Ben böyne trajikomik bi olay görmemişem... |
Migros Hemen'de Algida/Magnum indirimleri (3. sayfa)
-
-
Ben de sana gülüyrem. Zira şu anda tarihi bir gün yaşıyoruz: içinde soru işareti bulunmayan, yani soru sormadığın son derece nadide bir mesaj attığına forumca şahit oluyoruz...
-
Az önce Migros aradı, şikayetimin detayını sordu.
Ardından dün akşam normalin çok üzerinde bir yoğunluk yaşandığı için bunların meydana geldiğini söyledi:
"İyi de normalde eksik ürün olunca arayıp bilgi verirdiniz ama dün her 3 siparişte eksik olduğu halde bilgi verilmeden teslim edildi, kuryeden bile şüphe etmeme sebep oldunuz" dedim.
Sonra ikinci siparişimin iptal edilmediğini, üçüncü siparişimde de 1 adet Magnum teslim edildiğinin görüldüğünü söyledi.
Ben de ikinci siparişi iade ettiğimi, üçüncü siparişimde eksik olanın Magnum değil başka bir ürün olduğunu ancak bu şekilde teslim aldığımı ve kuryeyi de bilgilendirdiğimi söyledim.
2' inci siparişin de chargeback yapılacağını ve 2-3 günü kadar iade işleminin süreceğini söyleyip kapattı...
-
Stres dolu şu hayatta aklıma geldikçe sesli gülmeme sebep olan nadir trajikomik olaylardan biri...
-
14 nisanda iade edeceklerini söyledikleri ücret hala gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X