Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7500. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 26 Misafir (4 Mobil) - 29 Masaüstü9 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
150.168
Cevap
3.157
Favori
18.817.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
387 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74987499750075017502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

faydalı bilgiler için teşekkürler hocamMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Bu ürüne yorum yapacak var mı? Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt

Ben bunu 2 gündür yiyorum. Tadına soğuk olarak baktıktan sonra ısıtmak istemedim çünkü başıma geleceği biliyorum yani net olarak tadını beğenmeyeceğim pişirince.

Ben de soğuk sandviç yapayım diyerek başladım ve inanılmaz hoşuma gidiyor şu an. Evdekiler de hiç beğenmedi. Hafif mayhoş bir tadı var zaten, o yüzden de pişirmek istemedim, bu haliyle oldukça güzel bana göre.

Damak tadı/zevki kişiden kişiye çok değişiyor.

Ekleme: Tadı zaten bildiğimiz sucuk ve baharatları gibi değil. Hiç alakası bile yok sucukla. Salam, füme et, sosis karışımı ama tütsü tadı olan artık damağınız ne olarak algılarsa öyle gelecektir ama bildiğimiz sucuk olarak gelmeyecektirMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 12 Nisan 2025; 22:54:41 >
    Hocam meze olarak soğuk tüketmek gerek bunu ya da soğuk sandwich eslikcisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dnt2541 kullanıcısına yanıt
    Antrikot olmayan bir pastırma için fiyat çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

@mitescere sayın hocam Peros'un pembede Fax yada Dalan marka pembe renkli sabunlar gibi gül kokusu yok. Daha çok oda parfümüyle kadın parfümü tarzında hoş ama fazlaca bir kokusu var. Lakin bu koku işi de çok kişiseldir, kimseninki kimseye benzemez. Birisi çok sever diğeri nefret eder. Temizlik, cildi kurutma yada cilde zarar verme açısından da bir sıkıntısını görmedim. Şahsen tavsiye ederim. Hatta dün sanaldan sipariş verirken 1 adet kaldı diye sipariş verememiştim. Bugün mahallemdeki MJet bu ürünü delist yapmış ve 74.00 TL Fiyat etiketi basmıştı. ellerinde kalan son ikiyi aldım. tanesi 37 gibi bişeye denk geldi. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

----------------------- Ek ------------------------------

Hazır ürün değerlendirmesi yapmışken Maret Balkan Sucuğa değinmezsem olmaz. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Forumda başka arkadaşlar da bu üründen bahsetti ama fikirlerine değer verdiğim sayılı kişilerden birisi olan @daniskası üstadım çok övünce yıllardır almadığım, yanından yöresinden geçmediğim Maret markasına bir şans daha verdim ve bu üründen Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  2 adet aldım. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Birisi açtım ve dilimleri neredeyse kağıt kalınlığındaydı, o derece inceydi. paketi açınca tütsü kokusu nazikçe "merhaba" diyor ama sucuğu tavada ısıtırken o koku içeriye yayılıyor ve sanki odun/kömür sobası tütmüş gibi bir koku sarıyor her tarafı. Sucuğun tadı salamla sosis karışımı ve onlara nazaran daha sert bir yapıda. (düşünün o kadar ince dilim ve sert bir yapıMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] ) baharatı yok. Lakin sucuk tadı da yok. Et yiyorum diye düşünürseniz et gibi gelir, plastik yiyorum derseniz de plastik tadı alırsınız. Öyle bir ürün işte. Yedikten 1 saat sonra mide bulantısı yaptı. (ısıtmadan yesem nolurdu bilemiyorum) 2 saat sonrasında bile göğsüme duman bulutu oturmuş gibi hissediyordum. Nasıl bir tütsüleme yaptılar cidden tahmin bile edemiyorum. Mutfaktaki is kokusu ertesi gün bile az da olsa vardı. 2.Paketi bugün götürdüm iade ettim.

