Bazı şubelerde bu fiyat. Mesela Keçiören Kavacık şubesinde 104 lira iken Çankaya bahçeli şubesinde 50 lira. Sebebini bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7251. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
cellisttr
,
sakılıç
,
Extralarge
,
Rezervuar48
,
Emin4263
,

37 Kayıtlı Üye (11 Mobil) ve 58 Misafir (18 Mobil) - 66 Masaüstü,
29 Mobil,
2 Android

Giriş
-
Çavuşoğlu kepeksiz tahin hakkında bir bilginiz var mı onu almayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet geçen gün ben sormuştum. Geçen günde aldım, beyaz olanından. Çok koyu değil. Ben beğendim. Tabi sizin damak tadını bilmiyorum. Daha iyilerini de yemiştim.
-
Hazır limit ödeme yarın teslim olursa 250 money para kampanyasından faydalanabiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kepeksiz beyaz tahin olarak mı aldın piyaza katılanlardan? keskin lezzet gelmiyor mu yani 😐 sanirim o cifte kavrulmuş da geliyor alıştık o kokuya lezzete bilmiyorum alsam mı?
Servet helva benim bugüne kadar yediğim en iyisi. iyi helva isteyenlere tavsiye ederim.
-
Migrostaki kabuklu açık cevizi deneyen oldu mu.
Okyay 600 g aldım ve beğendim. Koskadan daha iyi geldi bana. Bu arada hem İpragaz hem de petrol ofisi dünkü aynı tek alışverişe yatmış. Migros ekosisteminde işler yine karışmış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 4 Mart 2025; 17:57:37 >
Madame coco prestij kodları gelmiş
-
İzmir'li Arkadaşlar HELVA isterseniz;
Mehmet Helvacı Oğulları / Mehmet Helvacı 1928 İzmir
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Kargo yapıyormu acaba hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet
-
Defalarca aldım, bazen iyi bazen orta kalite çıktı. Ama ABD cevizidir. Yerli ceviz değildir.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 4 Mart 2025; 17:33:18 > -
Görüp almakta fayda var o zaman teşekkür ederim.
Uzak durun bence...
-
Tek kavrulmuş beyaz susamdı hocam.
-
ağaç görünce şeytan görmüş gibi olan, içinden acilen o ağacı yok edip, beton atmak isteyenlerin şahlandığı yerde, yine iyi mahsül falan alınıyor. hiç alınmaması gerekirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylemleriniz ülkemiz adınaysa mağlesef EVET, haklısınız.
-
Reklam engelleyiciden olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X