Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada gurme fermente sucugu yemediyseniz kesinlikle oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoglu fermente yedim demin gayet guzel biber salcasi var icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 8 Şubat 2015; 12:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Bu arada gurme fermente sucugu yemediyseniz kesinlikle oneririm

Gurme fermenteden iki kangal almıştım, çeyreğiyle sucuklu yumurta yaptım. İçinden birsürü kemik kıkırdak gibi sert şeyler çıktı. Hiç beğenmedim açılmamış kangalı iade edeceğim.

• şahin ve cumhuriyet aldım. şahini beğenmedik. içindeki bir baharatın tadı hoşumuza gitmedi.geri versem mi bilemedim.geri götürsem gerçi pek sucukta kalmadı sanki para iadesi yapıyolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

stok bulursan 9 Şubat'a kadar geçerli hocam

stoğu dün buldum yaklaşık 5 kilo alarak yıllık stoğumu tamamladım hocam teşekkurler

ayrıca bu indirimi bizlere bildiren arkadaş ve arkadaşlarada ayrıca teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: onzy

quote:

stoğu dün buldum yaklaşık 5 kilo alarak yıllık stoğumu tamamladım hocam teşekkurler

Nerde buldun hocam stoğu

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

apikoğlunun kuru parmak sucuklarından alıyordum ondan yok apikoğlu antrikot öbermişnarkadaşlar tamamen sarı etiketli olan ondanda yok yanlız apikoğlunun sarı beyaz etiketli normal kangal sucuğu var bunu almayı önerirmisiniz hiç denemediğim için kararsız kaldım ?

Apikoğlu parmak sucuk acayip tuzlu hocam. Beğenmenize sasirdim acikcasi tabi damak tadi degisir.

Selamlar...

• Burdan da gördüğümüz gibi belli başlı markaların bana göre iyisi kötüsü yok,sadece siz damak tadınıza göre beğenirsiniz.
    Ötey yandan de bir sucuk hoşunuza gittiği zaman,başka iyi markanın sucuğunu yediğiniz zaman tadı farklı oluyor ve hoşunuza gitmiyebiliyor.
  • Dun geldi siparisim. starciyt den. Apikoglu ve cumhuriyet yokmus. Yerine maret ve polenez geldi.

• Not: Medisana ates olcerim de geldi. Starcity de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: onzy

quote:

Nerde buldun hocam stoğu

nerede ve nasıl saklayacaksın hocam bu stoğu bende 4 kg aldım polonez ve cumhuriyet sucuklarından, torium 5m migrosta çok fazla var her çeşit

• tunayek kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı dondurucu hacmi 132 lt. Baya yetiyor

• 3 kangal aldım ankamall dan coşkun,apikoğlu parmak,şahin hepsi de fermente hepimize afiyet olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal marketten maret fermante sipariş vermiştim . maretin ışıl işlem sucuğunu göndermişler . ayrıca başka ürün istemiyorum diyede işaretlememe rağmen bunu göndermişler. şimdi işin yoksa git değiştir.
  • Fermante ile isil islemin farki ne?
    Neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Fermante ile isil islemin farki ne?
    Neden?

Fermente doğal yollarla yani bekleyerek olgunlaşmış ısıl işlem görmüş hızlı bir şekilde ısıtılarak olgunlaşmış sucuk...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hadi 2-3 kangalı anladım da 4-5 kilo sucuğu ne yapacaksınız. 2 haftasonu sucuk yiyorum hemen yağlanma oluyor. 4-5 kilo sucuk aldık, nasıl olsa var diye haftada birkaç öğünde sucuk yerseniz sağlığınız ciddi ölçüde etkilenir.
  • Cumhuriyet ve Apikoğlu kalmamıştı, sırf sizin bu kampanyayı bu kadar abartmanızdan merakımdan gidip Polonez aldım 14 liralık, acısız, ısıl işlem.

Hayatımda yediğim en kötü 2. sucuktu. 1.si Happy Center'larda satılan Gurme bilmemne diye bir ismi olan, gri-mor renkli iğrenç bir sucuktur. (Adı sadece Gurme olan markadan bahsetmiyorum, bu bahsettiğim Happy'lerde var, büyük kangal şeklinde, torba gibi birşeyin içinde.)

Polonezin sucuğu berbat derecede ekşiydi. Bayatlamış anladığım kadarıyla. Hepsinin son kullanma tarihi 4-5 gün sonrası. Bin pişman oldum.

Hayır, anlamadığım, arkadaş, A 101'de İkbal'in dana sucuğu 180 gram 5.5 TL. Normal fiyatı bu. Yine kilosu 30 TLye geliyor ve gayet normal, lezzetli bir sucuk.

Cumhuriyet sucukları da daha geçen ay Happy Centerlarda 180-200 gramlığı 7-7,5 lira civarıydı. En azından bunlar taze, son tüketim tarihine 5 gün kalmamış.

Abartıp durmayın şu kampanyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 8 Şubat 2015; 15:11:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Sanal marketten maret fermante sipariş vermiştim . maretin ışıl işlem sucuğunu göndermişler . ayrıca başka ürün istemiyorum diyede işaretlememe rağmen bunu göndermişler. şimdi işin yoksa git değiştir.

Ne işin yoksa git değiştir deli misin :)
    Çağır kapıdan geri alsınlar...
    Yanlış getirdiğini paşa paşa gelip geri almasınıda bilecek...
    Zaten araba altlarında sıkıntı yapma çağır gelip evden geri alsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

şahin ve cumhuriyet aldım. şahini beğenmedik. içindeki bir baharatın tadı hoşumuza gitmedi.geri versem mi bilemedim.geri götürsem gerçi pek sucukta kalmadı sanki para iadesi yapıyolar mı?

Müşteri daima haklıdır...
    İade etmek istiyorum de fişini ver bitti...
    İlla neden derse sorunu dersin basit...
    Geri alırsın paranı...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.