Bana sorarsanız bu ürünü asla ama asla tavsiye etmem.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Balkan sucuğu Lukanka diye geçer. Çok kuru ve serttir. Bıçakla bile zor kesilir. Zamanında yerdim :) Yurtdışından gelirdi. Bilemiyorum tadan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoooop!... Durun leyynnn!..  Teker teker gelin leyynn vicdansızlar..  

@daniskası Yahu niye kırıcı olalım ki zaten üstadım. Sizin gibi ben de burayı çok seviyorum.  

Bazı abidik gubidik, zattırı zutturu tipi tip!!!... mevcut ama gerisi cidden aklıselim ve hatta bazıları da son derece eğlenceli kişiler.

Ayrıca da ben onu bunu bilmem arkidişşş!... Bu son sucuk ayaklanmasının sebebi sizsiniz.  

Siz övmeseniz ben bu tuzağa düşmeyecektim, bunlar heç yaşanmayacaktı.

Bizim zavallı komşular gece gece binada ayaklanıp çığlıklar içinde yagııın vaaaaar diye çığlık atmayacaktı. (Çok mu abarttım   )

@johnny lenn sormayın üstadım, bizim burada itfaiye, sivil savunma ekipleri, orman muhafaza ekipleri, helikopterler ve yangın söndürme uçakları falan hep fink attı. Sanırım onlar da is kokusunu aldı ama yangını bulamadılar.

Bilmiyorlar ki Maret firmasının yeni nesil kimyasal silahını yanlışlıkla aktive ettiğimizi.  

@Mugetsuga 2 gündür yiyip sorunsuz hayatta olmanız beni cidden şaşırttı.    Evinizdeki AKLI BAŞINDA ZEVK SAHİBİ KİŞİLERE BOLCA SELAMLAR.   

Sizi kendinizi cesur hissettiğiniz bir gün 50 gramlık kadar bile olsa tavada hafif ısıtmaya davet ediyorum.   

@Ritalin06 aman eksik olsun onun eşlikçiliği. Ben zati zoğuk zandviç sevmiiim... Maret heç sevmiim.. Bizimlen degılsın Maret. Adamlar da zaten paket üstüne "Aman ısıtmayın, kötü koku yarar" yazamamışlar da "ısıtmadan da tüketebilirsiniz" yazmışlar   

@Extralarge Aman hocam aman, Lukanka sı da mukakankası da benden uzak dursun.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk havayı da sevmezdim zaten sucuklarını da sevmedim... Yiyene/Sevene afiyet olsun.  

Bu sırada tütsü yada füme et muazzam bir lezzettir. İsli çerkez eti diyede geçer...... Planımda DIY isleme (füme) fırını yapmak var. Et, balık,tavuk, sosis, peynir, yoğurt fümesi oyyyy oyyyy oyyyyy....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 12 Nisan 2025; 23:55:25 >

Kırıcılık meselesini sizin için demedim üstad. Son zamanlarda genel bir gerginlik gözlemliyorum. Ona istinaden söyledim. Sucuk olayında galiba benim pişirme yöntemimden dolayı pek kokuya maruz kalmıyorum ben. Sucukları tavaya atıp cızırdamaya başlar başlamaz çeviriyorum. Üstüne bir kaç dilim kaşar atıp karakılçık ekmeğinden dilimleri hemen üstüne atınca ne koku oluyor ne duman :D

• kemalkonya K kullanıcısına yanıt

Birleşecek bir şey yok biri sepet indirimi diğeri ödediğin tutarın yarısı kadar money yüklenecek olması. Yani çek i kullanın money ödediğinizin yarısı kadar gelir. Bu arada siparişi verdik hala bir tık yok 1 haftaya kargoya veremez bunlar şimdi.

