< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (199. sayfa)
-
-
Bu kazanılan 1000+ money puanları kullanarak tekrardan sonraki ay aynı şekilde kod kullanıp para harcamadan 1000+ puan kazanılıyor muydu. Öyleyse eyvah eyvah😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik olarak Money ile ödeyip Money kazanmak mümkün olduğundan, evet kazanım sağlamış olabilirler.
-
Oluyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
migros yemek 450/300 nerden buluyorlar hem de kod..
ben sıfır tel no ile girdim 300/125 veriyor.
Googleda birşey çıkmaması da ilginç, bi banka kart vs kampnyası olsa çıkardı.
-
Genç turkcell (gnc) uygulamasından 11 kupona alınıyor.
çek satışta ilanlar atılmış. money kodlar aktif mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 13 Ocak 2025; 8:59:23 > -
Değil hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne demeye satıyorlar bunu yapan yönetici yıllık üye bile var
-
Kodlarda son durum nedir en son ay başında tek bir kod giriliyordu çözüldü mü o problem Efes 1000/200 son tarih 15’i miydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 13 Ocak 2025; 13:29:27 >
Çözülmedi
evet çok enteresan bir şekilde bölüm yöneticisi de satıyor. imam/cemaat atasözü aklıma geldi şimdi.
-
Selamlar arkadaşlar. Şuan türk telekom yada farkli bir kod tanımlaması yapamıyor muyuz sisteme?
hayır
-
Iyzicodan migros çeki alacağım hangi kartla alsam iade gelir birden fazla seçenek yazar mısınız?
Kargoparktan sms ile kod gelmişti. Onu tanımlamıştım. Ama dün baktım ki kampanya silinmiş. Durum nedir bilen var mı?
-
Parolapara
Papel
Halkbank Benim Deneyimlediklerim
7-8 Aydır Böyle Yapıyorduk
merhaba, migros gel al da kullanabileceğimiz kodlar mevcutmudur 500 tl ve üzeri alışveriş için
-
Şu an sadece profilinize özel tanımlanan kupon varsa onu kullanabilirsiniz hocam veya 1500 üzeri için HEDİYE150 var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X