Şimdi Ara

Migros Hemen 250 TL Alışverişine 250 TL Bonus Hediye - İlk Başvuru (16 Mart-19Nisan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
7.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250 Money kazanımı için Migros, 5M Migros, Migrosjet ve Macrocenter kasalarından başvuru sırasında müşteri tarafından iletilen telefon numarasına gelen sms içerisindeki link üzerinden veya  kasalarda bulunan Money başvuru QR kod okutularak  Money Bonus başvurusu yapılması gerekmektedir.

Bonus flash tan başvuruyu kabul etmiyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut67_67 kullanıcısına yanıt
    Bonus flaş’ta kampanya çıkıyor aslında ama bilgilerle çelişiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine sormak lazım

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

"Money Bonus" = Garanti Bankası'nın Migros'a özel olarak çıkarttığı kredi kartı. Kampanyadan yararlanmak için "Money Bonus" kredi kartına ihtiyacınız var. Bu karta başvurmak istiyorsanız maddedeki işlemlerden birini yapmanız gerekli.

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

İlk madde, aksi madde: "... tarihleri arasında onaylanan ve başvurulan ve onaylanan Money Bonus ile".

• Bu kartda aidat ne kadar

• Garanti maaş müşterisiyim başvurayım 250 moneyi alıp 1 ay sonra iptal ederim.Migros Hemen 250 TL Alışverişine 250 TL Bonus Hediye - İlk Başvuru (16 Mart-19Nisan) 

• Arkadaşlar kart gelmeden Money Sanal Kartla alışveriş geçerli olur mu acaba, sanal kartla ilgili birşey yazılmamış.

• serden kullanıcısına yanıt

Money bonus’a özel farklı günde üçüncü 500 liralık migros alışverişe 150 money de cabası, es geçilmesin

• serden kullanıcısına yanıt

Vakti zamanında bu banka bozuntusu, o zamanlar bonus hedayesi veya iade gibi seçenekler olmasına rağmen benim altmış gaymelik kart aidatını geri vermeyince iptal ettirmiştim. Şincik bu kartın tüm promosyanlarından 11. aya kadar yararlanıp sonrasında iptal ettirerek intikamımı bu şekilde almayı planlıyorum...

• Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler 15 dk ayırarak kampayayı inceledim;

garanti linki : https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/money-bonus-basvuru-kampanyasi

migros linki : https://www.migros.com.tr/hemen/250-money-hediye-x-e38

16 Mart -19 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuru yapılacak, 30 Nisan 2023 harcama yapılacak, 4 mayısta puan yüklenip 31 mayısa kadar puan kullanılacak yoksa 1 haziranda puan silinecek,

Migros, 5M Migros, Migrosjet ve Macrocenter mağazalarından veya Migros Sanal Market , Migros Ekstra, Migros Hemen ve Macroonline sanal mağazalarından tek seferde 250+ alışveriş yapılcak,

Sanal kartla alakalı bilgi verilmemiş o yüzden risk almaya değmez asıl kartla yapılmalı işlem bence,

Fiziki başvuruda ise Migros, 5M Migros, Migrosjet ve Macrocenter mağazanlarından kasiyere cep no vererek telefonunuza gelen link üzerinden yada varsa kasalarda Qr kod okuturularak yönlendirelen link üzerinden yapılacak,

İnternetten başvuruda ise Migros Sanal Market , Migros Ekstra, Migros Hemen ve Macroonline’ten yapılacak başvurularda ise ilgili web sitesi ve uygulamasında yer alan Money Bonus başvuru bilgilendirme görseline tıklanarak, yönlendirilen sayfa üzerindeki başvuru formunun eksiksiz tamamlanması gerekmektedir.

*Sarı alan*

Migros Hemen 250 TL Alışverişine 250 TL Bonus Hediye - İlk Başvuru (16 Mart-19Nisan)

Yani şöyle demek istiyor garanti mobil veya bonus flas üzerinden degil yukarıda vermiş olduğum migros linkine tıklayıp ordaki link üzerinden başvuru yapacaksınız iki secenek sunuyor direkt başvur veya mh beni arasın diye siz direkt başvur yapıp ev iş adresi gibi standart kredi kartı başvurusunda bilgileri doldurup başvuranacaksınız,

son olarak aidat 354 tl fakat aidat kart kullanımdan sonraki 12 ay sonra kesildiği için bu kampanyayı kullanıp kapattırabilirsiniz ki ben öyle yapacağım

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex7 -- 19 Mart 2023; 1:59:29 >

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Money pay olmaz sanırım 500x3 e

• çaylaq kullanıcısına yanıt

Bende öyle tahmin ettim. Hoş fiyatlar çok yüksek, bir giriyoruz 500 olup çıkıyoruz zaten.

• Garanti Pay 300/50 kampanyası var kişiye özel. Onla da birleştirilebilir gibi. Toplam 300₺ olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Money puanların moneypay e bakiye halinde aktarılmasından kasıt mağazadan kasadan MoneyPay'e yükleme yapıp ödemeyi money puan ile yapmak mı? Bunun dışında başka yöntem yok sanırım. Aslında bu transferleri online olarak yapabilmek mümkün olmalı. Zaten telefon numarasından hem Money hesabını hem de MoneyPay üyeliğini eşleştirebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 19 Mart 2023; 15:3:18 >
    M.p yükleme alışveriş sayılır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Moneyler ileri tarihte yükleneceği için riske atmamak gerekir hocam. Sigara veya alkol geçer mi bilemiyorum.

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Niye olmasın migros alisverisi sayılır bence

Normal alisveris mi yapilmali?
    Migrosta karta yükleme yapıldığı tespit edilmez ki 😏
    Uygulamadan yükleme sayılmaz sanirim eger onu kastettiysen 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 20 Mart 2023; 2:54:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.