Şimdi Ara

Migros merkez depo'da çalışıyorum sorular ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
13.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

niye çıktın

Verdiği 700 tl para hiç gereği yok.Aynı paraya daha rahat işler var adamın beli kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relegend

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sarımsaklı mayonez var mı? yakınımdaki 2 migrosta da bulamıyorum da.

Makroya uğra ben ordan alıyorum

istanbul'dayım.
  • saray depo mu gölbaşı depomu dostum.bende eskişehir vişnelik 3M migrosta çalıştım 3 yıla yakın.bazen o paletlerin dizilimi yüzünden çok kulağınızı çınlatmışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

saray depo mu gölbaşı depomu dostum.bende eskişehir vişnelik 3M migrosta çalıştım 3 yıla yakın.bazen o paletlerin dizilimi yüzünden çok kulağınızı çınlatmışımdır

Saray depo"da çalıştım.Migrosun kendi içerisinde çalışmak depoya rahmen kat kat iyidir diye tahmin ediyorum.Depo sıkıntı en azından migros içerisinde seviyeli düzgün insanlar var ama depo öyle değil kro dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sarımsaklı mayonez var mı? yakınımdaki 2 migrosta da bulamıyorum da.

Kipada Calvé'nin sarımsaklı mayonezi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

saray depo mu gölbaşı depomu dostum.bende eskişehir vişnelik 3M migrosta çalıştım 3 yıla yakın.bazen o paletlerin dizilimi yüzünden çok kulağınızı çınlatmışımdır

Saray depo"da çalıştım.Migrosun kendi içerisinde çalışmak depoya rahmen kat kat iyidir diye tahmin ediyorum.Depo sıkıntı en azından migros içerisinde seviyeli düzgün insanlar var ama depo öyle değil kro dolu.

muhtemelen haklısın hocam.deponun çalışma ortamını çok bilmiyorum ama mağaza içi çalışmak gerçekten keyifliydi.iş ortamı olsun , müşterilerle iletişim olsun güzel günlerim geçti

• Bustoll kullanıcısına yanıt
    dün calvenin sarımsaklı mayonezini A101 den 1.95 e uygun fiyat kipada falan 3.50 tl diye hatırlıyorum almak isteyen a101 den alsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.