Teşekkür ederim, gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkür ederim, gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti sanırım 300 görünüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet, maalesef kampanyanın son günü 29 Mart olarak yazıyordu. 300 TL'de fena fiyat sayılmaz. Tıkla Gel Al indirimleri ve işbirliği kodlarıyla tane fiyatı yine kampanyalı döneme yaklaşabilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Mart 2025; 7:52:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tırtıklısı delist 21 lira :) İyi bayramlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar. Yeni TBG gelmeyecek mi? 30 Mart'tı sonuncusu. 1500/300 varken et alayım dedim. |
yeniler saat 12 gibi gelir.ama bu fiyatlardan et alınmaz.En yağlı et dana kıymalık bile 630 lira. 1500/300 değil 1500/600 ancak kurtarır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 31 Mart 2025; 9:44:3 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kilosu 680 liraya kuzu sac kavurma var. İki kilo atayım dedim. Eğer çok yağlı gelirse değiştirir veya iade ederim. Ayrıca 1500/300 kullanacağım. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi https://www.migros.com.tr/kuzu-sac-kavurmalik-kivircik-kg-p-16e5e38< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthym -- 31 Mart 2025; 11:59:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yetişemedim :/ varsa dostlar 1 tane lazım. teşekkürler. |
adımpara |