Şimdi Ara

MİGROS 💥MÜTHİŞ CUMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
25.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maliyeci18

O pis mamalar yerine tavuk alıp verseniz.
    Hocam araçta taşıyıp hayvan görünce vermek için mama.tavuk sabit yerdeki hayvanlar için alınabilir belki
  • Artık ne diyeceklerini şaşırdılar müthiş cuma, efsane cuma , destansı cuma, süper cuma bu kader reklam yoktu önceden daha çok indirim vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gibigibi1985 G kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi iyi insanlar daha var mıymış ya? Çok şaşırdım.
  • MİGROS 💥MÜTHİŞ CUMA

Yurdum insanı inanılmaz zeki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo_29 -- 27 Kasım 2019; 9:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

Köpek maması çeşitleri 50 lira diyor arkadaşlar hiç kullanan var mı ? Sokak köpekleri için alıcam eğer yiyorlarsa. Bazen kalitesiz mamaları hiç yemiyolarmış
    Bu mamaları sokak köpekleri beğenmiyor, boşa masraf etmeyin. Çöplere ulasamayan, ormana yazlık yerlere atılmış köpeklere verecekseniz onlar başka şey bulamadıklarından yiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinlikedi -- 27 Kasım 2019; 10:36:14 >
  • Türkiyede kriz yoh keriz var!
  • garfield.es G kullanıcısına yanıt
    Vestel ürünü değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çiko miko Ç kullanıcısına yanıt
    ikisinden de bol bol var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • money visa olayı telefonlarda geçerli mi acaba, ayrıca kasada rica edin demiş konu sahibi arkadaş, iyide güzel kardeşim anında indirim düşecek demiyor ki, 2 güne karta indirim yansır diyor, kimse 100 lira için kartını böyle alangirli işlere kullandırmaz, anında indirim olup posa yansısa neyse ama öyle durmuyor olay

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

money visa olayı telefonlarda geçerli mi acaba, ayrıca kasada rica edin demiş konu sahibi arkadaş, iyide güzel kardeşim anında indirim düşecek demiyor ki, 2 güne karta indirim yansır diyor, kimse 100 lira için kartını böyle alangirli işlere kullandırmaz, anında indirim olup posa yansısa neyse ama öyle durmuyor olay
    Hocam telefonlarda geçerli. Maksimum 300 TL indirim yapılıyor.
    Ayrıca, konu sahibi arkadaş hala aynı fikirde.
    "Teknik nedenlerden dolayı yapılamayan indirimler  2 iş gün içerisinde kartınıza yansır" yazıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

money visa olayı telefonlarda geçerli mi acaba, ayrıca kasada rica edin demiş konu sahibi arkadaş, iyide güzel kardeşim anında indirim düşecek demiyor ki, 2 güne karta indirim yansır diyor, kimse 100 lira için kartını böyle alangirli işlere kullandırmaz, anında indirim olup posa yansısa neyse ama öyle durmuyor olay
    Money Bonus elektronik ürün alımında indirim anında yansıyor hocam.
  • takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Money Bonus elektronik ürün alımında indirim anında yansıyor hocam.

Alıntıları Göster
    hediye redmi note 8 alacaktım ama yakında kimsede money bonus yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

"Teknik nedenlerden dolayı yapılamayan indirimler  2 iş gün içerisinde kartınıza yansır" yazıyor.

Alıntıları Göster
    işte bende o teknik nedenlere takıldım , kasada birisinden rica edin demişsin ya, şimdi diyelim ki kasada teknik aksaklık oldu tanımadığın insan o riske girmez hocam, misal 200 lira indirimin var al şu parayı desen kabul etmez karışık işler, ha tanıdık eş dost ayrı mesele ama bizim gibi ufak şehirde olanlar için o öneri maalesef sıkıntılı onun dışında haber verdiğin için teşekkürler

• Axen TV alınır mı, alınırsa acaba bulunur mu yoksa herkesin saldırdığı ürünlerden mi

• Hesapli samsung cep yokmu

• Netten alım için bir kişiye money kartım ile yardımcı olabilirim. Sabah 9 a kadar. Daha sonra ilgilenemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

Alıntıları Göster
    money bonusa 100tl değil mi indirim, 300 tl nasıl oluyor
  • gibigibi1985 G kullanıcısına yanıt
    Joker kuzu etli bulursanız iyi olur. Ayrıca kedilere de verebilirsiniz. Ben sürekli bagajımda taşıyorum.

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    gibigibi1985 G kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın mesaj kaynamış.
    @gibigibi1985 ' nin de dediği gibi bagajda taşıyorum mamayı. Dolaşıp ederken bazen gerçekten çok aç, cılız hayvanlara denk geliyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.