Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene bende buzluga koymustum hıcbır bozulma olmadı. Ama nasıl koydugumu unuttum :) Yıllarca NAMET yemıs yıyen bırı olarak Cumhurıyet sucuk kat kat daha lezzetlı dıyebılırım. Tabı zevk meselesı..
  • 50'ye 15'i nasıl alıcaz.. üyeliğimde var ama..
  • Avcılar migros yada beylikduzunde stok durumu nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuğu eşit parçalara bölüp ince havlu kağıda sarıp onuda buzdolabı poşetine koyup lastikleyip buzluğa attım
    Gazete kağıdına sarmak hoşuma gitmedi,zaten anında doncak havlu kağıt şu a101 lerde satılan 1 kg lik havlu kağıtlar var ondan ince ve kağıt gibi,10 numara oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 8 Şubat 2015; 17:57:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kangal kangal poşetleyip atıyoruz buzluğa, bi sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

apikoğlunun kuru parmak sucuklarından alıyordum ondan yok apikoğlu antrikot öbermişnarkadaşlar tamamen sarı etiketli olan ondanda yok yanlız apikoğlunun sarı beyaz etiketli normal kangal sucuğu var bunu almayı önerirmisiniz hiç denemediğim için kararsız kaldım ?

Apikoğlu parmak sucuk acayip tuzlu hocam. Beğenmenize sasirdim acikcasi tabi damak tadi degisir.

Selamlar...

Tuzu çok seven biri olduğum için tuzlu olduğunun bile farkında değilim bu günkü normal apikoğlunu almadım şimdi aklımdan sucuklar geçiyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • polonez acılı aldım ultra acılı haberiniz olsun

az kemikli herhalde
  • 5M Balçova dan sarı etiketli apikoglu aldım. Cumhuriyet kalmamış. İzmir de Cumhuriyet veya Coşkun olan yer varmı. (Tansaş-Migros)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebelci

5M Balçova dan sarı etiketli apikoglu aldım. Cumhuriyet kalmamış. İzmir de Cumhuriyet veya Coşkun olan yer varmı. (Tansaş-Migros)

Çoşkun kampanyada dahil değil sanırım

• ordu da polonez bol namet az miktarda var apik ve sahin hic yok dun bitmis polonezler yumusakti mecbur aldik stok tazeleme olmayacakmis not: sucuklar malesef isil islemli. iade edeyim mi ustadlar sucuksuz kalmayim diye aldim fermente bulamayacagim sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 8 Şubat 2015; 21:41:50 >
  • Şu sarı renkli apikoğlunun biri fotosunu koysa! 2 kangal aldım ama dışı beyaz içi sarı etiketli. Bu arada kimse Erşandan bahsetmemiş,bence et tadı aldığım yegane sucuklardan biridir. Hakkını yemeyelim..

• Bugün Şahin Fermente Sucuk aldım Migrostan. Sonra Milliyet te böyle bi haber okudum.Haber tarihi 30 Aralık 2013 .Napsam iade de edemem .Açtım kangalı bi dilim yedim .
    Firma Adı: Şahin-Melek Et ve Et Mam. Gıda San. Tic. Ltd.Şti. Kocasinan / KAYSERİ

Ürün Adı: Fermente Sucuk (Sakadat ve yabancı doku tespiti)

Marka ve Son Tüketim Tarihi: Melek

Parti/ Seri No: 099

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/bu-markalari-sofradan-uzak-tutun-/gundem/detay/1815360/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 9 Şubat 2015; 0:10:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Şu sarı renkli apikoğlunun biri fotosunu koysa! 2 kangal aldım ama dışı beyaz içi sarı etiketli. Bu arada kimse Erşandan bahsetmemiş,bence et tadı aldığım yegane sucuklardan biridir. Hakkını yemeyelim..

http://magaza.apikoglu.com.tr/default.asp?say=9&urun=2
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Şu sarı renkli apikoğlunun biri fotosunu koysa! 2 kangal aldım ama dışı beyaz içi sarı etiketli. Bu arada kimse Erşandan bahsetmemiş,bence et tadı aldığım yegane sucuklardan biridir. Hakkını yemeyelim..

http://magaza.apikoglu.com.tr/default.asp?say=9&urun=2

Linkdeki ürün sarı renkli olandır
    İçeriği but ve antrikot olan
    Çok iyi bir suçukmuş gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekküt ederim.. Bu arada buradan herkese çağrı yapalım, aldıkları şahin sucukları iade etsinler..Yenilmişleri bile geri götürün ki bir farkındalık yaratılsın.Yabancı doku ne demek ya,muhtemelen ya domuz ya attır..Yiyenlere afiyet olsun, göz görmeyince bişey olmaz nasılsa :)

• Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Tarım bakanlığı listesinde Şahin Sucuk, Beşler sucuk ürünlerinde yabancı doku örneğine rastlandı yazısını okudum. O günden buyana her iki markanın sucuk ve et ürünlerini almıyorum.

Donanımhaber sıcakfırsatlarda nasılki satılanların faturalı olmasını mecbur kılıyor. Gıda ürünlerinin satışındada üst konu olarak hileli ürün satan firma listesi eklenmesini sağlarsa, bilmeyen forumdaşlara faydalı olur.
  • Şahin Firmasına ait Melek marka üründe yabancı madde tespit edilmiş.
    Şahin markalı ürünler için böyle bir durum yok.
    Ama aynı firmanın malı...
  • Bu sene cumhuriyet kangal berbat cikti bence
    1- ev ahalisi çok tuzlu buldu
    2- tadı değişikti

Ama cumhuriyet parmak sucuğu beğendiler ahali olarak

Bu sene indirim olarak
    cumhuriyet kangal out
    Cumhuriyet parmak in

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Bugün Şahin Fermente Sucuk aldım Migrostan. Sonra Milliyet te böyle bi haber okudum.Haber tarihi 30 Aralık 2013 .Napsam iade de edemem .Açtım kangalı bi dilim yedim .
    Firma Adı: Şahin-Melek Et ve Et Mam. Gıda San. Tic. Ltd.Şti. Kocasinan / KAYSERİ

Ürün Adı: Fermente Sucuk (Sakadat ve yabancı doku tespiti)

Marka ve Son Tüketim Tarihi: Melek

Parti/ Seri No: 099

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/bu-markalari-sofradan-uzak-tutun-/gundem/detay/1815360/default.htm

yabancı doku ne oluyor ki uzaylı mı ?

daha önce kayıt altına alınmamış bir türün etini mi koymuşlar ?

• m_alone kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile ucuz olan ürün... markette ucuz tip satılandan...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.