Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş iptalinde kullandığım çek geri geliyormu? Bilginiz var mı arkadaşlar.Coşkun sucugu sonradan gördüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Sipariş iptalinde kullandığım çek geri geliyormu? Bilginiz var mı arkadaşlar.Coşkun sucugu sonradan gördüm :(

Ben niye göremiyorum coşkun sucuğu? Ayrıca cumhuriyet te yok indirimde.
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    apikoğlu parmak sucuk alıyorum genelde. seviyorum da... bu sefer klasik fermente aldım bakalım nasılmış.

bu arada arkadaşlar ödemeyi bkm expressle yapın 15 tl düşüyor. öner kazan+bkm express toplam 30 tl düştü... kaç lira üstüne düşüyor bilmiyorum ama 75 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam yanlışınız varhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1448007-30105-cumhuriyet-kangal-sucuk-fermente-kg cumhuriyette geçerli

sağolun arkadaşlar öner kazan uygulaması ile 1.7kg lik 50.83tl lik siparişim 15tl indirim oldu 35.83 ödedim kendim teslim alıcam migrostan kargo ücreti ödeyemem yakın zaten kilosu 21tl ye geldi.
    gerçekten sıcak fırsat.

öner kazan uygulaması değişti önerdiğiniz kişi 75 / 15 çek kazanıyor onun alışveriş yapması durumunda siz 100/15 çek kazanıyorsunuz

• çabuk bitecek şeyleri sanaldan alınca hüsrana uğramamak çok zor.
  • apikoğlundan şaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

apikoğlu parmak sucuk alıyorum genelde. seviyorum da... bu sefer klasik fermente aldım bakalım nasılmış.

bu arada arkadaşlar ödemeyi bkm expressle yapın 15 tl düşüyor. öner kazan+bkm express toplam 30 tl düştü... kaç lira üstüne düşüyor bilmiyorum ama 75 olabilir.

senin sepet kaç tl idi hocam?
  • cumhuriyet sucukları alımı bitti alınmıyor bu ne böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serden kullanıcısına yanıt
    5M lerde var sadece galibahttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23345916-30105-coskun-parmak-sucuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

cumhuriyet sucukları alımı bitti alınmıyor bu ne böyle

Bence hiç başlamadı zaten.
  • Ben daha önce sanal marketten alışveriş yapmadım. sanırım 5 tl kargo ücreti varmış. kapıda ödeme yapınca da aynı ücret mi kesiliyor? bir de alternatiften bahsediyor. satın aldığım rürün stokta yoksa alternatif öneriyorlar sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

5M lerde var sadece galibahttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23345916-30105-coskun-parmak-sucuk

Olabilir hocam,bende cumhuriyette görünmüyordu çünkü.
  • Arkadaslar oner kazan nasil oluyor?

• alacağınız sucuklar büyük ihtimalle gelmeyecek. yarın sabah gidip almanızı tavsiye ederim. sucuk reyonu talan ediliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okitai kullanıcısına yanıt
    90 kusurdu sepet 60 kusure dustu

• Bkm yi son ana kadar kontol edebiliyormuyuz?yani eğer bkm düşmeyecekse boşu boşuna 90 tl. alışveriş yapmayayım.Yani bkm sayfasından onay vermedikçe ,sipariş tamamlanıp kesinti yapılmıyor değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 6 Şubat 2015; 2:42:16 >
  • ben 115 tl alışveriş yaptım 2.3 tl hizmet bedeli çıktı bundan başka kargo ücreti yoksa iyi. kapıda ödeme kredi kartıyla ödeyeceğim. 15 tl indirim vardı bir de worda 10tl gelirse çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam yanlışınız varhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1448007-30105-cumhuriyet-kangal-sucuk-fermente-kg cumhuriyette geçerli

sağolun arkadaşlar öner kazan uygulaması ile 1.7kg lik 50.83tl lik siparişim 15tl indirim oldu 35.83 ödedim kendim teslim alıcam migrostan kargo ücreti ödeyemem yakın zaten kilosu 21tl ye geldi.
    gerçekten sıcak fırsat.

mağazadan alınca kargo ücreti ödenmiyor demek? ben satın alma ekranında sona akdar geldim, bkm express ödeme seçeneğini görmedim? @jazz80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 6 Şubat 2015; 2:43:52 >

• serden kullanıcısına yanıt
    Bkm sayfasi acilir acilmaz yaziyor zaten ne kadar odeyeceginiz onay vermenize gerek yok

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Odeme seceneklerinde bkm express secenegi var biraz daha kurcalayin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.