Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @acemix evet hocam sarmıştık :) teşekkürler güzel bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

sucukların ederi bu.

%40 ı yağ olan bir üründen ne bekliyorsunuz merak ediyorum bir de sucuk yağlı diye şikayet edenler var o konuda söylenecek bir şey yok zaten.
  • O değilde bitti mi bu ya.. Sanal markette kilo ile satılan sucuk kalmamış.. Migros stoklarını mı tükettiniz ?
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Sanal marketten kaldırıldı zaten,amğazdan aldık.

Bu arada herkes fikrini söylemiş benim damak tadım Şahindir.Aroması tuzu baharatı yağı tam kıvamında.
    Daha önce Namet beni yanılttı ama bu defa yine şans verdim.Tadına bakamadım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

O değilde bitti mi bu ya.. Sanal markette kilo ile satılan sucuk kalmamış.. Migros stoklarını mı tükettiniz ?

Bugun bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam üzeri Migros'a gittim...Ne sarı etiketli Apikoğlu,ne Cumhuriyet,ne de fermente Polonez vardı...
    Beyaz etiketli Apikoğlu,Gurme,Maret,Namet falan kalmıştı...

"2015 yılı Geleneksel Migros Sucuk Günleri" de böylece sona ermiş oldu...Darısı seneye artık...
  • Biz elimizden geleni yaptık.
  • Arkadaşlar bu gurme yazanlar hangi markanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurme kendi bir marka.

Bu arada cumhuriyet dun gittim merter e5 migrosta 1 tane kalmamis adama baktım güldü cumhurieydt daha demeden hepsini siz cuma günü aldiniz ya bir daha gelmedi yenisi dedi utandim ses etmedim isteyen es dost vardi satamadik

• Trump migros'tan bildiriyorum.. kampanya bitti..
    Kaldırmışlar ürünleri :)
  • Tansas ta kampanya bittu mi

• Kampanyaya yetişemeyenler üzülmesin.. Sucuk aman aman faydalı bir yiyecek değil..
    kilo için birebir (yağ vs) ısıl işlem olayı da cabası..

dolayısıyla kilolarca stok yapmaya gerek yok..

yukarda vatandaşın biri çiğ olarak da yiyebileceğini vurgulamış sanırım. bu kafadan bağırsaklarda kurt ciritlerinin atmasına sebeptir..

son olarak.. kampanya dışında normal de gidip 40-50 TL'lere sucuk alınacağına.. gidip bu rakamlara 1 kilo antrikot alıp, ızgara yapın ve yemeyin, yanında yatın:)

kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

Kampanyaya yetişemeyenler üzülmesin.. Sucuk aman aman faydalı bir yiyecek değil..
    kilo için birebir (yağ vs) ısıl işlem olayı da cabası..

dolayısıyla kilolarca stok yapmaya gerek yok..

yukarda vatandaşın biri çiğ olarak da yiyebileceğini vurgulamış sanırım. bu kafadan bağırsaklarda kurt ciritlerinin atmasına sebeptir..

son olarak.. kampanya dışında normal de gidip 40-50 TL'lere sucuk alınacağına.. gidip bu rakamlara 1 kilo antrikot alıp, ızgara yapın ve yemeyin, yanında yatın:)

kolay gele

Doğru söze ne denir

• Ben de bu kampanyadan 1 kilo kadar Apikoğlu sucuk aldım maalesef, keşke almaz olsaydım. İki kere yedim, ikisinde de midem bozuldu. Son kullanma tarihleri de geçmemişti halbuki.
  • Kampanya devam ederken herkes apikoğlu sarı etiketliyi övüyordu, şimdi kötülüyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.