Şimdi Ara

Migros merkez depo'da çalışıyorum sorular ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
13.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Evet gıda bölümündeyim.Kolilerce abur cubur var.Oreo"ları her gördüğümde içim gidiyor.Muzlu cips bile var.Migros içeriği olarak yani malzeme çeşitliliği olarak türkiyenin 1 numarası acayip şeyler var.

elinde terminal vs. bir cihaz yada ürün listesi var ise wonder jellybean var mı bakar mısın ?

Migros merkez depo'da çalışıyorum sorular ?

wonder jellybean bizim depoda yok bizim depoda olmaması demek tüm iç anadolu ve karadenizin bir bölümünde de olmaması demek. :)

migros dediğiniz gibi çeşitlilik felan var da tüm iç anadoluda yok demek saçma değilmi migroslarda yok deseniz bişey demeyecem.Yoksa başka biyerde illaki vardır

• aynen hocam zaten uzun vadede bır gelecegı yok en son sarkuterıye bölumune transfer edılınce bıraktım işi ama gıda yıne ıyı ıdare edılır en son yusuf kalafat dıye bır uc kagıtcı eleman sorumlusu bı adam vardı hala ordaysa pek bulaşmamaya calısmanı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

quote:

quote:

quote:

Evet gıda bölümündeyim.Kolilerce abur cubur var.Oreo"ları her gördüğümde içim gidiyor.Muzlu cips bile var.Migros içeriği olarak yani malzeme çeşitliliği olarak türkiyenin 1 numarası acayip şeyler var.

elinde terminal vs. bir cihaz yada ürün listesi var ise wonder jellybean var mı bakar mısın ?

wonder jellybean bizim depoda yok bizim depoda olmaması demek tüm iç anadolu ve karadenizin bir bölümünde de olmaması demek. :)

migros dediğiniz gibi çeşitlilik felan var da tüm iç anadoluda yok demek saçma değilmi migroslarda yok deseniz bişey demeyecem.Yoksa başka biyerde illaki vardır

Başka marketlerde var mı bilemiyorum ama migros adına konuşayım iç anadolu ve karadeniz bölgesine giden tüm mallar bizden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Aralık 2013; 19:09:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

quote:

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

quote:

quote:

quote:

Başka marketlerde var mı bilemiyorum ama migros adına konuşayım iç anadolu ve karadeniz bölgesine giden tüm mallar bizden gidiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam ben şekerpınarda değilim ankara merkez depodayım. @alirıza1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Aralık 2013; 19:11:43 >

• Arkadaşlar bu arada şunuda söyleyeyim Gerçi genel olarak bakkallar içinde geçerli fakat mesela bizim depodaki kolalar olsun gazlı içecekelr redbull felan palete yerleştirilirken çalkalanıyorda çalkalanıyorlar yani %50 asitleri kaçırmış olarak reyonlara konuluyorlar. :)
  • quote:

Arkadaşlar bu arada şunuda söyleyeyim Gerçi genel olarak bakkallar içinde geçerli fakat mesela bizim depodaki kolalar olsun gazlı içecekelr redbull felan palete yerleştirilirken çalkalanıyorda çalkalanıyorlar yani %50 asitleri kaçırmış olarak reyonlara konuluyorlar. :)
    kanguruya taptığınız doğrumu .Şaka bir yana oraya hırsız felan giriyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankvnci

kanguruya taptığınız doğrumu .Şaka bir yana oraya hırsız felan giriyormu?

Hırsızın oraya girmesi için kamyonet ile gelmesi lazım sonuçta girip 1 gofret için hapisi göze alacak değil ya.Ayrıca kamera dolu her yer.
  • quote:

Arkadaşlar bu arada şunuda söyleyeyim Gerçi genel olarak bakkallar içinde geçerli fakat mesela bizim depodaki kolalar olsun gazlı içecekelr redbull felan palete yerleştirilirken çalkalanıyorda çalkalanıyorlar yani %50 asitleri kaçırmış olarak reyonlara konuluyorlar. :)

bazen açınca yarısı fışkırıp gidiyor. sallana sallana hiç bir özelliği kalmıyor bize gelene kadar demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

quote:

bazen açınca yarısı fışkırıp gidiyor. sallana sallana hiç bir özelliği kalmıyor bize gelene kadar demek ki.

Aynen öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

quote:

Aynen öyle.

Alıntıları Göster
    Oreo'nun negrodan farkı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Bende pek bilmiyorum oreo hiç tatmadım çok övüyorlar bir gün migros markete gidersem alacağım.

http://www.oreo.com/default.aspx
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Bende pek bilmiyorum oreo hiç tatmadım çok övüyorlar bir gün migros markete gidersem alacağım.

http://www.oreo.com/default.aspx

Alıntıları Göster
    migos ile 5m migros un farkları neler

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

M Migroslar yiyecek haricindeki ürünler sadece temel olanları satar,
    MM Migroslar daha geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunar,
    MMM Migroslar market bünyesinde tekstil ürünleri, elektronik ürünler, kitaplar ve kozmetik ürünlerini de bulundurur.
    5M Migroslar ise gelişmiş market bünyesinde tekstil ürünleri, elektronik ürünler, kitaplar ve kozmetik ürünlerini de bulundurur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

M Migroslar yiyecek haricindeki ürünler sadece temel olanları satar,
    MM Migroslar daha geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunar,
    MMM Migroslar market bünyesinde tekstil ürünleri, elektronik ürünler, kitaplar ve kozmetik ürünlerini de bulundurur.
    5M Migroslar ise gelişmiş market bünyesinde tekstil ürünleri, elektronik ürünler, kitaplar ve kozmetik ürünlerini de bulundurur.

Alıntıları Göster
    Çıktım işten soruları alayım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sarımsaklı mayonez var mı? yakınımdaki 2 migrosta da bulamıyorum da.

Makroya uğra ben ordan alıyorum
  • kolileri kanguruların taşıdığı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

kolileri kanguruların taşıdığı doğru mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

kolileri kanguruların taşıdığı doğru mu?

Alıntıları Göster
    -soğuk mu?
    -depoda çalışmak nasıl bir duygu
    -nerden başvurabilirim

bu üçünün cevabını istiyorum

• niye çıktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

-soğuk mu?
    -depoda çalışmak nasıl bir duygu
    -nerden başvurabilirim

bu üçünün cevabını istiyorum

Soğuk hava deposu yok.Yalnız sevkiyat yerleri hep açık olduğundan dolayı dışarıdaki soğukluk içeride de etkili oluyor yani ağızdan buhar çıkacak kadar var.İnsana saygı yok.Ürün yetişmez ise akşam 8 yada gece 12"ye kadar mesaiye kalırsın.Sabahtan akşama kadar koli kaldırıp yükliceksin.Dİrekt gidip başvurabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.