2 al bir money hediye kampanyasının olduğu gün 2 gün sonrasına (kampanyanın bitmiş olduğu bir güne) sipariş verip ürünü aldım. Bu alışverişte money yatar mı acaba? |
Bildirim
2 al bir money hediye kampanyasının olduğu gün 2 gün sonrasına (kampanyanın bitmiş olduğu bir güne) sipariş verip ürünü aldım. Bu alışverişte money yatar mı acaba? |
Evet yatar. Önemli olan sipariş tarihi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Üstad bu yaz helvasının 4kg su kaç tl? Sanaldan bakıyorum bulamıyorum bu ürünü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Havalar buz gibi zaten kaliferi kapatsa dolaba gerek yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 4 Mart 2025; 0:4:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 4 Mart 2025; 0:25:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5/6 mart yumurtaların... 7/8/9 mart çikolatalarda... 11/12 mart bal ve recellerde... 13/14/15 mart kek gofret ve biskuvilerde 2 al 1 money ya da 2 al 1 öde kampanyalari olacak... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faith_fatih -- 4 Mart 2025; 0:35:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzelttim.. uyarı için tskler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |