Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egg

Bide ilgimi şu dikkatimi çekti Ağırlık yazan yer migrosun bastığı etiketlerde fazla yazıyor
    firmanın yolladığında Ağırlık daha az

hocam 2 ihtimal var
    1)migrosun tartısı apikoğluna göre yaklaşık 20gr fazla tartıyor
    2)migrosda kangalı sardıkları paketle tartıyorlar, belki apikoğlu 20 gr paket darası düşmüştür.

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    Son çare buzluğa atacağız ama streçlediğiniz zaman strecin tadı sucuğa geçiyor.Edindiğim deneyim küçük kilitli buzdolabı poşetlerinde saklanan gıdalarda bu tat olmuyor.Ben parçalayıp bu küçük kilitli poşetlere koyup ve bunları da tekrar büyük kilitli poşetlere koyacam.
    Dolabın normal kısmında 1 hafta gibi sürede tüketeceğimiz sucuklarda da kilitli poşet işe yarıyor.Aynı kestiğiniz gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Editlemişsiniz ama size tavsiyem gidebileceğiniz şubelerin telefonları var,arayıp stok ve markaları sorabilirsiniz?

sanalmarkette çek var diye alacaktım o kadar önemli değil almam daha ucuz olacak diye o sekilde alacaktım yoksa şube yürüyerek 10 dakika..
  • quote:

Son çare buzluğa atacağız ama streçlediğiniz zaman strecin tadı sucuğa geçiyor.Edindiğim deneyim küçük kilitli buzdolabı poşetlerinde saklanan gıdalarda bu tat olmuyor.Ben parçalayıp bu küçük kilitli poşetlere koyup ve bunları da tekrar büyük kilitli poşetlere koyacam.
    Dolabın normal kısmında 1 hafta gibi sürede tüketeceğimiz sucuklarda da kilitli poşet işe yarıyor.Aynı kestiğiniz gibi duruyor.

Bir arkadaş yazmış idi ,havlu kağıda sarıp sonra buzdolabı poşeti yapılsın diye,bşr arkadaşda gazete kağına sarılıp dolaba atılabilir demiş,gazete kağıdını bu işi bilen biri tavsiye etmiş
    Ben bu iki yoldan birini seçicem onca sucuk mındar olmasın,birde bozulmasın diye hemen tüketmenin anlamı yok,bahçede petrol kuyumuz yok sonuçda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adana otımum mıgrosta fazlasıyla hepsınden yıgıyorlardı bılgınız olsun
  • Şu kadarını söyleyebilirim...
    Namet,Polonez,Şahin,Apikoğlu yedim...
    Ama ilk kez Cumhuriyet aldım...

Cumhuriyet ve diğerleri diyorum başka bişey demiyorum.
    Alanların bir bildiği varmış.

Sucuk fazla erimiyor fazla yağlıda değil baharat oranı süper.
    Adamlar yapmış hacı.
    Eve bundan sonra Cumhuriyet ten başka sucuğu yasakladım :)
  • cumhuriyet almıştım dün sanaldan fakat kalmamış yerine Erşan ve şahin parmak sucuk getirdiler ,Erşan nasıldır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 8 Şubat 2015; 1:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Bir arkadaş yazmış idi ,havlu kağıda sarıp sonra buzdolabı poşeti yapılsın diye,bşr arkadaşda gazete kağına sarılıp dolaba atılabilir demiş,gazete kağıdını bu işi bilen biri tavsiye etmiş
    Ben bu iki yoldan birini seçicem onca sucuk mındar olmasın,birde bozulmasın diye hemen tüketmenin anlamı yok,bahçede petrol kuyumuz yok sonuçda

afyondan geçerken aldığım, memlekettengelsin kampanyasından aldığım ve geçen yılki kampanyadan aldığım tüm sucukları afyondaki sucuk imalatçısının söylediği şekilde muhafaza ettim ve uzunca bir süre yedim.

sucukları öncelikle bir süre güneş görmeyecek bir yerde ister gazete üzerine sererek ister asarak kurutuyoruz, tabi taş gibi değil, 6-7 gün yeterli bu iş için. daha sonra ister bütün kangal şeklinde istersenizde yiyeceğiniz porsiyonlara bölerek tek tek gazeteye sarıp direk buzluk yada derin dondurucuya atın. kullanacağınız zaman buzluktan çıkarıp çeşme suyuna kısa bir süre tutmanız yeterli, çok kolay soyulacak ve kesilecektir. tecrübe ile sabittir

• quote:

quote:

Evet gazete kağıdına sarınca bağırsak geçirgen bir malzeme olduğundan sırf kansorejen mürekkep yersin. Asıl o zaman mundar olur o kadar sucuk.

