Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7248. sayfa)

5 sn
145.035
Cevap
3.126
Favori
18.382.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72467247724872497250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migrosdan carrefourdan indirimli diye satılan ürünlere dikkat edin skt ya geçmiş yada geçmesine 1 gün kalan ürünleri indirimli satıyolar. Geçenlerde tadım ürünleri 2.si %50 idi . Evde tarihine bi baktım 5 gün geçmiş. Üstünde bi ibarede yok skt si dolmak üzere olan ürün falan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Mart 2025; 11:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Forum bu şekilde görünüyor
    Bende mi bir sorun var genel görünüm mu bu şekilde arkadaşlar
    Nedir çözümü bunun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl 0 deneyin zoom yapmış gibi

• Macroda beyaz etlerde 400/150 var.

• Ignite kullanıcısına yanıt

yok hocam zoom da değil:(

• Arkadaşlar pols tahin alanlarda bir değişiklik var mı.

• kenny5 kullanıcısına yanıt

Bana vermedi daha

Dünkü kayda dönüş yaptılar olumsuz olarak, kampanya ekran görüntüleriyle tekrar kayıt açtırdım. O kampanya görselleri olduktan sonra yüklememe imkanı yok ama uğraşmaya değmez yine olmazsa iade edeceğim alanlar memnun kalmadığını yazdı

• Hazırlimit şeysini yapamadım onayı verdim hesabı onaylandı hazır limiti 0 lira arttır diyorum altın alacan yatırın yapacan diyor bu böyle mi yav?

telekom 200 tl

tıklagel 150tl

birde paycell 150tl

başka combo var mı acaba bulamadım  

• jacop52 J kullanıcısına yanıt

Marketin içi sıcak ama :) Ayranlar nerde muhafaza ediliyor ?

• xxxcem kullanıcısına yanıt

daha ne olsun?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

varsa bişey kullanalım diye yazdım hocam acemiyim migros konusunda, üste alacaklı çıkanlar oluyordu önceden  

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Geçen hafta da bu Pol's tahin 149 TL ye düşmüştü. Demek ki bitirmeye çalışıyorlar.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Nerde o eski combolar artık hiçbir şey eskisi gibisi değil :(

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Hocam tahin pekmez veya helva ne aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 4 Mart 2025; 12:21:20 >
  • Try it T kullanıcısına yanıt

Fiyat 249 TL yazıyor ancak sepete ekleyince fiyat 149 TL oluyor.

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Hocam Okyay marka ürünler Migros da satılıyor ama bölgesel olarak,her yerde bulamazsınız.

Gelen cevapları görünce az önce müşteri hizmetlerini aradım. Konuyla ilgili arayıp olumsuz dönüş olanlar olduğunu ilettim. Siparişimi ve ürünleri kontrol edince bu ürünlerin kampanyaya dahil olduğunu, 48 saat için iadelerin yapılacağını söyledi. Yine de kayıt açmasını istedim. Kayıt oluşturdu. Bakalım geri dönüş yapınca ne diyecekler. Bu arada 20 Şubat tarihinde yayınlanan 20 Şubat-5 Mart tarihli katalogda bu ürünler yer almıyordu. Online sitede migroskop sekmesinde de kampanyalı ürünler arasında görünmüyor halen ancak migroskopu daha önce kaydetmediyseniz online versiyonun sonuna seç-al seçenekleri güncellenerek eklenmiş. Her halükarda ürün sayfasında halen 2 al 1 iade ibaresi de görünüyor. Şu ana kadar düzeltme de yapmadılar yani. Çok üşenirim bu işlerle uğraşmaya ama gerekirse şikayet edip sonuna kadar takip edeceğim.

• Hesabımda 750/75 ve 1000/200 money kodları vardı. Dün 1000 liralık alışveriş yaptım, pekmez içeriyordu. 200 lira money bekliyordum, 75 lira money yatırdılar. 200 lira yatması gerekmiyor muydu?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 4 Mart 2025; 13:7:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    1inde

• 
Sayfa: önceki 72467247724872497250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.