Şimdi Ara

⭕MİGROS⭕OREO 38 GR 1 TL(3AL 2 ÖDE 67 KRŞ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    101 halkın sağlını düşünüyor, daha pahalıya satarak milleti glikozdan uzak tutmaya çalışıyor :D
  • aldım bir sürü gelene geçene hediye ederim :D
  • bilmeyen arkadaşları uyarayım. oreo ürünlerinin ambalajında "ürünlerimizde domuz yağı ve ürünleri kullanılmamaktadır" ibaresi yer almıyor. ayrıca oreo da ürünlerinin helal olmadığını kabul etmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glikozu fruktozu bırak, domuz düşmanları da topa girmiş :D... Fakat Negro iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirkilic7

bilmeyen arkadaşları uyarayım. oreo ürünlerinin ambalajında "ürünlerimizde domuz yağı ve ürünleri kullanılmamaktadır" ibaresi yer almıyor. ayrıca oreo da ürünlerinin helal olmadığını kabul etmekte
    hiç kimse bu ibareyi yazmak zorun degil, sadece reklam amaçlı yazılan bir ibare o. domuz yağı vs. kullanıldaysa yazmak zorundalar ama kullanmadılarsa yazacaklar diye bir kaide yok! ayrıca turkiye'de urettikleri urunlerin helal olmadığına dair ibare nerede? kanıtlayamıyorsanız iftiracı durumuna dusersiniz!
  • Adam bugüne kadar yediklerinin analizini görse, fareden eşşek atına solucanlardan, köpet etine 10 cilt kitap olur. Gelmiş burada domuz eti yağı diye hassasiyet kasıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    merak etme dostum ben hiçbir kimseye ya da kuruma iftira atma peşinde değilim. sadece bu konuda hassas olan kişileri uyarmak istedim. kaynağı da aşağıya bırakıyorum

⭕MİGROS⭕OREO 38 GR 1 TL(3AL 2 ÖDE 67 KRŞ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirkilic7 -- 10 Ekim 2019; 13:41:58 >

• quote:

merak etme dostum ben hiçbir kimseye ya da kuruma iftira atma peşinde değilim. sadece bu konuda hassas olan kişileri uyarmak istedim. kaynağı da aşağıya bırakıyorum

https://www.oreo.co.uk/faq

Helal olması başka helal sertifikası başka,
    Adamlar yazmışlar hayvansal yağ yok diye, daha ne yazsınlar,

• Demirkilic7 D kullanıcısına yanıt
    keske yazmadan once ingilizce ogrenseydiniz. helal sertifikamiz yok diyor. siz pazardan meyve alirken helal sertifikasi mi ariyorsunuz? cok cahilce bir dusunce, helal sertifikasi olmayanin haram oldugu dusuncesi. ayrica bahsi gecen yer uk, yani united kingdom. sorumu bari anlasaydiniz: turkiye'de diye sordum..

isiniz gucunuz yalan, iftira atmak kuruluslara... eger helale ve dine o kadar inaniyorsaniz, sizin dusuncelerinize gore bu attiginiz iftiralarin hakkini diger dunyada vereceksiniz.
  • ferther kullanıcısına yanıt
    bosuna ugrasma.. forumun yarisi hic bir konuda bilgisi olmayip, onune gelene iftira atmakla mesgul..

adam daha helal belgesinin ne oldugunu bilmiyor konusuyor..

helal belgesi insanlari ve sirketleri somurmek amaciyla yapilmis tamamen para kazanmak amacli ticari bir belgedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 10 Ekim 2019; 13:58:7 >
    dostum lütfen kelimelerini düzgün seç. ben burda medeni bir şekilde konu hakkında hassas olan arkadaşları uyarmak istiyorum. ben ürünün kendi sitesini kaynak olarak gösteriyorum. herhalde senin ingilizcen iyi değil. sitede helal mi sorusuna direkt no diye cevap verilmiş ve helal sertifikası olmadığı belirtilmiş. türkiyede üretim fabrikası var mıdır ve nasıl üretilir bilmiyorum. ayrıca koşer onaylı olmadığı da yazmaktadır ve koşer de belli noktalarda helal ile benzerlikler göstermektedir. ben ambalajlarında domuz ürünleri kullanılmadığına dair bir ibare olmadığını belirttim. markette eti ve ülker ürünlerine bakarsan hepsinde bu ibare yazar. ayrıca ben içinde domuz ürünleri olduğu için helal olmayabilir demiyorum. alkol de içerebilir veya alkol içeren ürünlerle aynı bantta üretilebilir. ve lütfen bana hakaret etmeden cevap ver

