Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7235. sayfa)

5 sn
144.895
Cevap
3.126
Favori
18.371.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72337234723572367237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sucuk indirimi yarın da devam değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Evet

• pekmez tahinde 1+1 olsa ne olacak fiyatlar aşırı pahalı bim a101 de bile 1+1 den daha ucuza geliyor

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Pirinçlerde bekliyoruz

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Hangi marka hocam bu bahsettikleriniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ayın kampanya listesi belli oldu mu arkadaşlar? bakliyat bir türlü gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 2 Mart 2025; 22:59:54 >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

İnci bim 125 tl , Metin a101 de 145 ikiside 1 kg aynı zamanda inci de premium ahin yazıyor kayseri malı denemedim ama metin tahin güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 2 Mart 2025; 22:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

tam olarak istediğiniz ne anlamadım, sigara gibi heryerde herşey aynı mı olsun, özellikle b şehirlerde adım başı market var az buçuk eli ayağı tutan için sorun yok bakar ucuzu alınır.

Grosslar da birkaç ürün hariç ucuz değil bu arada.

Eskiden kampanya bilen yoktu şimdi bilinç arttı, haliyle fırsatçı olmak bence zor bu sektörde, hadi zincirler aralarında anlaştı afedersiniz geçiriyolar, yerel tonla markrt var tkk var ve hiç de ucuz değiller. Bizde fatura hep marketçiye 3 harflilere migrosa kesiliyor bi kapatsalar da görsek ne oluyor

Her yerde elbette herşey aynı olamaz ama bu kadar da fiyat 2-3x oluyorsa burada bir aldatmaca yokmu diyelim. Birde kampanya yapıyorlar yok 2 al 1 i money iade diye. Ürünün fiyatına bakıyorsun üzerine extra fiyatı basmış. Senin cebinden extra fiyat üzerinden 2 ürünün parasını alıyor. Sonra sana money verecek ki bir de money yatmazsa paranla rezil ol dur. Sepet yaparsın eksik gelir banka kampanyası extra money kampanyası da yalan olur. Harcadığın zamana mı extra harcamaya paraya mı yanarsın. Belki de aylar sonra gerekecek şeyleri aldığına mı yanarsın.

• hbarisk kullanıcısına yanıt

Tüm %100 yer fıstığı ezmelerinde fıstıktan gelen yağ vardır ve üst kısımda toplanır zaten kavanoz üzerinde yazar açına karıştırın der. sonrada buzdolabına koyarsınız normal soğutuu bölümde hafif katılaşır. üzerinde yağ olmayanlar fıstık kreması vs diye geçer en meşhurlarından biri ALVE dir zaten içindede çok miktarda katkı maddesi vardır. züberlerde Original yazanların içinde tatlandırıı olrak bal vardır %100 olanlarda ise katkı maddesi yok bu arada bugünlerde züber ler bimdede satılıyor haftalık gelen ürünlerden 129 TL. Migrosun nut mastere yaptırdığı %100 fıstık ezmeside bence Nut Masterin kendi ürünlerinden iyi gibi 69 TL idi fiyatı yanılmıyorsam katkısız

• Hocam görüşlerin ve deneyimlerin için çok teşekkürler
    Içeriğinde zeytinyağı olunca acaba demiştim Genelde Heinz kullanıyoruz Helmanss da Unileverinmis önerdiler ama her şeyi üreten firmadan nasıl bir beklenti olur?
    Ketçap Heinz mayonezi de Heinz yada Pınar mı alsam bilemedim

Şöyle oluyor mu heinzin acılı ve acısızını da aldığımızda iade oluyor mu yoksa ikisi de aynı mı olmak zorunda?
    Sade almak iyidir de sarımsaklısını da denemiştim ketçap mayonezde onlar da güzeldi ama ne kadar yapay oluyor bilmiyorum 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 2 Mart 2025; 23:24:28 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Beklemenize gerek yok hocam. Neredeyse 1+1 fiyatına geliyor.
    Yayla Gıda Yayla Gönen Baldo Pirinç (2 Kg)

146 TL

• Forumdaslar en düşük işbirliği marka kodu hangisi 500 lira mı var en düşük? alışverişten sonra tanımlasak oluyor mu?
    Ben bi ketçap mayonez alacağım fazla bir şey tutmayacak yani 500e baska ürünlerle ancak tutar
    Hangi uygulamadan alıp gireceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 2 Mart 2025; 23:33:7 >
  • cytcyt88 C kullanıcısına yanıt
    Bu kodlar hangisi oluyor hemen için mi kişiye özel mi? duymadım hiç 😯 oranları güzelmiş sanal markette oluyorsa alabilir miyim

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Bunun pilavı efsane oluyor

Şuan seç al daki mutlu da güzel

• Kampanya gibi kampanya helal migros

Tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde Ramazan Pidesinin fiyatı Money olarak hediye!

quote:

3 - 9 Mart tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Sanal Market ve Migros Hemen'den Money ve Money Bonus ile yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde ramazan pidesi tutarının tamamı Money olarak hediye edilecektir. Bir müşteri her gün en fazla bir pideden yararlanabilecektir. Kazanılan Moneyler 2 iş günü içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2025'e kadar Migros, 5M Migros, Macrocenter, Macroonline, Migros Jet, Mion, Mion Online, Migros Hemen veya Migros Sanal Market'te kullanılabilecektir. Money özellikli Yat Kart ve Otel Restoran Kartlarda geçerli değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money üyelikleri kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya Money Mobil uygulamasından kayıt yapılabilir. PİDE yazıp, 5818'e SMS göndererek ya da kasiyere kampanya kayıt talebi iletilerek de kampanyaya kayıt yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Ketçap olarak Heinz in sadece organik olanı ithal. Gerisi Türkiyede üretiliyor. Bence alınacaksa organik olanı tercih edilmeli. Hemde katkısız.

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Mart 2025; 0:9:23 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] benim bölgede 2 adet ramazan pidesi görünüyor. Hangisi kampanyaya dahil belli değil .

• Tahin pekmez kampanyaya girmemiş. 3-4 mart demişti yukarıda bir arkadaş

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 72337234723572367237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.