• Izmir de Apikoglu sarı etiketli ve veya Cumhuriyet olan tansaş veya migros varmı

Bir de Türkiye genelinde hiç lüks sucuk yazarlardan gören oldu mu

http://images3.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/14201501_large.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam yanlışınız varhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1448007-30105-cumhuriyet-kangal-sucuk-fermente-kg cumhuriyette geçerli

sağolun arkadaşlar öner kazan uygulaması ile 1.7kg lik 50.83tl lik siparişim 15tl indirim oldu 35.83 ödedim kendim teslim alıcam migrostan kargo ücreti ödeyemem yakın zaten kilosu 21tl ye geldi.
    gerçekten sıcak fırsat.

üstadım süper fiyata almışsınız.bu öner kazan uygulaması nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

quote:

quote:

Evet gazete kağıdına sarınca bağırsak geçirgen bir malzeme olduğundan sırf kansorejen mürekkep yersin. Asıl o zaman mundar olur o kadar sucuk.

kese kağıdı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebelci

Izmir de Apikoglu sarı etiketli ve veya Cumhuriyet olan tansaş veya migros varmı

Apikoğlu sarı etiketli ve Cumhuriyet Balçova 5m'de yeterince vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 8 Şubat 2015; 3:05:11 >
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    stok bulursan 9 Şubat'a kadar geçerli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

quote:

quote:

kese kağıdı ?

O.K.

• cuma günü öğlen verdiğim sanalmarket siparişim; cumartesi öğleden sonra teslim gözüküyordu.
    1 kg cumhuriyet, 1 kg da şahin aldım. ama her nedense, artık sanalmarket siparişlerim sonrası hep aranıp genelde kampanyalı ya da
    ucuz aldığım şeyler için stok yok vs diye bilgilendirildiğim için korkuyordum.
    Forumda özellikle Cumhuriyet için geri aranıp stok yok bilgisi verilmesini okuyunca da , aradıklarında alternatif ne seçeyim diye düşünmeye başladım.
    Dün ; Şahin + Cumhuriyet sucuklar eve teslim edilmiş. (Bağcılar )
    Özellikle Cumhuriyet hoşuma gittiği için sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebelci

Izmir de Apikoglu sarı etiketli ve veya Cumhuriyet olan tansaş veya migros varmı

Ben de birkaç Migros'a baktım,hiçbirinde yoktu...Zannedersem promosyon olduğu için ortadan kaldırdılar...
  • migros daki kasap amca ile tartışmalarım sonucu namet elle başılmış yağ oranı %35 olan sucuğa karar verdim

cumhuriyet eski cumhuryet değil diyor hakli bencede benim damak tadıma hiç hitap etmiyor

namet güzelmiş kilosu cumhuriyet gibi 52 lira olan... yarın son.

sahini de denedim yok arkadaş acık sucuğunda tad yokmuş :S
  • Ankara ankamall migros, ftz migros,

Apikoglu sari yok
    polonez fermente yok
    cumhuriyet yok
    şahin fermente bolca mevcut

Geri kalan isil islem gormus sucuklar. Dun yagmalanmis

not: tandoğan migros'a hiç gitmeyin. orda sucuk bulmak bile mucize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 8 Şubat 2015; 11:37:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apikoğlunun kuru parmak sucuklarından alıyordum ondan yok apikoğlu antrikot öbermişnarkadaşlar tamamen sarı etiketli olan ondanda yok yanlız apikoğlunun sarı beyaz etiketli normal kangal sucuğu var bunu almayı önerirmisiniz hiç denemediğim için kararsız kaldım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.