Şimdi Ara

Migros Pillerde %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Ekonomik olan sarjlı alır zaten normalı zengin işi kullan at toprak zehirlensin su zehirlensin sonrada çocugun olsun bi ihtimal bu sebeple olursa kanser niye kanser oldu diye duşun aklının ucuna bile gelmezki zaten

Bilinçli insan tek kullanımlık pil almaz zaten. Üretimi ve satışı kısıtlanmalı. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde. Batı neredeyse 50 yıldır, ilkokul çağından itibaren çocuklara pillerin sokağa ve hatta normal çöp kutusuna atılmaması gerektiğini öğretiyor. Biz ise pil dönüşüm kutularını izmaritlik olarak kullanıyoruz.

Aynen hocam millet bildini okuyor şirketlerde kâr ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halfone

herkesin adına konuşmasak :)

sarjlı piller 1.2 v veriyor her yerde iş göremeyebiliyor.
    ayrıca o piller sonusa kadar sarj olmuyor. 1000 kez sarj edip kullanırsanız gidip milli piyango oynayın..

Ömründe 1000 tane pili bitirebiliyor musun ki şarjlı piller 1000 kere şarj edilemez iması yapıyosun ? :)
  • halfone kullanıcısına yanıt
    6 yıldan fazladır kullandığım şarjlı pillerim var. 1000 kez değil 100 kez bile şarj olsalar, 100 adet tek kullanımlık pili çöpe atmaktan iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyorum ya herkesin adına konuşmayın diye; pili nerede neyde kullandığımı bilmeden nasıl konuşabiliyorsunuz; 3000 mA lık pillerim 2 saat gitmediği cihazlarım bile var, bende bir çok yerde sarjlı pil kullanıyorum elbette. heryerde sarjlı pil kullanılmaz. pile yazık dezavantajlarını hesaba katmak gerekir v.s.

Huysuzihtiyar
    allah rızası için 6 senedir kullandığın pil'in fotoğrafını çekip koyarmısın. görelim ,,, kaç mA o pil ? kaç kez sarj ettin neyde kullanıyorsun,

6 SENE ..

SPaCeLoRD
    1000 mecazi yazdım; yarısından daha az sarj edebilmek için bile pili çok doğru kullanmak şart, eminim biliyorsundur,

insanlara gidip tek kullanımlık pil alın diye yönlendirme yapmıyorum, pilleri satanda ben değilim, neyin kafasını yaşıyorsunuz enteresan tepkiler veriyorsunuz sebebini çok merak ediyorum;

sizin gibi insanlar forumdan soğutuyor insanı...
  • ben tek kullanımlık pile laf etmedim, mesajındaki imaya ettim :)

benim de 6-7 senelik pillerim var, gerçi çok uzun zamandır kullanmadım, kapasiteleri baya bi düşmüştür muhtemelen. biz de kalkıp duvar saatine şarjlı pil koysunlar demiyoruz, az çok herkes hangi cihazın nasıl pille daha iyi çalıştığını hesaplıyordur.

şarjlı piller de çok ekonomik değildir belki, neticede elektirk harcıyorsun doldurmak için, ama 3000ma lık pillerin yetmediği cihazı merak ettim. onun yetmediği cihazı hangi pillerle kullanuıyrsun ? ve muhtemelen 2 saatten daha çok götürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfone

diyorum ya herkesin adına konuşmayın diye; pili nerede neyde kullandığımı bilmeden nasıl konuşabiliyorsunuz; 3000 mA lık pillerim 2 saat gitmediği cihazlarım bile var, bende bir çok yerde sarjlı pil kullanıyorum elbette. heryerde sarjlı pil kullanılmaz. pile yazık dezavantajlarını hesaba katmak gerekir v.s.

Huysuzihtiyar
    allah rızası için 6 senedir kullandığın pil'in fotoğrafını çekip koyarmısın. görelim ,,, kaç mA o pil ? kaç kez sarj ettin neyde kullanıyorsun,

6 SENE ..

SPaCeLoRD
    1000 mecazi yazdım; yarısından daha az sarj edebilmek için bile pili çok doğru kullanmak şart, eminim biliyorsundur,

insanlara gidip tek kullanımlık pil alın diye yönlendirme yapmıyorum, pilleri satanda ben değilim, neyin kafasını yaşıyorsunuz enteresan tepkiler veriyorsunuz sebebini çok merak ediyorum;

sizin gibi insanlar forumdan soğutuyor insanı...

