< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Mart 2025; 11:29:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7248. sayfa)

-
-
-
ctrl 0 deneyin zoom yapmış gibi
-
Macroda beyaz etlerde 400/150 var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam zoom da değil:(
-
Arkadaşlar pols tahin alanlarda bir değişiklik var mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana vermedi daha
-
Dünkü kayda dönüş yaptılar olumsuz olarak, kampanya ekran görüntüleriyle tekrar kayıt açtırdım. O kampanya görselleri olduktan sonra yüklememe imkanı yok ama uğraşmaya değmez yine olmazsa iade edeceğim alanlar memnun kalmadığını yazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlimit şeysini yapamadım onayı verdim hesabı onaylandı hazır limiti 0 lira arttır diyorum altın alacan yatırın yapacan diyor bu böyle mi yav?
telekom 200 tl
tıklagel 150tl
birde paycell 150tl
başka combo var mı acaba bulamadım
-
Marketin içi sıcak ama :) Ayranlar nerde muhafaza ediliyor ?
-
daha ne olsun?
-
varsa bişey kullanalım diye yazdım hocam acemiyim migros konusunda, üste alacaklı çıkanlar oluyordu önceden
-
Geçen hafta da bu Pol's tahin 149 TL ye düşmüştü. Demek ki bitirmeye çalışıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde o eski combolar artık hiçbir şey eskisi gibisi değil :(
-
Hocam tahin pekmez veya helva ne aldınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 4 Mart 2025; 12:21:20 > -
Fiyat 249 TL yazıyor ancak sepete ekleyince fiyat 149 TL oluyor.
-
Hocam Okyay marka ürünler Migros da satılıyor ama bölgesel olarak,her yerde bulamazsınız.
-
Gelen cevapları görünce az önce müşteri hizmetlerini aradım. Konuyla ilgili arayıp olumsuz dönüş olanlar olduğunu ilettim. Siparişimi ve ürünleri kontrol edince bu ürünlerin kampanyaya dahil olduğunu, 48 saat için iadelerin yapılacağını söyledi. Yine de kayıt açmasını istedim. Kayıt oluşturdu. Bakalım geri dönüş yapınca ne diyecekler. Bu arada 20 Şubat tarihinde yayınlanan 20 Şubat-5 Mart tarihli katalogda bu ürünler yer almıyordu. Online sitede migroskop sekmesinde de kampanyalı ürünler arasında görünmüyor halen ancak migroskopu daha önce kaydetmediyseniz online versiyonun sonuna seç-al seçenekleri güncellenerek eklenmiş. Her halükarda ürün sayfasında halen 2 al 1 iade ibaresi de görünüyor. Şu ana kadar düzeltme de yapmadılar yani. Çok üşenirim bu işlerle uğraşmaya ama gerekirse şikayet edip sonuna kadar takip edeceğim.
-
-
1inde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X