Şimdi Ara

Migros Home Basix Visco Dolgulu Yastık 23,97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kasada gördüm. Sanal markette de satışta. Fiyat uygun geldi bana. İlgilenenler değerlendirebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• visco yastık alacaksınız parça visco dolgulu değil tek parça olanlardan alın. bunlar genelde süngerle karışım oluyor haliyle yastık başın şekli ve ağırlığına göre gerekli formu almıyor ve boyun/sırt/bel ağrısı yaşıyorsunuz.

birde şöyle bir durum var ; ben çoğunlukla yan yatıyorum, yastık başım ve omzum arasında dolgu vazifesi görüyor, öyle cins bir ayarı var ki yüksekte olsa alçakta olsa hayatım zehir oluyor. normal silikon yastıklarında 1 tanesi alçak 2 tanesi yüksek kalıyor. en son 2 tane birinci kalite silikon yastığı parçalayıp içini dolgu yaparken topaklanmaması için tiftikleyip 1 yastığa 1,5 yastık içi gelecek şekilde koyup diktirdim, şu anda alternatif yastığım o :)

konudaki yastığa gelince, yazın annem hediye almıştı ben kullanamadim, yatakta pcde birşeyler izlerken sırtıma koyuyorum başkada bir işe yaramıyor :S

ama dediğim gibi yastık ebatı yüksekliği kişiye göre değişir. yastık alırken paraya acımayın gidin gerekirse başınızı koyup deneyin hemen satın almayın , kaliteli uyku için yatak yorgan kadar hatta benim için bir tık daha önemlidir yastık.
  • www.sanalmarket.com.tr
    Homebasix Visco Ortopedik Yastık 60X40x23 Cm - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/home-basix-visco-ortopedik-yastik-60x40x23-cm-p-2ff9250

iyi midir acep ?
  • App storeda sıkıntı mı var benim telefonda mı anlamadım migros sanal market yok indiremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani fyat guzel gibi ama kalite onemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Ben aldım ve biraz deneme şansım oldu eve gelince :) yastık güzel kafa yapısına göre tam şekil alıyor. Ama kalitesi nasıldır bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü kokuyor.
  • visco yastık alacaksınız parça visco dolgulu değil tek parça olanlardan alın. bunlar genelde süngerle karışım oluyor haliyle yastık başın şekli ve ağırlığına göre gerekli formu almıyor ve boyun/sırt/bel ağrısı yaşıyorsunuz.

birde şöyle bir durum var ; ben çoğunlukla yan yatıyorum, yastık başım ve omzum arasında dolgu vazifesi görüyor, öyle cins bir ayarı var ki yüksekte olsa alçakta olsa hayatım zehir oluyor. normal silikon yastıklarında 1 tanesi alçak 2 tanesi yüksek kalıyor. en son 2 tane birinci kalite silikon yastığı parçalayıp içini dolgu yaparken topaklanmaması için tiftikleyip 1 yastığa 1,5 yastık içi gelecek şekilde koyup diktirdim, şu anda alternatif yastığım o :)

konudaki yastığa gelince, yazın annem hediye almıştı ben kullanamadim, yatakta pcde birşeyler izlerken sırtıma koyuyorum başkada bir işe yaramıyor :S

ama dediğim gibi yastık ebatı yüksekliği kişiye göre değişir. yastık alırken paraya acımayın gidin gerekirse başınızı koyup deneyin hemen satın almayın , kaliteli uyku için yatak yorgan kadar hatta benim için bir tık daha önemlidir yastık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Visko yastık aldım boyun ağrısı falan kalmadı çok memnunum benimki medica gibi bir markaydi migrosta 50 tlye almıştım carrefourdan 30 tlye visko dolgulu aldım fena değil ama visko gibi olmuyor

• Bellonada100 liraya visco gormustum. Ona bakinca bunlara yastik demiyorsunuz. Mobilya magazalarindan %50 indirim falan kovalansa daha iyi olur.

• Ben aldım, 2 gecedir yatıyorum. Normalde görece sert yastıkla yatmayı seviyorum. Slikon yılık yastıklarla hiç uyuyamıyorum. Bu yastık tam bana göre geldi. Daha önce hiç bir visco yastıkla rahat edememiştim.
  • 39.95 olmuş 😑

• kullanıyorum 33 e mı ne almıstım memnunum. kokusu ılk basta var sonradan kayboluyor.ayrıca kılıf gecırınce koku hıc gelmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.