Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7499. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 24 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü7 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
150.168
Cevap
3.157
Favori
18.817.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
387 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74977498749975007501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olmaz,ödeme tutarı min 1000 olmalı

• hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt
    Tabiki kristal alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Hocam koyun ve keçi paket içeriğine bakarsanız karışım süt. Saf koyun yada keçi değil,.......Sadece keçi veya koyun sütü oranı daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    bağırmayın artık hocam lütfen . şu konuda bir siz bağırıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yudum alamadık. Stok bulamadım :/

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakma ama biraz abartmışsın sanki. Biz başka sucuk mu alıp yedik acaba diye düşünmeye başladım senin mesajı okuduktan sonra.

Evdekiler beğendi, ben orta karar buldum çok beğenmedim ama ortalığı kokuttu, midemi kötü etti, tadı plastik gibi vs. gibi bir durum da yok yani.

Sucuk, adana kebap, döner gibi yiyecekler her yerde farklı yapılıyor herkesin beğendiği de farklı yerinki oluyor. O yüzden bu gibi ürünler açısından münakaşaya girmek istemiyorum hiçbir zaman ama yerin dibine sokulacak bir ürün de değil.

Buyur bak Macrocenter Fümeci markasını satıyor kilosu ₺2700. Maret de buna benzetmeye çalışmış fiyatı ₺600. Fümeci de öyle ince dilim ve pişince sert oluyor. Bu kötü demek olmuyor.

https://www.macrocenter.com.tr/fumeci-chorizo-acili-ispanyol-sucuk-dilimli-100-g-p-d8ad78

Herkesin görüşüne saygım var. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Fakat zaten ürün ₺60. Merak eden en azından 1 paket alıp tadına baksın. Daha önce ürünü alıp denememiş olan insanlara bu kadar ön yargı yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum.

• Rahatsız olan engellesin. Benim az önce yaptığım gibi. Bağırmak büyük harfle yazmakla olur. Önce bunu öğren......

• yok yok değişik biri :)

• den kullanıcısına yanıt
    Buradaki en doğru yorum bu sanırım, sucuk gibi herkesin zevki ve damak tadı farklı bir üründe kimse boş yere yorum yapmasın, bana göre çöp olan ürünleri bu forumda defaatle övüldüğünü gördüm (hayretle okudum), çok kalbur üstü ürünlerin de yerin dibine sokulduğunu gördüm, kim hangi sucuk yemek isterse ondan yesin.

• slipdream kullanıcısına yanıt
    Hocam linki var mı

• Hocam gelmez diye tahmin ediyordum ama geldi.

@Extralarge

Kaptan demek ki dengeyi iyi tutturmuşlar ben içeriğine değil damak tadı ve lezzete bakıyorum inekleri zar zor bitirirken keçisini yerken bitmesin istetti..

Bizim mağaza da varken valide ve kardeşlerin yeni açılan rezidans altı MM migroslarda da hiç kampanya afişi bile görünmüyordu.Ama tağşiş diye sipariş geçmedik kaptan.

• Eşim ve kendi hesabımdan ayrı ayrı 100₺ soyle kazan kupon 200 Coco money 150₺ Garanti masterpass indirim 80₺ tbg ile 1 adet kristal 1 adet Yudum zeytinyağ aldım. Neredeyse ayçiçek yağı fiyatına 5lt zeytinyağ aldık. Bence su anda ikiside F/P özellikle kristal bu fiyata cok iyi. Cocuklugumda babam bakkalda satardı kristali baya elit bir markaydı. Öyle her isteyen almazdı Guvenip aldım. Seneye açar yorumunu yaparım inşallah evde zaten stok vardı.
    İşyerinde zeytinyağ satan 2 arkadaşım var litresi 350-400₺ye zeytinyağı satıyorlar onları düşününce belki fabrikasyon ürün diye kalite farkı vardır illaki ama litresi 400e alacak kadar maalesef zengin değilim.
    Fiyatlara gelince bu yıl zeytinin cok bol olduğunu söylemişti arkadaşlar. İhracattaki problemlerden dolayı da fabrikaların elinde cok fazla stok olduğunu bunun sezon açılmadan erimesi gerektiğini söylüyorlar. Zaten zeytinyağı fiyatları bir önceki yıl gereksiz şekilde balon oldu. İnsanlar zeytinyağı alacağız diye yarışa girdi adeta.
    Fiyatların olması gereken seviye bu diye düşünüyorum ama bu yıl don olayları yaşanıyor zeytin hasadı düşük olursa yine şişirecekler fiyatı. Velhasıl alın bu gibi indirimlerle iki tane atın kenara zeytinyağı kapalı tenekede özellikle ışık görmediği surece 2-3 yıl dayanır.

• batupng kullanıcısına yanıt

Son ödeme en az 1000 TL olmak zorunda.

• den kullanıcısına yanıt

Yahu ne kusuru üstadım. Ben beğenmediğimi söyledim, siz de beğendiğinizi.  

Ayrıca da abartmak istesem:

"Adamlar dumanı Katı madde haline getirip sucuk şeklinde boyamışlar" derdim.  

yada;

"100gram sucuğu tavada ısıttıktan sonra eve biri gelse, mutfağın ortasında peynir tenekesinde ıslak odunla ateş yakmışız zannederdi" derdim.

yada;

"o sucuğun kokusu evmizden gitmedi, artık bizimle yaşıyor" falan derdim ama ne yaptım? demedim.  

Neden?

Çünkü ben abartmayı sevmeeeeem...  

İşin özü: Siz ne derseniz deyin ben bir daha bu "sucuğu" (Maret ve Namet markasını) Almam,

Ben ne dersem diyeyim sizin almanızı engelleyemem.   Bu kadar.