• quote:

dostum lütfen kelimelerini düzgün seç. ben burda medeni bir şekilde konu hakkında hassas olan arkadaşları uyarmak istiyorum. ben ürünün kendi sitesini kaynak olarak gösteriyorum. herhalde senin ingilizcen iyi değil. sitede helal mi sorusuna direkt no diye cevap verilmiş ve helal sertifikası olmadığı belirtilmiş. türkiyede üretim fabrikası var mıdır ve nasıl üretilir bilmiyorum. ayrıca koşer onaylı olmadığı da yazmaktadır ve koşer de belli noktalarda helal ile benzerlikler göstermektedir. ben ambalajlarında domuz ürünleri kullanılmadığına dair bir ibare olmadığını belirttim. markette eti ve ülker ürünlerine bakarsan hepsinde bu ibare yazar. ayrıca ben içinde domuz ürünleri olduğu için helal olmayabilir demiyorum. alkol de içerebilir veya alkol içeren ürünlerle aynı bantta üretilebilir. ve lütfen bana hakaret etmeden cevap ver
    dostum bir konuda bilgin yoksa, yorum yapmamani oneriyorum. o markette gordugun urunlerin bir coguna diger denetimleri birak, helal denetimi icin bizzat bulundum. helal belgesi yok demek haram demek degildir. ve adamlar da belgemiz yok demis. haramiz dememis.

ustelik helal belgesi dedigimiz sertifika, malezya koken para kazanma amacli uretilmis bir belge. son 10 yilda ulkemizde de bu pazar payindan para kazanmak icin populer oldu.

size kusura bakmayin.. surekli burada firmalara iftiralar atiliyor. firmalari savundugum icin degil ama hic bir konuda ozellikle gida konusunda bilgisi olmayip atip tutuluyor. eger cok inancli insanlarsaniz oncelikle iftira atmamayi ogrenin.
    ayrica bu konunun isim olmasi bir yana, ingilizcem de anadilim kadar iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 10 Ekim 2019; 14:2:4 >

bana hakaret etmeden cevap veremiyorsun. beni tanımadan imalarda bulunuyorsun. kendine iyi bak

• Migros son zamanlarda ilgi toplayacağını düşündüğü diğer market indirimlerine cevap veriyor. A101'den 6 kutu almıştım, canım acıdı ne yalan söyleyim...

Neyse ki A101'de Choco çeşidi yok ve A101'dekiler kapalı kutu...

• Arkadaşlar Mondelez Türkiye'ye attığım maili ve aldığım cevabı sizlerle paylaşıyorum

gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz

• Negro yu tercih ederim. Çünkü negro, kahveye veya süte batırıldığında hemencecik yumuşuyor. Oreo taş gibi duruyor. Bekletmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Migros son zamanlarda ilgi toplayacağını düşündüğü diğer market indirimlerine cevap veriyor. A101'den 6 kutu almıştım, canım acıdı ne yalan söyleyim...

Neyse ki A101'de Choco çeşidi yok ve A101'dekiler kapalı kutu...
    migrostaki de kapalı değil mi hocam. yoksa en dış kartonu mu diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

migrostaki de kapalı değil mi hocam. yoksa en dış kartonu mu diyorsunuz

Alıntıları Göster
    En dış muhafaza kartonu, belki görevlilerden isterseniz verirler ama ellerinde kalmamış ve/veya hepsini açmış olabilirler...

• 2 dükkana girdim birinde 3 + 4 7 tane kalmış diğerinde 1 tane yani anlayacağınız indirimli ürün sayısı 1 koli ancadır . koli koli alamazsınız. 3 tane anca büyük 5m e gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 10 Ekim 2019; 19:19:29 >
  • Negro daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.