Kaldıysa 2 tane lazım hocam. Kalmadıysa bile hem size hem de paylaşım yapmayı tercih eden tüm arkadaşlara teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kaldıysa 2 tane lazım hocam. Kalmadıysa bile hem size hem de paylaşım yapmayı tercih eden tüm arkadaşlara teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birleşmiyor |
Madame Coco hala yatmadı. Kaç günde yatıyor ki? Nereye kayıt açmak lazım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de 5 gün oldu,marka işbirliği yatmadı.Çarşambaya artık. |
Nasıl alınıyor, var mı bilmemiz gereken ince ayrıntı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
migros için her türlü koda talibim... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 alana 1 money iade aksiyon güzeldi SANSLI200 1300/200 indirim skt 1 nisan macroonline de geçerli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haber verdiğiniz için teşekkürler faydalandım. Lakin 149,95 lik 2'li set teklisine göre pahalıya denk geliyor. Bölgesinde stok olanlar tekli (56,05 TL) olana öncelik versin. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi https://www.migros.com.tr/loreal-paris-men-expert-cool-power-sprey-deodorant-150-ml-p-216a3d4![]() |
Tekli 1 adet varmış. aldım bakalım teşekkürler. |
Rica ederim üstadım faydam dokunduysa ne mutlu bana. Bizim şubede fazlaca stok vardı ama daha önce kullanmadığım için kokusunu ve performansını bilmiyorum. O yüzden ben de 1 adet aldım. |