Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.452
Cevap
200
Favori
112.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yapılan alışverişten konuda da bahsedildiği gibi PO 100 Money gelmedi. Şikayet kaydı açtım uygulamadan. Bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar. Şansımı deneyeceğim tabi; vermiyoruz derlerse yapacak bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Bu kadar zorlamayın zaten metinlere her alışveriş için 1 kez diye ibare eklendi, gelecek ay kural uygulanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Eylül 2024; 14:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Yapılmak istenilenin uygulanma şekli çok yanlış ve beni bu sinirlendiriyor. Madem kota koyacaklar, o zaman kod dağıtmayacaklar. Almaya kalksanız hala daha PO uygulamasından alınabiliyordur kodlar. Garanti Bankası gibi yapacak, 5000 adetten sonra "Teşekkür ederiz, kampanya kotası dolmuştur" diyecek. Biz de ona göre yolumuza bakacağız.

Madame Coco'nun ay ortasında 750₺ alışveriş şartı getirmesi de ayrı bir saçmalık. Tabii altına yazıyorlar "Değişiklik yapma hakkı saklıdır vs." diye ama o zaman kampanyayı sonlandırmaları daha etik olurdu; şartları zorlaştırmaları değil.

Herkes 15-20-30 harcama yapıp kodları alıyordu. Şimdi illa diyorlar ki git 750-800 Liralık nakit ile alisveris yap, kod gelsin. Ertesi gun de gidip vazgectim diye iade et. Bu etik mi degil mi peki ? İnsanı bunlara zorluyorlar iste.

Surada ev ekonomisine biraz kazanc saglayalim diye diye ekonomist olduk ama firmaların umrunda degil. Onlar beni dusunmuyorsa ben onlari hic dusunmem. Migros'da babamın oğlu degil. Yarın CSA daha uygun yaparsa gider oradan alırım. Sadık müşteri portföyü olusturmak istiyorlarsa o zaman ona göre hareket edecekler.

-------

Mesajımda dediğim gibi, ben şikayetimde bulundum. Olumsuz dönerse gidip üst makamlara şikayet edecek halim yok. Sadece şansımı denedim.

• Tt prime ikinci kez şifre veriyor geçen hafta almıştım bu hafta yine verdi deneyin

• Money şifre ile Kampanya tanımla derken 3.kodu tanımlayamadım düzelir mi bu ilk defa başıma geldi

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt
    Arka arkaya 2 kod girdikten sonra bi 15 dk beklemeniz gerekiyor. İkiden fazla girişte sistem geçici süre bloke oluyor.

Şifrenizde bir problem yoksa 15 dk sonra denediğinizde ilgili kampanya kaydedilecektir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Madam Cocodan bugün mail geldi 13.09.2024 tarihinden itibaren 750 limitle alışverişe kod verilecektir. vs...

• erryan45 kullanıcısına yanıt
    Artık yapacak birşey kalmadı bu ay alanlar aldı almayanlar baka kalacak 😡

• Madame coco mobil uygulamasından 750 üzeri alış veriş yaptım. Kuponu nasıl alacaz

• erryan45 kullanıcısına yanıt
    Bu çok kötü oldu

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Mağaza için kampanya

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.