Şimdi Ara

⭕MİGROS⭕OREO 38 GR 1 TL(3AL 2 ÖDE 67 KRŞ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • www.migros.com.tr
    Oreo Çikolata Kremalı 38G - Migros
    https://www.migros.com.tr/oreo-cikolata-kremali-38g-p-6b1e14

şu üründe görselde 10X bisküvi diyor.. 38 gramın içinde 10 bisküvü olması normalmi? görsel hatalımı
  • 1, 25 olmuş ürün.avantajını kaybetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim mağazada baktığım 38 gr. oreonun içinde 4 adet vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet görseller hatalı 38 ve 95 in görseli karışmış yeni olmuş dün normaldi.

38gr 4 adet
    95gr 10 adet

negro 110gr 11 adet sanırım

fiyat artmış 1.25
  • Vegan üründe domuz yağı var mı yok mu tartışması olmuş, çok iyi.

İngilizcesi çok iyi olan arkadaşa da not düşeyim buradan No dan sonra nokta değil virgül var. Yan tarafta Kosher olması ile de ilgili soru var. Onun da cevabı aynı. Sertifikamız yok diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

dostum bir konuda bilgin yoksa, yorum yapmamani oneriyorum. o markette gordugun urunlerin bir coguna diger denetimleri birak, helal denetimi icin bizzat bulundum. helal belgesi yok demek haram demek degildir. ve adamlar da belgemiz yok demis. haramiz dememis.

ustelik helal belgesi dedigimiz sertifika, malezya koken para kazanma amacli uretilmis bir belge. son 10 yilda ulkemizde de bu pazar payindan para kazanmak icin populer oldu.

size kusura bakmayin.. surekli burada firmalara iftiralar atiliyor. firmalari savundugum icin degil ama hic bir konuda ozellikle gida konusunda bilgisi olmayip atip tutuluyor. eger cok inancli insanlarsaniz oncelikle iftira atmamayi ogrenin.
    ayrica bu konunun isim olmasi bir yana, ingilizcem de anadilim kadar iyidir.

Alıntıları Göster
    Sonuç olarak oreo'nun helalliğinde bir sıkıntı var mı? Jelatin vs olmaz sanırım bunda ancak domuz yağı vs olabilir mi?

• Fatih kullanıcısına yanıt
    hayir hoca, varsa belirtmek zorundalar turk gida kodeksi. butun gidalar icin gecerli.

ama asil sonuc: helal belgesi yok demek, helal degildir demek degildir. sadece helal belgesi almamis demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

hayir hoca, varsa belirtmek zorundalar turk gida kodeksi. butun gidalar icin gecerli.

ama asil sonuc: helal belgesi yok demek, helal degildir demek degildir. sadece helal belgesi almamis demektir.
    Biliyorum hocam gıda mühendisiyim ben. Bazen öyle şeylere helal sertifikası alıyorlar ki gülesim geliyor.

⭕MİGROS⭕OREO 38 GR 1 TL(3AL 2 ÖDE 67 KRŞ)

• Fatih kullanıcısına yanıt
    ticari zeka işte. bizim gibi din kullanarak kandırmanın çok yaygın olduğu coğrafyalarda neler olmaz neler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.