< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (25. sayfa)
-
-
215 adım para istiyor ama gerisini nasıl halletcez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
105 ile başlıyorsun, hoşgeldin 20 hoşgeldin 60 veriyor reklamları izleyince
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garenta aktif mi sitelerinde göremedim sanki
evet
-
mail atarak istediğim hesaba kod göndermişler, uygulama içindeki iletişim bölümünden yazdığım hesaba gelmemiş daha. devam ediyor
-
Kusura bakmayın lütfen, Modanisa puan nasıl kazanıyorsunuz alamadım migros kodunu malesef
Adım paradan kodu 2 ay önce almıştım. Geçen ay aynı hesap alamaz demişti ama bu ay tekrar verdi bilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı tel no ile money.com.tr'den alınan ref kodu ile her ay almak mümkün.Ben 3 aydır aynı no'ya farklı gmail hesabı ile alıyorum.
-
modanisa uygulama-hesabım-mymodanisa-hediye seçimi adımlarını takip ederek 1 puan karşılığı alıyorsun ama puan sıfır ise sadece yeni bir mail adresi ile yeni üyeliğe 5 puan verir,o şekilde alırsın
-
vodafone red kodu uygulamada gözukmuyor redli olmamıza ragmen kod alacagımız sekme yok ? bilgisi olan var mıdır nerden ve nasıl alacagız bu kodu
-
adımpara ref kodu verir misiniz ilk yazanı kullanacağım
-
PUHSDW
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
-
Arkadaşlar Modanisa da 0 puanım var kod alamıyorum. Yeni hesap mı açıcaz napmamız lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normal referans için 100 adımpara gelmeyebilir. money.com sitesinden alırsanız onlar ADM ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam ilk adımı cevirdikten sonra 100 para yatıyor hesaba. 215 para da migros kodu alabiliyorsunuz.
-
Merhabalar Madame coco mağazadan en ucuz ürünü alıyoruz sonra ne yapacağız fiş yeterli mi arkadaş gidecekti ona söyleyeyim süreçe göre
yeni bir mail ile hesap aç,cep no ,vb gerek yok...
-
prestij üye değilseniz kod vermez...Giden kişi senin cep no'yu söylecek,kasada kontrol etsin prestij üyelik çıktı mı diye..sonra 25-30 liralık ürün salınca senin cebe 1000/200 kod gelecek...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X