Siz insanlar alsın denesin istiyorsunuz, bense bu şeye eeeeee.. şeyeeee!...   nükleer!.. yok yok o değil,  

kimyasalll!... yok o da değil neydi yaaaa..   Hahhh tamam buldum "sucuğa" bulaşmasınlar isterim.   

• Bu ürün özelinde ben tost içinde çok başarılı buldum. Tatmin edici bir dokusu var. Kokusu da rahatsızlık verecek düzeyde değildi benim için. Dilimler çok ince olduğu için tost dışında tüketmek aynı tatmini vermeyebilir. Belki damak tadı farklılığından, belki ürünün saklama koşullarında yaşanan sıkıntıdan sorun yaşamışsınızdır @hopeless1 hocam. İyi bir kasap sucuğunun yerini tutacak bir ürün değil ama güzel bir fiyat/performans ürünü. Muhtemelen tanıtım için bu fiyata satıyorlar. Pazarda kendine yer bulursa bu fiyatlara satmazlar.

Damak tadı dediğimiz şey kişiden kişiye çok değişen bir şey. Bir kişinin çok beğendiği bir tat bir başkasını iğrendirebiliyor. Bu nedenle görüş farklılıkları olması normal. Ben sirke kullanıldığı zaman eve giremiyorum misal ama utanmasa sirke şişesini kafasına dikecek arkadaşım da var. İstisnalar dışında bu konudaki samimi ortam hoşuma gidiyor. Neredeyse bir aile/arkadaş meclisi havası var. Umarım farklılıklarımızı kırıcı olmadan paylaşmaya devam edebiliriz.

• Sevgili Dostlar

sipariş verdiğimizde stok yok gözüküyor ama stoktan düştüğü için genelde sorun olmuyor. yıllardır bende böyle.

madame coco prestige i indirin kodu alıp money uygulamasında şifre ile tanımlama bölümünden tanımlayıp minimum 1000 tl lik alışveriş ile 200 tl money puan alacaksınız. Tam bu noktada eğer TIKlAGEL koduyla mağazadan teslim alırsanız 1100 tl lik siparişte 300 tl lik avantaj sağlarsınız.

işbirliği uygulamalarında sadece en yüksek olanını veriyorlar. kombo olmuyor.

ürünlerin bazılarında maximum alışveriş limiti var. çok avantajlı ürünlerde eğer mağazadan teslim seçeneği ile alıyorsanız ana siparişinizi oluşturduktan sonra o ürünleri ihtiva eden yeni siparişler vererek o engeli aşabilirsiniz.

alışveriş öncesi migros.com.tr den sepette bedava seçenekli ürün varsa mutlaka ekleyin.

moneylerin son kullanma tarihi var. money app uygulamasından takip edebilirsiniz.

Bildiğim işbirliği uygulamaları türk telekom 1000/200, teknosa teknoclub üyeliği 1000/100 , madame coco 1000/200, po 750/75 tl ipragaz 1000/100 app.

Sipariş öncesi mutlaka ama mutlaka Kampanyalar kısmına tıklayıp Bitiriyoruz kısmını tıklayın. bazen çok anormal indirimli ürünler geliyor.

Bazen 1500 ,2000, 2500 tl lik siparişe genelde %10 luk indirim kuponları geliyor ama bunları kullanmadan önce Migros Hemen i kontrol edin. daha avantajlı ( 500-100 vb gibi) durumlardan faydalanabilirsiniz.

Alışveriş öncesi Tambanagöre kısmından tanımlama yapmayı unutmayın.

Alışverişi yapmadan önce kampanyalar bölümünde çekiliş varsa ve o ürünleri alacaksanız çekiliş açıklanma tarihini not edin sonra kazanırsanız başvuruyu kaçırabilirsiniz.

Siparişlerinizi aldığınızda özellikle beyaz et, kırmızı et tipi ürünelrde mümkünse koklayın bazen soğuk hava deposu sorunu olabiliyor. Anlamadan hemen buzluğa koymayın.

Çoğumuz bunu biliyor ama yine de yazayım, eğer yüklü alacağınız ürün sanal markette o mağazada yoksa mağazayı değiştirin. Kentinizde diğer bir migrosta o üründen ciddi stoklar olabiliyor.

Unutmayın Migros bizim sağmal ineğimiz. Onu okşayalım ona ot verelim iyi davranalım. Migrostan daha iyi bir seçeneğimiz yok.

• copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Ben migrosa gittim hacı şakir klasik sabun almak için, tanesi 80 tlye geliyor, aman aman ucuz değil ama ürünün kalitesine göre uygun sayılır, bulamadım, evyap üretimi 4*150 gr fax klasik sabun yanlış hatırlamıyorsam 110 tl idi, tanesi 55e denk geliyor, yok dedim kalsın, eve doğru yürürken şoka uğradım, orada 4*200 gr fax klasik sabun 50 tl idi, 4 paket aldım.

Niye bu kadar uzun bir girizgah yaptım, onu anlatayım, sadece migros değil, marketler süpermarketler özellikle giyim ve tekstil markaları güya indirim yapmadan önce fiyatları şişiriyor ve çoğu zaman bırakın indirimi daha pahalıya satıyor ve ne yazık ki bunu denetleyebilecek bir yer yok ve olsa da denetlenmesi çok çok zor, gerçek indirim bulmak artık samanlıkta iğne aramaya benzedi.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

ben de bugün dışarıda yangın alarmı ve itfaiye sirenleri neden var diyordum, meğersem sizin sucuk ortalığı ateşe vermiş :)))

• 
Sayfa: önceki 74977498749975007501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.