lcw nasıl bakıyoruz. hesabım altına bulamadım. siz aldıysanız daha önce nasıl tarif edermisiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üstad61 -- 10 Ekim 2024; 20:41:39 > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (58. sayfa)
-
-
İlk mesaj güncel mi hepsi aktif mi? Yeni gördüm konuyu yarın bi bakacağım detaylı :)
-
Hesabım bölümü sonra indirimlerim yazıyor üstte elsiva yazanın yanında -
adımparadan nasıl kod alıyorsunuz acaba
-
bircogu kalkmış veya bitmiş
tt:yeni kod veriyor
teknosa club:veriyor
modanisa:veriyor
petro:veriyor
adım para: bitmiş a101 ve carrefour var
araç kira:dönüş yapmadı maile
lcw:şansınıza 2 hesap baktım gelmemiş nadir geliyor sanırım
olan ya da olmayanları alıntılayın bana ekleyeyim
-
konu sahibi meftah ,foruma girsede konuya bakmıyor.Liste üstte yazdıgım gibi şuanlık extra bişey göremedim.
-
A101 olayı nedir hocam -
adım para yeni üyelik olustururken, migros money uygulaması ayrıcalıklarım bölümündeki referans kodunu kullanıyorsunuz, birkac adim atinca puan geliyor sonra zaten hosgeldin gibi reklam izleyince kazanilan puanlar var enson 10000 adim atinca 215 puan ediyor, az once aldım migros indirim kodunu. -
Ben hiçbirinden alamadım
Modanisa'da nereden alınıyor göremedim bile, teknosa sayfaya girmiyor, petrolofisini zaten kullanıyorum ama migrosla nasıl eşleşeceğini nasıl bir kazanım olacağını hiç çözemedim
-
adım mı atmak lazım kod ıcın
-
Evet artık 10K adım atmadan puan yetmiyor -
Burada bir anlatım var sadece madam coco 750 TL oldu
https://forum.donanimhaber.com/migros-guncel-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--132645733-6156#159045897 -
Bedava alınacak kodlara para vermeyin arkadaşlar, modanisa bilgi güncelleyin, sms,e-mail izni verin, doğum tarihini bir gün sonra seçin, bir şekilde puan geliyor 1 puan yetiyor kod almak için, gerekirse yeni hesap açın -
Teknosa kodu nasıl alınıyor bilen var mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: enigmaa37
Teknosa kodu nasıl alınıyor bilen var mi?Teknosa ve teknoclup üyesiyseniz bu linkten.
www.teknosa.comTeknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosahttps://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
Mnisa kodunu Money uygulamasına yapıştırıyorum ancak hatalı kod uyarısı veriyor. Neden böyle?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X