Hocam 2 saat bile gitmeyen ne var sizde? Merak ettim

Ayrica saat ve kumanda disinda cogu seye sarjli pil takilir mis gibi de kullanilir neye karsi geliyorsunuz anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halfone kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor mu biliyor musunuz?

Yıllarca sarjlı pil kullandım. Benim icin maliyetten öteye geçmedi. Duracell ve bilindik marka alkalin piller disinda kullanmamaya özen gösteriyorum. Böyle indirimlerde yeterli stok yapıldığında şarjlı pillerden ilk yatirim maliyeti, konforu, stabil güç verişi düşünüldüğünde daha maliyetsiz olduğunu düşünüyorum.
    Varta 15min sarj cihazi, gp, pan, duracell sarjli piller kullanmis biri olarak.

• Evolta varsa alınır ..

• aman yldrm35 ... sen ne yaptın saldırıya geçerler şimdi...

1984 .. ?? karşı gelmek derken ?

2 saat bile gitmeyen bir çok rc araç en basit örnek; ha siz şimdi onlarda tek kullanımlık pilmi kullanıyorsun diyeceksiniz .. tabiki hayır sarjlı pil kullanıyorum...
    hani ömrümde 1000 kez sarj bitirecek kadar ne yapıyormuşum ya; ... emin ol 10.000 den fazla sarj etmişimdir :)

6 Senelik PİL'i gerçekten merak ettim. kullanım alanını da... :)

boş boşuna konuyu dağıtmayın arkadaşlar; gidin sohbet alanında bir alan açın sarjlı piller sarjsiz piller diye orada istediğiniz gibi tartışın bilinçlendirin insanları,

sadece tek kullanımlık pil yoktu kampanyada sarjlı piller de vardı aldığım 100 tl lik pillerin yarısı da sarjlı pillerdi...

BALTHAZARA media market uyarısı da dikkate alınmalı.. zaten bitti money kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: subseven3

kampanya için bugün son mu?

bu hafta sonu indirimiydi, ve cumartesi pazar pazartesi geçerli sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

internetten aldığımız şeyleri gidip marketten kendimiz mi alıyoruz yoksa eve mi geliyor

eve geliyor.
  • Bendede eski tip(nimh) sarjlı pillerden var. Boşta durup boşalacaklarına saatlere takıyorum. Lazım olunca ne yapıyorsun derseniz yeni tip sarjlı pil aldım, onlar bir nevi boşa çıktı.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.Bu arada bugün son günü olan başka indirimde 15 Tlllik alkolsüz içeçek alana 3 money puan hediye =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

internetten aldığımız şeyleri gidip marketten kendimiz mi alıyoruz yoksa eve mi geliyor

Eğer eve gelsin derseniz ekstra para alıyorlar ama market yakınsa yada işyeri üzeri vs ise marketten siz teslim alın boş yere para vermezsiniz.
  • Beko Tvnin yanında duracell marka pil vermişlerdi sızıntı yapmış 40TLlik kumanda çöp oldu 1TLlik Varta çinko pillerde bile böyle olmamıştı

• Bende Bursa Nilüfer Migros'tan 1 adet Duracell AAA şarjlı ve Panasonic Evolta Şarjlı AAA pili 15 TL'ye aldım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73859729/f_//tm.htm#73859729

bu ilandaki arkadaşta çok güzel bir başlık altında satıyor pillerini.
  • Sakin ol, bu kadar celallenmene gerek yok. Her yerde şarjlı pil kullanılır. Endüstride, bilimsel çalışmalarda kullanılan bazı özel aygıtlar hariç her yerde. Onlar da bu forumun konusu değil zaten.

Aşağıdaki piller tesadüf yanımdaymış, senin için fotoğrafını çektim. 6 yıl da değil aslında, muhtemelen 8 yıl kadar oldu. En eski pillerim bunlar. Bunların dışında 8 tane daha şarjlı pilim var. Diğerleri 2000, 2400 ve 2700mAh. Tıraş makinesinde, model taşıt/quadrocopter kumandasında, fotoğraf makinasında, el tipi GPS'de, bisiklet aksesuarlarında, bazı spesifik ekipmanlarda vs. pek çok cihazda kullanıyorum. En eski pillerim bu 8 yıl içinde muhtemelen 300-500 kez şarj edilmiştir. Kullanım süreleri hala gayet iyi.

Migros Pillerde %50 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 26 Ağustos 2014; 14:33:34 >

• kampanya bitmiş anlaşılan
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.