Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7455. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
149.368
Cevap
3.150
Favori
18.740.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
388 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74537454745574567457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fıstıklısı dahil buram buram şekerli bana çok ağır geldi migrosunki vay anasını ne helvaymış dedirtmiyor tadımlık yenebilir cok kötü degil.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

sktsi 1 hafta 10 gün var ona göre,meksika soslu akdeniz solu bolcalardan aldım uygun diye buzluga attım mecbur biraz sert et ona göre tadı güzel.

• Petrol ofisi kodları 750/75 aktif

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim 31 martta 143 moneyim silindi .

sistemde iki tane kart vardı .

bir tanesi kaybolmuştu idi sonra tekrar çıkarmıştım fiziki olarak .

İki tane kart gözüktüğü içinde biri sanal markette kullanıyormuş biri fiziki mağazada farklı kart o yüzden böyle bir sıkıntı oluyor galiba

Telefon numarası söyleyip alışveriş etmezsem sanal marketteki kazandığım puanlar oradan düşmüyormuş .

Böyle bir olay var mı bana ilk defa denk başıma geldi böyle olay .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechargeable -- 1 Nisan 2025; 15:7:58 >
  • yabadabadu1907 kullanıcısına yanıt

İpragaz kodu da aktif 1000/100 money

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssouness kullanıcısına yanıt

Daha Önce Yağmur Aldım Migrostan. Yenecek Gibi Değildi. Az Az Zorlaya Zorlaya 1 Kabu Bitirdim. Diğeri Duruyor. Bu Ona Göre İyi Ama. Yağmur Marka Olan Berbat.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

kullanıcı yorumlarında eklem yerleri hemen bozulup kırılıyor diye yazmışlardı, bu olumsuz yorumları görünce ben de nehir'in maxi boy döküm tost tavasına yönelmiştim. iyi ki öyle yapmışım, çok memnunum şu an.

• Dün son gün diye 800 lira money puan harcamıştım alışverişi iptal etsem puan geri döner mi

iyi bayramlar dilerim herkese

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

Aynı soru bende de var 3k civarı money harcamak zorunda kaldım iptal etsem ne olur acaba

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt
    Bir babayiğit denesin biz de öğrenmiş olalım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stansfield__ S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom prime 1000/200 kodu aktif

Bunu nasıl aktif edebilirim

• Ferhat6421 F kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom uygulamasından prime ayrıcalıkları sekmesinin altında Migros kampanya kodunu alıp Migros uygulaması şifre ile kampanya tanımlaması yapmanız gerekiyor.

Buna üye olunca extra para ödeniyor mu benim Türk Telekom mobil internet var oradan olur mü üye olsam

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle biz önce küçük sanayi tipi olanlardan almıştık fakat hem küçük olması dolayısıyla çevirirken ekmeklerin kırıntılarının düşmesi dışarı da kalan kısımlarının yanması hem de küçük olmasına rağmen ağır olması hemde sanki saplarının biraz yamulmasıyla geri iade etmiştik.

Bunu düşünmüştük bunda da eklem yerlerinin bozulduğu yorumlarını görünce rafa kaldırmıştık.

Bu arada bazı arkadaşlar zarar ettiği için diyor yanlış kelime kullanıyor yüksek karlılık oranları biraz düştüğü gerilediği için biraz kampanyalarda frenlemeler olacak gibi. Mesela ben kolay kolay yakın zamanda yüzde 50 daha değerli harca geleceğini düşünmüyorum. Bu yüzden 1.800 küsür moneyden 304 küsürünü şu anda kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 1 Nisan 2025; 14:30:26 >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    son gune birakip risk alanin baska riski olmaz deyip ben de bu babayigitligi pohpohlamis olayim :)

quote:

money’lerini kaybetme riskini goze alan anca bunu yapabilir. yatirim tavsiyesi degildir

• ssouness kullanıcısına yanıt

Bi defa denemek için almıştım, üstüne hanımdan azar yedik bi de karnımız onunla doydu :D

• Emaye çaydanlık 240 TL

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Denemeyin arkadaşlar silinir, sipariş iptali olduğu için kayıt açtırınca müşteri memnuniyeti adına en fazla 3-5 günlüğüne yüklerler sonra geri silinir. Sistem otomatik çalışıyor günü geçmiş moneyi hesabınıza yüklemez

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Nerde bu emaye çaydanlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 74537454745574567457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.