/kg kampanyasına dahil)

Şu sucuktan bahsediyorum:

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.carrefoursa.com
    Polonez Dana Baton Sucuk | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/polonez-dana-baton-sucuk-p-30098247

• Mayonez ne aldınız arkadaşlar?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Peynir yemeyen küçük çocuğunuz veya bebeğiniz varsa peynir yedirmek için alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 72327233723472357236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.