• @hopeless1

Geçen 2-3 ay önce aldığım Maret Dana Sucuk yoğun kıkırtdaklı çıktı,dişimi kırıyordu neredeyse. 14 yaşında oğlum sabah erken dersaneye gitmişti,o günkü kahvaltıda yememişti. Ertesi gün pazar kahvaltısında beraberdik. Oğlum dikkat et sucukta kemik yada kıkırtdak var dişini kırmasın ayır dedim. Çocuk yerken eliyle tek tek sert kemik parçalarını ayırdı koydu peçeteye. Hayatımda ilk defa böyle bir durumu yaşadım sucukta. Maret önceki yıllarda da aldığım yediğim bir sucuk markası. Hatta 10 yıl önce en fazla aldığım sucuk markası diyebilirim. 20 yıl önce Cumhuriyet Sucukları çok iyiydi,artık 20 yıl önceki kalitesinin 3`de 1`i değil.

Kalitesini düşürmeyen firma yoktur sanırım. Şahin de eti yağı çok dengeli bir firmaydı artık değil.Ahmet İpek sadece Afyon`da satış yaparken bence en iyi firmalardandı,ülke çapında zincir marketlere ürğn vermeye başladıktan sonra kaliteyi düşürdü.

• tubytube kullanıcısına yanıt

Duru`nun Organik yazan sıvı sabun serisi ve Değerli Yağlar yazan sıvı sabunları hakkında düşünceniz nedir? Bir de Dalan'ın %98 doğal içerik yazan sıvı sabunu hakkında deneyiminiz varsa düşüncenizi bilmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caraxesss

bağırmayın artık hocam lütfen . şu konuda bir siz bağırıyorsunuz

Yonetim birşey demiyor ki yazıyor o nedenle herkes boyle yazsın bence en güzel çozüm bu koyu yazmak serbest bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 13 Nisan 2025; 8:52:31 >
  • Son paketli peynir kampanyasında ikişer tane doğruluk keçi, Ezine ve inek peynirlerinden aldım. Yüzde 50 money kampanyasına da denk geldiği için 600 gramlık bir kalıbı 105 liraya denk gelmişti. Müthiş ucuz oldu ama peynirlerde lezzet adına hiçbir şey yok. Üç çeşidinden de birer kalıp bitirdim ama Bir daha doğruluktan peynir falan almam. A101 veya BİM'in kalıp peynirleri bile lezzet olarak bunlara on basar. Velhasıl benim için kötü bir tecrübe oldu, hiç tavsiye etmem.

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt

• Emin4263 E kullanıcısına yanıt

756 TL yazıyor.Kupon zamanı 100 TL kupon verilse 656 TL olur.Nasıl 500TLye denk gelecek.

Üstad bu sıcak yenmez bence, soğuk denedim ve çok hoşuma gitti. Sıcak yenecek bir şeye pek benzemiyor en azından damak zevkime göre. Şimdi yine soğuk sandviç yapıp yiyeceğimMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Fax sıvı sabunlardan hatta Şok'taki Ebru sıvı sabunlardan farkı yok Duru'nun serilerinin, çok önceden kullanmıştım bir farklılık göremedim, katı sabunları insanlık ayıbı...

Dalan'ın sıvı sabunlarının kokuları iyileştirilmiş ama maalesef hala soğuk havalarda Peros gibi hassas elleri çatlatabilir yine de kötü denilemez, fiyatları çok iyi...

Sleepy sıvı sabunları çok beğeniyorum, Palmolive'in farklı özellikli sıvı sabun serileri gibi eldeki kötü kokuyu çok güzel alabildiğini görüyorum, eskiden kokusunun kötü bir alt notası vardı iyileştirmişler, boykot listesinde bir Gaziantep markası ama indirim bulunursa alınır...

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

Bir kaç ay önce ürün indirimi de olmuştu kuponla birlikte kullanmıştım. Bende beklemedeyim ikisi birlikte denk gelirse tekrar alacağım. Vakkum makinası aldım teneke sen çıkarınca on parça şeklinde vakkumluyorum altı ay dolapta birşey olmuyor

• tubytube kullanıcısına yanıt

Eyüp Sabri Tuncer sabunları nasıl?

• 
Sayfa: önceki 74987499750075017502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.