Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahin melek benım bıldıgım cakma bır marka. Bende almıstım ve rahatsız olmustum. Emimönündeki Şahın satıs bayısıne sormustum bizizm oyle bır sucugumuz yok demıslerdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

Tarım bakanlığı listesinde Şahin Sucuk, Beşler sucuk ürünlerinde yabancı doku örneğine rastlandı yazısını okudum. O günden buyana her iki markanın sucuk ve et ürünlerini almıyorum.

Donanımhaber sıcakfırsatlarda nasılki satılanların faturalı olmasını mecbur kılıyor. Gıda ürünlerinin satışındada üst konu olarak hileli ürün satan firma listesi eklenmesini sağlarsa, bilmeyen forumdaşlara faydalı olur.

Dedigin gibi bir konu olsa çok iyi olur. Ben de bu sucugu alma hatasına düşmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim orda yoresel urunler satan bir dukkan var. Cumhuriyet sucuk 44 lira. 59 lira diyen arkadaslara binaén..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkan__ S kullanıcısına yanıt
    ben de çakma marka biliyordum ama şahin in internet sitesinde şahin-melek firma ismi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: almost

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam yanlışınız varhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1448007-30105-cumhuriyet-kangal-sucuk-fermente-kg cumhuriyette geçerli

sağolun arkadaşlar öner kazan uygulaması ile 1.7kg lik 50.83tl lik siparişim 15tl indirim oldu 35.83 ödedim kendim teslim alıcam migrostan kargo ücreti ödeyemem yakın zaten kilosu 21tl ye geldi.
    gerçekten sıcak fırsat.

üstadım süper fiyata almışsınız.bu öner kazan uygulaması nedir acaba?

1 ocak 2015 tarihi öncesinden migros sanal market için öner kazan uygulamasından 15tl indirimin alt limiti 50tl idi.
    artık 75tl limit ve davet ettiği kişi de alışveriş yapınca limit 100tl
    yani benim eskiden kalan kupon kodum ile o fiyata geldi.
    siz şuan alamazsınız o fiyata.

• Beylikdüzü Migros Avm mağazasında hangi markalar var arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
  • Haber verenlere tesekkurler bende apikoglu şahin ve coşkun 3'er kilo aldım. Apikoglunu ozellikle cok begendim.
  • Metrocity ve Cevahir MMM lerde Apikoğlu sarı etiketli yok arkadaşlar bilginize
    Apikoğlu beyaz etketlli parmak deniycem artık bakalım nasılmış..
  • Cuma günü sucuk siparişi verdim, Cumartesi teslim almak için.
    Cumartesi sabahı aradılar hiçbiri kalmadı yalnızda 1 kg var.
    Tamam o 1 kiloyu alayim dedim. Yok beyefendi siz en iyisi Pazar günü sipariş verin, çarşamba teslimli, bütün hepsinden gelir, şuanki siparişinizi de iptal ediyorum tamam mı dedi.
    Biz de tamam dedik ama gördüm ki Sanal'dan sucuk alımı kapanmış.
  • istanbul avrupa yakasi coşkun sucuk
    olan migros varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebelci

5M Balçova dan sarı etiketli apikoglu aldım. Cumhuriyet kalmamış. İzmir de Cumhuriyet veya Coşkun olan yer varmı. (Tansaş-Migros)

Sarı etiketli Apikoğlu stoğu var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Cuma günü sucuk siparişi verdim, Cumartesi teslim almak için.
    Cumartesi sabahı aradılar hiçbiri kalmadı yalnızda 1 kg var.
    Tamam o 1 kiloyu alayim dedim. Yok beyefendi siz en iyisi Pazar günü sipariş verin, çarşamba teslimli, bütün hepsinden gelir, şuanki siparişinizi de iptal ediyorum tamam mı dedi.
    Biz de tamam dedik ama gördüm ki Sanal'dan sucuk alımı kapanmış.

Kampanya bugun bitiyor.

• geçen cuma yarım kg cumhuriyet siparişi verdim cumartesi sabah arayıp kalmadığını söyleyip yerine başka markaları saymışlar polonezden istedim eve geldi faturada kg 46lira 29dan farklı yani iki arada bir derede kitlemişler. dikkat edin

• Merter migrosda durum nasıl?

• Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 9 Şubat 2015; 16:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

Aynen böyle heralde bende çekle 2 kg fermante cumhuriyet aldım beğenmedim .yağıbasmışlar nerde eski cumhuriyet...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

geçen cuma yarım kg cumhuriyet siparişi verdim cumartesi sabah arayıp kalmadığını söyleyip yerine başka markaları saymışlar polonezden istedim eve geldi faturada kg 46lira 29dan farklı yani iki arada bir derede kitlemişler. dikkat edin

Gelen fişte kg fiyatına bakma gramaja bak kafandan çarp ne kadar edebilir diye
    fiyatı yüksek gösterip çıkış yapıyorlar stoklarından

• quote:

Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

Bence yanlış bir varsayım...Sucuk üreticisi Migros'u kaybetmeyeyim derken sucuğu yiyen gerçek tüketiciyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilir...
    Adamların kâr marjı zaten yüksek...Üç günlük bir kampanya için isimlerini ve kalitelerini yere düşürmezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

quote:

Aynen böyle heralde bende çekle 2 kg fermante cumhuriyet aldım beğenmedim .yağıbasmışlar nerde eski cumhuriyet...

Bu kanıya varmamın sebebi büyük alış veriş merkezinde bulunan migros çalışanının firmalardan ürün talep ettiklerini çoşkunun 10 kg yolladığını diğerlerinin 400 kg yolladığını söylemesi

• Apikoğlu fermante parmak sucuk aldım,biraz ekşimsi tadı var gerçekten kendi tadımı yoksa ekşimişmi anlamadık,son kullanma tarihi mayıs
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.