Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.459
Cevap
201
Favori
112.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın öğleden önce madame coco'da olacağım, gittiğim mağazada ucuz ürünlerden kalmamış 40 tl.lik sipariş vermek isteyen dm atsın lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetveysi47 M kullanıcısına yanıt
    Kodu alabildiniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kripto2n K kullanıcısına yanıt

Malesef alamadim uygulamada gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun madame coco'ya ugrayabilirim. isteyenler özelden yazsın. madame coco prestige uyesi iseniz telefonunuza kod gelir,

yok ürün kalmamış deyip yüksek fiyattan ürün aldırmak isteyen arkadaşlara bakmayın derim... hemen hemen her mağazada 20-25 Tllik ürün vardır.

• Ödeme yaptığınız kasanın prestij kasa olduğunu teyit edin yoksa şifre gelmiyor

Bazı pahalı Red tarifeleri hariç diğer tarifelerde bazı kampanyalar çıkmıyor. Aynı durumdayız.

Ayrıca 40 liraya kodu alınca geriye ekmek parası bile kalmıyor anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 6 Eylül 2024; 9:20:58 >
  • TT prime niye yenilenmedi bu ay kodlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

aynı redli tarifeden her ay kod alınıyor mu hocam peki o da tt gibi tek sefer mi

bende bi arkadaşım red li ondan baktik yok, hat sahibide olmayinca yanimizda musteri hizmetlerine soramadik. siz sordunuz mu acaba? tobi mi bisey dedi oraya yazdi migros money diye faydalababilirsiniz dedi ama ileriye götüremedik daha cok.

• Arkadaşlar bu kampanyaya Migros dahil olur mu sizce dijital kod alsak

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI

• artçı kullanıcısına yanıt

Bir kerelik o hocam.

• geyveli3434 kullanıcısına yanıt
    Siz beni yada gittiğim mağazayı biliyor musunuz? Kalmamış diye neden 3 paralık mal için yalan söyleyeyim? Sen anca milleti karalayarak 20-25 liralık mallarla doldur evini insanlığında para üstü kalsın.

• yumruyen kullanıcısına yanıt

Yok sormadım robot tobi hep aynı şeyi tekrarlıyor

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

olmuyor,keşfete tıklayınca dahil olan mağaza listesi var diye gördüm.

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Sakin ol şampiyon. Bence arkadaş "mağazada size ucuz ürün kalmadı diyip, pahalı ürün satmaya çalışan personelden bahsediyor." MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 6 Eylül 2024; 13:44:25 >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, 3 5 mesaj altındaki benim mesajı okursanız anlarsınız zatın niyetini.

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Heeee!.. Tamam pardon. MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI  Ben o kadar geriye gidip okumamışım mesajları. MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI 

• Yok geçen bende gittim gittiğim mağazada ucuz bişey yoktu kupa vardı 39.90 onu aldm en ucuz. kokular vardı 34 tl ye koku alacağıma kupa aldım. Hatta hafta sonu yine gidicem bu ay ki alısveriş için bakalım ucuz bişey bulabilecez mi.

• İletişim izinleri verilmiş olmasına rağmen madam coco dan sms gelmiyor müşteri hizmetlerini arıyorum fiş fatura gönderin falan diyorlar çözümü yokmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bir kerelik o hocam.

Bir kerelik değil hocam geçen ay almıştık bu ay yine aldık 500/100 den bahsediyorsanız eğer

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.