< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7249. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar taze hurma ne tavsiye edersiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenny5
Aynen öyle hocam hem kampanya görselinde mevcut hemde halen ürün sayfasında 2 öde 1 i iade yazıyor daha ne olacak ben anlamış değilim.İadeleri yapmazlarsa ciddi ceza yerler bence. Yanlışlıkla eklenmiş deyip kaldırsalar uğraşmaz, iade ederdim sadece ama bunlar ısrarla aynı şekilde satıyorlar. Düz dolandırıcılık yani.
-
Denedinizmi tadı nasıl ?
-
Maalesef iftardan sonra :)
-
İsteyen istediği yerden hatta neresi uygun ise oradan alsın. Bir sıcak fırsat varsa kendi terazin de tartarsın kafana yatarsa alırsın. Değişen şartlar ve kampanyaların düşüklüğü, hatta bankaların 2000 harca 100 bonus gibi düşük teklifleri sağ olsun. 2024 e kadar yüklü market alışverişi yapar çoğunu migrostan alırdım, artık yüklü alım yapmıyorum. Gidiyorum 300-400 ne lazımsa uygun bulduğum ürün nerede denk geliyor ise alıyor çıkıyorum. Bir sıcak fırsatçı migros, a101, Bim vs bakmaz dip fiyat nerede beleş.mezar nerede ona bakar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende neden yanlış kod diyor acaba? Yalnız kodun üstündeki uzun yazıyı okudugumda halen son tarih 28 şubat yazıyor.
-
Migros hemen 14:00’a kadar ücretsiz teslimatta 3 hakkın var diyor bu ayda olan hak mı yoksa sadece o gün için olan haklar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun hesaptan 50 money silinmiş peynir kampanyası oldugunda 2 ayrı alisveris yaptım birine 50 adımlara digerine 75 petrol ofisi icin money yatmisti simdi adımlara bin 50 money silinmiş . ayni gün kazanılamaz diye ibare mi vardi ? ayrı aliverisler çünkü .
-
hocam çok güzel gözüküyor. bende aldım 2 tane . Hayırlı ramazanlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 4 Mart 2025; 14:25:35 > -
Bu migrostaki cumhuriyet sucuk işini bir türlü çözemedim, 26 şubattan beri hiçbir mağazada cumhuriyet sucuk yoktu. Kampanya biter bitmez tüm marketlerde bir anda ortaya çıktı…
1 alışverişe 1 kod oluyor , 2 tane girilmişse yüksek tutarlı olan kabul oluyor diye okudum konuda.
ekleme:2 alışveriş demişsiniz mh baglanıp sormak lazım hocam ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 4 Mart 2025; 14:28:44 > -
aynen sanalmarkette indirimdeyken mağazaya gittiğimde hepsi duruyordu fakat sanalmarkete kapalı idi. iş mağazaya dönünce yok oldular, kampanya bitince yeniden çıkar tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
174 e kayıt ve sikayet vara birde migros genel merkeze bildirin hocam
Telefon: 0850 200 4000
malesef hep yapılıyor kampanyada raflar toplanıyor ...
-
Yalnız tıklagel al ile paycell 150 birleşmez.Paycell online ödemeye %10 var..150'yi QR ile ödemede veriyor.
-
Peynir iadesi yapacağım ama fişi bulamıyorum attım sanırım iade alırlar mı herhangi bir migrosa gitsem
Cumhuriyet sucuk fabrikasyon olduğundan beri çok bozuldu. Kütahya li birisi olarak Afyonkarahisar a gezmeye gittiğimde ben bile almıyorum. Eskişehir de Balaban sucuklarıni tavsiye ederim. Sucuk içine herşeyin katılabildiği birde fark edilemeyen bir gıda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Money ile öderseniz de Money kazanımı oluyor.
Bilmeden şöyle konuşup insanları nasıl da yanlış yönlendiriyorlar inanılır gibi değil !!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
helvalı Antep fıstığı olmuş bu, bu kadar bolluk işkillendiriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X