şapka çıkarıyorum :) |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7449. sayfa)

-
-
Teslimat tarihini değiştir deyince 30 lira ücret çıkıyor yalnız.
-
Kesiyor mu o parayı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi sen akıllısın moneylerden falan duser ne bıleyım kesın bı sekılde alırlar ya da sıparısı ıptal ederler bosuna mı yazmıslar sartları
-
1500/300 uygun ürünlerle ayın 2 si 300 tl düştü ama moneyleri kullanamadım. Ya 300 düşüyor ya money kullandırıyor. 31 mart skt li moneyleri değerlendireyim dedim ama yemedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim veya kodla Money kullandirmiyor zaten sistem.
Bilmiyorum, öyle gördüm sadece.
-
Pek indirimli ürün yok gibi. 2 Al 1 Öde vs. kampanyalar da olmayınca bir avantajı kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 30 Mart 2025; 19:0:55 >
Sanki kombo yapılıyordu diye aklımda kalmış, son güne kadar da %50 fazla money kullandırır diye bekledim kullanmadım puanları ama o da olmadı. Sineğin yağının yağına dur dedi migros 😀
Fındık yağı kullanıyorsanız iyi fiyata geliyor.
Çotanak 5litre 500₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
deneye...
şaka şaka iyi bayramlar :)))
-
Yattı mı geri moneyler? Aynı sorunu yaşadım bende, işin kötüsü puanlar silinecek birde.
-
Eve kuzu eti söylemeye çalışıyorum ama kupon aktif olmuyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teslim tarihini 2-3 Nisan seçtiniz mi?
-
Arkadaşlar selam.
4000 TL SKT'si yarın olan puanlarımı harcamak için en efektif fiyatlardan alabileceğim neler var? Maalesef son güne kaldım. Her şey çok pahalı gibi.
-
Jbl ürünleri al
Merhaba. Puanların skt sine nerden bakıyoruz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
MONEY uygulaması > Kazançlarım > Detaylı Gör
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl dusurebıldınn 65 e kg ını
-
hesaplama öyle olmuyor sanki, money puanları fiyatları okkalı migrosta kullanmak zorundasınız gene.Muratbey kaşar 500gr 149tl gibi bişeydi marketin birinde ,yarım kilo peynir lazımken 1.5k-2klık ürün alınıyor tüketebiliyorsanız ne ala tabi.Tami-paycel ve parolapara uygulamalarınada bakın bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X