< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
visco yastık alacaksınız parça visco dolgulu değil tek parça olanlardan alın. bunlar genelde süngerle karışım oluyor haliyle yastık başın şekli ve ağırlığına göre gerekli formu almıyor ve boyun/sırt/bel ağrısı yaşıyorsunuz.
birde şöyle bir durum var ; ben çoğunlukla yan yatıyorum, yastık başım ve omzum arasında dolgu vazifesi görüyor, öyle cins bir ayarı var ki yüksekte olsa alçakta olsa hayatım zehir oluyor. normal silikon yastıklarında 1 tanesi alçak 2 tanesi yüksek kalıyor. en son 2 tane birinci kalite silikon yastığı parçalayıp içini dolgu yaparken topaklanmaması için tiftikleyip 1 yastığa 1,5 yastık içi gelecek şekilde koyup diktirdim, şu anda alternatif yastığım o :) konudaki yastığa gelince, yazın annem hediye almıştı ben kullanamadim, yatakta pcde birşeyler izlerken sırtıma koyuyorum başkada bir işe yaramıyor :S ama dediğim gibi yastık ebatı yüksekliği kişiye göre değişir. yastık alırken paraya acımayın gidin gerekirse başınızı koyup deneyin hemen satın almayın , kaliteli uyku için yatak yorgan kadar hatta benim için bir tık daha önemlidir yastık. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|