< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 25 Kasım 2024; 15:9:23 > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (75. sayfa)
-
-
Buradan yazmakta sakınca yoksa fazla Obilet kodu varsa Adımpara koduyla paylaşabiliriz -
Merhabalar moda nisa kodu nasıl alınıyor, bi türlü beceremedim ?
-
Uygulamadan girip hesabım, mymodanisa, hediye seçimi. -
daha önce migros hemenden sipariş vermeyen hesaplar için
-
Hocam kargopark için adıma kargo gelmesi yeterli mi yoksa önden kayıt filan olmak gerekiyor mu -
kargopark teslim noktasından almak yeterli
-
Hocam birden fazla bu kargopark kodu kazanılabilir mu? Bilginiz var mı acaba?
-
tek hesap tek kod,o yüzden 2.siparişi başka hesapla verdim...
-
Kargopark teslim noktası Migros önü mü olması lazım hocam?
-
Hocam kargoparka söylediğimizde de kargo çıkıyor doğru mudur? 49.90 kargo çıkıyor -
premium olduğu için bende çıkmadı,sanırım çıkar
-
benim şansıma evin yanındaki migrosun orada vardı..Kargoprak instagram sayfasında mı yoksa şikayet varda mı tam hatırlamıyorum ama diğer noktalarda teslim alanlarda kodumuz gelmedi şikayetleri gördüm.
-
Garenta kodu olup kullanmayacak olan paylaşabilir mi -
1000/200 migros kodu varsa, hepsiburada satıcıda geçerli altlimitsiz 200lük kodla takas edebilirim. -
TÜRK TELEKOM MOBİLDEN PRİME KODU 4 AYDIR AYNISINI VERİP DURUYOR . Bunla alakalı geri dönüş alabilen oldu mu ?
-
5 aydır bende de öyle, telekoma söylemekten bıktım artık. İlgilenmiyorlar.
-
-
1000 tl alışveriş yapmıştık kasım ayının ilk haftasında, prime kodunu ekledik 4 gündür money yüklenmedi ? neden acaba
-
ne olacak bir muhattap bulamıyoruz ne migrostan nede türk telekomdan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X