Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://magaza.apikoglu.com.tr/default.asp?say=9&urun=9

bu Apikoğlu'ndan aldık.Öyle çok da beğenmedim açıkçası.Biraz tuzlu geldi.Yumuşak geldi de ayrıca.Hani böyle kahvaltıda çiğ olarak kesiyim de götüriyim diyemem.
    Bu ürünü yumurtayla ve bakliyatla değerlendirmeyi düşünüyorum

Şu sarı etiketli Apikoğlundan bi bulamadım.Deli merak ediyorum tadını

Ayrıca şu tartışmaya da katılırsam bir Migros için yılda tonlarca sucuk satan markalar müşterikaybetmeyi göze alamaz diye düşünüyorum.
    Cumhuriyet zaten o eski efsane tadından uzaklaşmıştı.Çok yumuşamıştı (yağ oranına bağlıdır muhakkak).

Bir Migros kampanyasının daha sonuna geldik.Tüm Sıcakçılara yeni kampanyalarda yorumlaşmak dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

Boyle birsey yok, sonucta o sucuklar 50, 60 lira fiyatlarla satilmaya devam edecek. Kalite farkli olsa farkli stoklarla calisilir.

Koca migros 29,90dan satinca birsey kaybetmiyor ki. Ayda 7 milyon kar eden bir marketten bahsediyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 9 Şubat 2015; 17:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kanımca migros firmalardan 29.90 tl den satacağı ürün istedi firmalarda müşterisini kaybetmemek için kalitesi 29.90 tl olan ürün imal etti

Bunu ciddi söylediğine inanmıyorum

• arkadaşlar bizim cumhuriyet kangal sucuğun dışını benek benek beyaz bir nokta sarmış sizce ne olmuş ? bu halde tüketilmesinde bi sıkıntı çıkarır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retkitosman -- 9 Şubat 2015; 17:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

Merter migrosda durum nasıl?

İlk günden berı yoktu hala yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: retkitosman

arkadaşlar bizim cumhuriyet kangal sucuğun dışını benek benek beyaz bir nokta sarmış sizce ne olmuş ? bu halde tüketilmesinde bi sıkıntı çıkarır mı ?

Muhtemelen ufak ufak küf tanecikleridir...Kabuğunu soyunca içine geçmemişse birşey olmaz...Yiyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

aldığım ürün polonez aşırı yağlı ve acılı

yukarıdaki kullanıcı yorumlarına ve coşkun sucuk kalitesine bakınca şeytanlarım boş kalmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

aldığım ürün polonez aşırı yağlı ve acılı

yukarıdaki kullanıcı yorumlarına ve coşkun sucuk kalitesine bakınca şeytanlarım boş kalmıyor

Aman hocam koca koca firmalar sırf migros kampanya yapacak diye adlarını karalatırlar mı? Daha tadıdır bu olayın aslı. Ben mesela apikoğlunu yağ bakımından az baharat bakımından çok buldum. Ama lezzetli.

• beşler koca firmaydı ama müşterisine tavuk eti karışım ürün yedirdi
    apikoğlu firması geçmişte at eti idi yanılmıyorsam karıştırdı

kurumsallığa önem veren firmaların bu kampanyaya ya az miktarda ürünle yada hiç katılmadığını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: retkitosman

arkadaşlar bizim cumhuriyet kangal sucuğun dışını benek benek beyaz bir nokta sarmış sizce ne olmuş ? bu halde tüketilmesinde bi sıkıntı çıkarır mı ?

küf
    lezzetini arttırır

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    polonez vakumlu kasap sucuğu mu almıştın? reyondaki bana özellikle elle hazırlanıyor mutlaka al dediği için aldım ama raf ömrü uzun olduğu için henüz açmadım.
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    bir tanesi yarım kilo gelen ısıl işlem görmüş mamül

içindeki yağ oranı yanlış görmediysem yüzde 3.5 yazıyor
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    o %35 'tir, %3.5 yağ oranı mümkün değil, lezzeti olmaz onun.

eğer imkan varsa ısıl işlem görmüşleri fermente ile değiştirin, hala kampanya geçerli sanırım, bugün son gün.
    apikoğlu fermente güzel ama baharatı az, tuzu az sevemeyen sevmiyor, polonez kasap sucuğu çok methetti reyondaki o da olabilir. bunun dışında cumhuriyet mavi etiketli fermente. bunlar marktten alınabilecek en iyi sucuklar, 30 tl fiyat normal fiyata geçince yüzlerine bakmam o ayrı. bu kampanya olmasa zaten biz marketten sucuk almıyoruz, çünkü sucuk değiller. ısıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürünleri.
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    polonezin fermentesi yoktu gurmenin fermentesi vardı midem almaya elvermedi

yüzde 35 miş yağ oranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

Apikoğlu fermante parmak sucuk aldım,biraz ekşimsi tadı var gerçekten kendi tadımı yoksa ekşimişmi anlamadık,son kullanma tarihi mayıs

Dostum daha önceki paylaşımlarımda belirtmiştim,geçen sene çok övülen sarı etiketli apikoğlundan 2 kg.alma gafletinde bulundum,tadı ekşi olduğunda yiyemedim,son kullanma tarihi ile ilgisi yok,ama ben yiyemedim verdim başkasına.Aldığım şahini çok beğenmiştim.

Bu sene sadece şahin ve cumhuriyet aldım.Şahin geçen seneki gibi çok güzeldi.Ama Cumhuriyetin eski kalitesiye aralarında amorti dahi yok maalesef.Diyorlardıda inanmıyordum.Cumhuriyet bozdu diye.
  • apikoğlundan uzak durmanız tavsiyemdir..
  • Cumhurıyet promosyona mal gondermemıs dıye bır arkadas bılgı vermıstı..
  • retkitosman kullanıcısına yanıt
    sucuğu poşet gibi birşeye sardıysanız bu tip şeyler olabilir.
  • balçova migros ta baya ürün vardı sanırım. giden birine söylemiştim al diye, 6-7 marka saydı telefonda. "namet marka al yarım kiloya yakın" dedim. bir tane çeyrek kangal almış bana 3.5 liraya.
  • apikoglu o kadar ovulmus aldim ben de.. yani sucuktan cok anlamam da hic bir numarasi yok.. siradan bir sucukmus...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.