< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros Hemen 250 TL Alışverişine 250 TL Bonus Hediye - İlk Başvuru (16 Mart-19Nisan) (3. sayfa)
-
-
Bana sıfır vermişler.. Heç sorun deel. Çünkü yıllık aidatın alındığı aya kadar kullanıp sonra çöpe atmayı planlıyorum. Limit sorununu ise harcama öncesi para yükleyerek gideririm...
-
Moneypaya migros kasasından 25 tl attım sonra ekstreme yaptım aynı normal alışveriş etmişim gibi yazıyor ekstre bilgisi fakat deneme amaçlı akbank market alışverişinde %10 iade verme kampanyasınıda dahil olmuştum hani aynı şekilde işlem görürse 2,5 tl geri ödeme gelmesi lazımdı o zaman bu iş tamamdır diye düşündüm fakat gelmedi sonra 25 tl ürün aldım o geldi riski atıp moneypay denemeyin derim ekstrede aynı yazsada diğer ayrıntıları falanmı farklı bilmiyorum saymıyor akbank saymasıyda garantide saymayabilir bence.
-
250 money aninda mi yuklenecek harcama sonrasi hangi tarihler arasinda yuklenecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
=?
-
-
Hocam bende aynı yaptım ama bende de web sitesi yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim ben iptal ediyorum o zaman. Büyük ihtimalle bende geçerli olmayacak bu kampanya.
www.garantibbva.com.trKredi Kartı Başvuru Takibi | Garanti BBVAhttps://www.garantibbva.com.tr/kartlar/kredi-karti-basvuru-takibi
aradan 2 gün geçti, yüklememişler. şikayetimi ilettim bakalım ne olacak...
-
Puan 4 Mayıs'ta yatacak 4 Mayıs'ta yarın
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155721999
neden 8ine ertelendigine dair bilgi var mı ? karıştırmış olmasın kampanyalari ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar sordum canlı desteğe.
-
05 MAYIS 2023 MONEY +250,00
-
400 money gelmiş
150 fazlası nasıl gelmiş?
-
Her 500e 50 vardı oradan geldi
Bana hiç bir şey gelmemiş peh
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X